اخبار اجتماعی - * - 04 خرداد 1391,ساعت 19:59:06

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 19 20 21 [22] 23   بالا
موضوع: اخبار اجتماعی  (دفعات بازدید: 13922 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 6 مهمان درحال دیدن موضوع.
05 آذر 1390,ساعت 17:29:31
پاسخ #315 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
تاریج اجرایی کنکور 91 اعلام شد
تاریج اجرایی کنکور 91 اعلام شد
معاون سازمان سنجش آموزش کشور تاریخ اجرایی کنکور ۹۱ را اعلام کرد که براین اساس ثبت‌نام از ۱۶ آذر آغاز می‌شود و زمان ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی ۳۰ بهمن‌ماه است.

به گزارش سه نسل، جلال طباطبایی، معاون سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه ثبت‌نام کنکور ۹۱ از ۱۶ آذرماه آغاز می‌شود و تا ۲۵ آذرماه ادامه دارد، گفت: کنکور ۹۱ در روزهای ۸، ۹ و ۱۰ تیرماه برگزار می‌شود.

به گفته وی ویرایش اطلاعات کنکور ۹۱ از ۳۰ بهمن‌ماه آغاز می‌شود و تا ۳ اسفندماه ادامه دارد.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون را ۴ تا ۷ تیرماه اعلام کرد.

* افزایش ۷ درصدی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد نسبت به سال گذشته

طباطبایی همچنین با اشاره به ثبت‌نام ۹۲۸ هزار داوطلب در کنکور کارشناسی ارشد ۹۱، گفت: در کنکور کارشناسی ارشد سال گذشته ۸۷۱ هزار نفر ثبت‌نام کرده بودند.

به گفته وی تعداد داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد بیش از ۷ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
10 آذر 1390,ساعت 08:54:11
پاسخ #316 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
افزایش نرخ مکالمات شهری در تهران
افزایش نرخ مکالمات شهری در تهران
[/color][/size]

معاون رگولاتوری گفت: از 17 آذرماه کد تمامی شهرستان‌های استان‌ تهران به 021 تغییر می‌کند و نرخ هر پالس استانی تلفن ثابت برای تهرانی‌ها 51.43 ریال می‌شود.

به گزارش سه نسل به نقل از فارس، حسن رضوانی اظهارداشت: طرح هم‌کدی شهرستان‌های استان‌ تهران از تاریخ 17 آذرماه اجرا خواهد شد. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: به این ترتیب از 17 آذرماه، کد تمامی شهرستان‌های استان‌ تهران به 021 تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد: از 17 آذرماه مکالمات شهری و بین‌شهری در استان تهران حذف و محاسبه هزینه تلفن‌ ثابت مشترکان استان تهرانی بر مبنای تعرفه جدیدی با نام تعرفه استانی انجام می‌شود. به این ترتیب نرخ هر پالس استانی تلفن ثابت برای تهرانی‌ها 51.43 ریال خواهد شد که تاکنون 44.7 ریال بوده است.

وی ادامه داد: شرکت مخابرات استان تهران برای آغاز طرح ‌هم‌کدی روز 12 آذر ماه را پیشنهاد داده بود که به دلیل انجام هماهنگی‌‌های لازم از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت، این تاریخ برای روز 17 آذرماه هماهنگ شد. علاوه بر مهیا شدن امکانات فنی در شرکت مخابرات، شرکت ارتباطات زیرساخت نیز باید اقداماتی از جمله تعریف در سوئیچ‌ها و راه‌یابی بین‌الملل را انجام دهد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

پديده

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
10 دي 1390,ساعت 02:52:36
پاسخ #317 در:
پديده
تشكر
-اهدا شده: 1197
-دريافت شده: 887

زده به سیم آخر
*
محبوبيت : 35
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 630
* دیوانه ی دیوانه *
پاسخ : اخبار اجتماعی
ما چه می بینیم ؟!!!!

یکی از خوانندگان روزنامه دنیای اقتصاد روز گذشته در تماس با خبرنگار این روزنامه از فعالیت یک دختر‌بچه 5 ساله در قالب یک کارگر ساختمانی در سطح شهر تهران خبر داد.

خبرنگار دنیای اقتصاد برای پیگیری ماجرا به محل فعالیت این کودک مراجعه کرد و مشخص شد که به علت فقر مالی اين دختر بچه روزانه 8 ساعت به همراه پدرش در

ساختمان‌های در حال ساخت در نقش یک کارگر ساختمانی فعالیت می‌کند.

پدر این دختر بچه – یگانه – می‌گوید: چون کسی را ندارم مجبورم دخترم را روزانه به سر ساختمان بیاورم که با توجه به اینکه زمان رفت و آمدم به شهر مامازن 6 ساعت است به شدت دخترم خسته و اذیت می شود.

او می‌گوید: در مامازن یک اتاق اجاره کرده که ماهانه 100 هزار تومان اجاره می‌دهد.

پدر یگانه می‌گوید: به دليل اينكه يگانه را روزها سر ساختمان می آورم، او نيز پا به پای من كار می كند و فعاليت‌های سبكی همچون حمل‌ كيسه‌های مصالح ساختمانی را انجام می دهد. او می‌گوید: یگانه چند روز پیش به خاطر گرد و خاک ناشی از گچ و سیمان مریض شده و یک شب تمام تب کرده است.

این کارگر كوچك ساختمانی امیدوار است که مسوولان و شرکت‌های ساختمانی برای استخدام پدرش به عنوان یک سرایه‌دار از خانواده‌اش حمايت مالی كنند.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

متن زیر گفت‌وگو با این کودک 5 ساله است، دختری که اگر چه فقیر است، اما پدرش برای تربیت او نهایت تلاش خود را کرده است.

یگانه! چرا اینجا کار می‌کنی؟

پدرم مریض است و پول نداریم. من هر روز با او می‌آیم که در خانه تنها نباشم. پدرم پایش درد می‌کند هر وقت کیسه‌های سیمان را بلند می‌کند اذیت می‌شود و شب‌ها از

شدت درد خوابش نمی‌برد. من زور ندارم، اما کمکش می‌کنم که کمتر اذیت شود
.

خانه‌تان کجاست؟

خیلی دور است ما در خانه‌مان یخچال و تلویزیون و تلفن نداریم.

چرا پیش مادربزرگ یا خاله‌ات نمی‌روی؟

مادرم مرده است. تازه مادر بزرگم هم مرده و خاله و عمه هم ندارم.

چه درخواستی از مسوولان داری؟

پدرم نمی‌تواند کار کند، اما اگر کار نکند پول نداريم. هیچ‌ کس کمکمان نمی‌کند. پدرم می‌گوید اگر سرایدار یک ساختمان شود زندگی‌مان خوب می‌شود.

و اما بخوانید

یک جوان ایرانی ماشین ۳ میلیارد تومانی وارد ایران کرد...

و جالب تر اينكه... حاضر شد كه 3 ميليارد ديگر هم بدهد...

كه مجوز لازم براي پلاك اتوموبيلش را بگيرد!!!

روزنامه شرق نوشت: یک جوان ايراني با پرداخت مبلغی معادل با سه میلیارد تومان یک بوگاتی ویرون وارد ایران کرده!

جالبه كه بدونيد تمام هم و غم این جوان این بوده که سه میلیارد تومان دیگر بدهد تا بتواند این ماشین فخر آميز رو پلاک کند...

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

meysam

« آخرين ويرايش :توسط پديده »

تهي بود و نسيمي .

سياهي بود وستاره اي

هستي بود و زمزمه اي. لب بود و نيايشي.

« من » بود و « تو » يي / نماز و محرابي .

خارج شده است
13 دي 1390,ساعت 17:23:30
پاسخ #318 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
عیدی آخرسال کارمندان مشخص شد
عیدی آخرسال کارمندان مشخص شد

کارمندان و بازنشستگان دولت امسال احتمالا ۳۵۰ هزار تومان عیدی دریافت می‌کنند.

به گزارش سه نسل به نقل از مهر، هیئت دولت قصد دارد در بهمن ماه امسال میزان دقیق عیدی امسال کارمندان و بازنشستگان دولت را تصویب کند. به احتمال زیاد، عیدی امسال کارمندان و بازنشستگان با افزایش حدود ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.

هیئت دولت سال گذشته در پی پیشنهاد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری عیدی کارمندان و بازنشستگان را ۳۱۸ هزار تومان تعیین کرده بود.

پديده

این فیس بوک من

خارج شده است
19 دي 1390,ساعت 19:49:26
پاسخ #319 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تغییر کامل نام خانوادگی ظرف یک هفته
تغییر کامل نام خانوادگی ظرف یک هفته

مدیر کل ثبت احوال استان تهران گفت: تغییر کامل نام خانوادگی ظرف مدت یک هفته در تهران انجام می‌شود.

به گزارش سه نسل، سید احمد قشمی در گفت‌وگو با فارس در خصوص تغییر نام و نام خانوادگی در شناسنامه‌ها گفت: اگر تغیر ویرایشی باشد ظرف مدت یک روز انجام می‌شود.

مدیر کل ثبت احوال استان تهران ادامه داد: اگر قرار باشد کلاً نام خانوادگی تغییر کند این موضوع قدری زمان بر خواهد شد. چرا که باید به ادارت و مراکز نامه نگاری برای تغیر نام خانوادگی در اسناد اعلام شود.

وی افزود: برای این کار حدود یک هفته زمان صرف می‌شود.

قشمی با بیان اینکه هزینه برای هر تغییر نام خانوادگی ۵ هزار تومان است، گفت: اگر فردی نام خانوادگی آزاد انتخاب کتند باید آن نام خانوادگی در سطح شهر نباشد و حق تقدم با کسی است که ابتدا آن نام خانوادگی را انتخاب کرده باشد.

مدیر کل ثبت احوال استان تهران ادامه داد: باید فردی که می‌خواهد نام خانوادگی خود را تغییر دهد از فردی که می‌خواهد از نام خانوادگی وی استفاده کند اجازه دریافت کند.

این فیس بوک من

خارج شده است
19 دي 1390,ساعت 19:49:58
پاسخ #320 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
زلزله‌ هفته‌اي ۲ بار تهران را مي‌لرزاند
زلزله‌ هفته‌اي ۲ بار تهران را مي‌لرزاند

فارس: رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران با بيان اينکه هفته‌اي يک يا دو زلزله خفيف در تهران رخ مي‌دهد، گفت: گاهي در ماه سه تا چهار زلزله خفيف رخ مي‌دهد.

عزيزالله رجب‌زاده  با بيان اينکه امروز گزارشي را به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه مي‌کنيم، گفت: اين گزارش در خصوص اقدامات سازمان در زمينه پيشگيري، آمادگي، اطلاع‌رساني و آموزش و بالابردن آگاهي مردم در هنگام وقوع حوادث است.

رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران در پاسخ به اين پرسش که در صورت بروز زلزله چه ميزان آمادگي داريد، گفت: در پي اين هستيم که امکانات بالقوه را بالفعل و از حداکثر توان خود استفاده کنيم.

وي با بيان اينکه اقدامات پيشگيرانه خوبي صورت گرفته است گفت: در زمينه آموزش نيز برنامه‌ريزي‌هاي لازم انجام شده است.

رجب‌زاده ادامه داد: هفته‌اي يک يا دو زلزله خفيف در تهران رخ مي‌دهد و در برخي از زمان‌ها در ماه سه تا چهار زلزله خفيف رخ مي‌دهد.

رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران به بافت‌هاي فرسوده شهر تهران اشاره کرد و گفت: بافت‌هاي فرسوده بايد نوسازي و شريان‌هاي حياتي بايد ايمن‌سازي شوند.

وي ادامه داد: بافت‌هاي تهران فرسوده است و در صورت وقوع زلزله خسارت قابل ملاحظه است؛ اما نمي‌توانيم بگويم چقدر تلفات مي‌دهيم.

رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران تاکيد کرد که آسيب‌پذيري تهران در برابر زلزله بسيار بالاست.

رجب‌زاده با بيان اينکه سامانه‌اي ايجاد کرده‌ايم که در 5 دقيقه اول وقوع زلزله، خسارات و تلفات ناشي از آن را اعلام مي‌کند، گفت: باتوجه به اين سامانه مي‌توانيم بگوييم در هر نقطه از شهر چند دقيقه بعد از وقوع زلزله چقدر تلفات داشته‌ايم.

این فیس بوک من

خارج شده است
19 دي 1390,ساعت 20:00:56
پاسخ #321 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
عیدی کارمندان مشخص شد
عیدی کارمندان مشخص شد

فارس نوشت:

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور عیدی کارمندان در سال جاری را نزدیک به 350 هزار تومان اعلام کرد و در خصوص وضعیت پرداخت هدیه رئیس جمهور به خبرنگاران گفت، بهترین عیدی خبرنگاران تصویب و ابلاغ آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان آور برای آنان بود.
 لطف‌الله فروزنده دهـکـردی امروز در حاشیه نشستی با وزیر برنامه‌ریزی عراق در پاسخ به پرسشی مبنی بر عیدی کارمندان دولت اظهار داشت: قانون برنامه حکم مشخصی در این زمینه دارد که 5 هزار امتیاز ضربدر ضریب حقوق می‌شود که نزدیک 350 هزار تومان خواهد بود.

بزودی بازار ارز سامان پیدا می‌کند

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه تنظیم بازار ارز گفت: نابسامانی ارز بیشتر جنبه روانی دارد ،دولت تدبیر مناسبی در زمینه ساماندهی صرافی‌ها و گشایش اعتبار را ساماندهی کرده و بزودی بازار ارز سامان می‌یابد.
 معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر هدیه رئیس جمهور به خبرنگاران گفت: بزرگترین عیدی این بود که شغل خبرنگاری را جزء مشاغل سخت و زیان‌آور اعلام کرد.

سوء تعبیر برخی از وعده 2،5 میلیون شغل

فروزنده در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه دولت متولی 2.5 میلیون شغل است،گفت: این خبر به صورت غلط منتشر شد،چون بخش دولتی متولی ایجاد شغل است و برخی انتظار داشتند این مقدار شغل از طریق استخدام دولتی ایجاد شود،در حالی که دولت برنامه‌ریزی می‌کند زمینه ایجاد شغل در بخش خصوصی ایجاد شود.سال گذشته 1.6 میلیون فرصت شغلی محقق شد اما امسال 2.5 شغل ایجاد خواهد شد.
 فروزنده گفت: اعتقاد نداریم که برای حل مشکل اشتغال از طریق استخدام دولتی اقدام شود بلکه رونق کسب و کار انجام شود و شغل در بخش خصوصی ایجاد شود.
 معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در زمینه تبدیل وضعیت کارمندان گفت: بزودی وضعیت نیروهای شرکتی در دستگاه‌های دولتی ساماندهی می‌شود،مشکل افرادی که با مدرک بالای فوق دیپلم قبل از سال 87 در دستگاه‌ها به کار گرفته شده اند، حل شد و دولت و به مجلس اجازه داده کسانی که تا پایان سال 87 به صورت شرکتی در دستگاه‌ها کار می‌کردند تبدیل وضعیت شده و تمدید قراردادشان صورت گیرد.

تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی در دستور کار قرار دارد

وی یادآور شد: دولت فقط در کارهای حجمی و نیروهای شرکتی بود که تصمیم گرفت شرکتهای واسطه را حذف کند و همچنین تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی در دستور کار قرار دارد.
 فروزنده اضافه کرد: کارمندانی که به صورت قراردادی کار می‌کنند اگر از کلانشهرها به شهرهای کوچک منتقل شوند از وضعیت قراردادی و پیمانی و از طریق برگزاری آزمون و با رعایت قانون تبدیل وضعیت می‌شوند، رعایت سنوات خدمت در مورد آنها طبق قانون انجام می‌شود.
 فروزنده همچنین در مورد تبدیل وضعیت مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی تاکید کرد:‌ برای تبدیل مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی فرهنگ‌سازی و بسترسازی مورد نیاز است که در این زمینه آئین‌نامه نظام مهارتی به دولت ارائه و مورد تصویب قرار گرفت همچنین کارمندان با گذراندن آموزش مهارتی مدرک معادل دریافت می‌کنند و بخشی از مدارک معادل آنها به مدرک آموزش تبدیل می‌شود.
 معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تصریح کرد: مدیران موظف هستند سالانه 60 ساعت و کارکنان 40 ساعت آموزش ضمن خدمت ببینند و در افق 5 ساله 70 درصد نیروهای دولتی به سمت نیروهای مهارتی و 20 تا 30 درصد به سمت تحقیقات سوق داده می‌شوند.
 وی با بیان اینکه مهمترین معضل کاری جوانان است گفت: البته با افزایش مهارت در نیروی انسانی بخشی از کاری حل می‌شود.
 فروزنده در مورد سوالی مبنی بر نارضایتی برخی از کارمندان از حقوق خود گفت: ما هم این را قبول داریم ولی اعتبارات دولت برای حقوق محدود است البته در دولت نهم و دهم حقوق کارمندان بین 15 تا 25 درصد افزایش یافته و همنچنین فوق‌العاده کارمندان متناسب عملکرد اضافه شده است.
 وی ادامه داد: آنچه موجب تشویق کارمند شود، وصف کردن عملکرد به فوق‌العاده دریافتی که بر اساس ماده 65 انجام می‌‌شود و همچنین در دستگاه‌های دولتی هر میزان کاهش هزینه صورت گیرد طبق ماده 38 قانون بودجه اگر ساختمانهای دولتی ساماندهی و به فروش رسد درصدی از آن به کارکنان اختصاص می‌یابد.
 وی تاکید کرد: ظرفیت نظام پرداخت در ادارات به سمت عملکرد و پاداش سوق داده می‌شود و بستگی به افزایش کارایی دارد و باید به این سمت حرکت شود که هر کارمند به تناسب عملکرد پاداش دریافت کند.
 فروزنده در مورد نیروهای مازاد دستگاه‌های اجرایی گفت: سه تعریف در این زمینه انجام می‌شود که یک سری از نیروها در فرآیند ادغام جابه‌جا می‌شوند یا بازنشست خواهند شد و برخی از نیروها نیز از مراکز استان به شهرستانها منتقل و امتیازاتی به آنها داده می‌شود و نیز تبدیل وضعیت نیروی انسانی صورت می‌گیرد.
 وی تاکید کرد: همچنین نیروهای مازاد دستگاه از طریق آموزش در کارهای مورد علاقه به کار گرفته و توانمند می‌شوند که هم علاقه نیروی کار رعایت شود و هم نیاز دستگاه‌ها برطرف شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
19 دي 1390,ساعت 20:42:16
پاسخ #322 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
جزئیات نرخ‌های جدید فروش قبر در بهشت زهرا

او در خصوص رایگان بودن قبور برای هنرمندان می گوید: به رایگان بودن قبور اعتقاد نداشتیم و اکنون نیز، به این موضوع اعتقاد نداریم؛ بنابراین پیشنهاد ما در این لایحه، درنظرگرفتن تخفیف برای این گروه‌ها است.

دو هفته‌ای است که افزایش قیمت قبرهای بهشت زهرا (س) سبب نگرانی شهروندان شده است. معاون شهردار تهران تاکید دارد افزایش قیمتها مبنای منطقی دارد این در حالی است که اعضای کمیسیون عمران پس از دو ساعت و نیم بررسی رای به افزایش نیافتن قیمتها داده‌اند.

به گزارش مهر، نرخ جدید بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا چند هفته ای است که نگرانیهایی را در شورای شهر تهران ایجاد کرده تا آنجا که دو هفته ای طرح آن در صحن شورا به تاخیر افتاد و برای بررسی بیشتر به کمیسیونهای عمران و اجتماعی رفت.

کمیسیون عمران به افزایش قیمتها رای نداد

حمزه شکیب، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران یکی از مخالفان جدی این لایحه که بارها در خصوص افزایش نجومی این نرخ ها در صحن تذکر داده بود در خصوص نتایج بررسی های کمیسیون عمران به مهر می گوید: اعضای کمیسیون عمران بیش از دو ساعت در خصوص جزئیات این لایحه بحث و تبادل نظر کردند و در انتها کمیسیون به این نتیجه رسید که هیچ افزایشی در بهای خدمات قابل عرضه در بهشت زهرا نداشته باشیم.

تاکید بر رایگان بودن قطعه هنرمندان

او ادامه می دهد: پرداخت 50 درصدی هزینه ها برای ورزشکاران، هنرمندان، مداحان و نام آوران نیز مورد موافقت اعضای کمیسیون قرار نگرفت و اعضا خواستار رایگان ماندن این خدمات بودند.

اعضای شورا در حالی برعدم افزایش قیمت ها در بهشت زهرا تاکید دارند که معاون خدمات شهری شهرداری تهران می گوید: استدلال‌های شهرداری تهران درباره نرخ‌های پیشنهاد شده در لایحه منطقی است.

او در خصوص رایگان بودن قبور برای هنرمندان می گوید: به رایگان بودن قبور اعتقاد نداشتیم و اکنون نیز، به این موضوع اعتقاد نداریم؛ بنابراین پیشنهاد ما در این لایحه، درنظرگرفتن تخفیف برای این گروه‌ها است.

آرامش بهشت زهرا را بر هم نزنید

با وجود آن که این لایحه همچنان در صحن مطرح نشده است و بر اساس سخنان شکیب اعضا نیز موافقتی با این نرخ ها ی پیشنهادی ندارند حبیب کاشانی عضو دیگر شواری شهر از اجرایی شدن قیمتهای این لایحه دربهشت زهرا خبر می دهد و می گوید: گزارشاتی به شورا رسیده است که نرخ جدید قبور قبل از تصویب در حال اجرایی شدن است.

او با بیان این که هیچ دوره مدیریتی مردم اینگونه از برخوردهای مدیران بهشت زهرا ناراضی نبودند. افرادی که به بهشت زهرا مراجعه می کنند خود داغدیده عزیزی هستند و نباید با برخوردهای نادرست غم آنها را زیادتر کرد.

کاشانی با بیان اینکه محیط بهشت زهرا باید آرام باشد، افزود: نباید آرامش مردم را در این مکان بگیریم. همچنین بهشت زهرا نیازی به سنگفرش و آسفالتهای چندباره ندارد و نباید از پول بیت المال اینگونه هزینه کرد.

اما نرخ های پیشنهادی شهرداری که سبب اعتراض اعضای شورای شهر شده است چیست؟ براساس این لایحه کفن و دفن شهدا، اهدا کنندگان عضو، کودکان تا هفت سال، کارکنان سازمان تمام وقت و بازنشستگان بهشت زهرا(س) رایگان است. همچنین کفن و دفن کارکنان تمام وقت شهرداری تهران و واحدهای تابعه و خانواده کارکنان سازمان بهشت زهرا(س)،نام آوران ، ورزشکاران،هنرمندان و مداحان در قطعات غیر جاری حداکثر تا 50درصد تخفیف است.

رزرو 500 هزار تومانی در قطعات جاری/ 7.5 میلیون در فاز 2

بر اساس این لایحه رزرو هر طبقه از قبور قطعه جاری(قطعه روز که عمده دفن در آن انجام می پذیرد) به مبلغ 5 ملییون ریال است. همچنین رزرو و دفن در هر طبقه از قبور فاز 3 به مبلغ 15 میلیون ریال ،هر طبقه از قبور فاز 2 به جهت تنوع قطعات این فاز و نوع خدمان از مبلغ 27 میلیون 500 هزار ریال تا 75 میلیون ریال است و هر طبقه از قبور فاز 1 نیز 150 میلیون ریال است.

منظور از فاز یک قطعات 1 تا 12، فاز دو قطعات 202 تا 258 و فاز سه قطعات 301 تا 320 است.

آرامگاه خانوادگی 150 تا 200 میلیون تومان

شهرداری تهران برای آرامگاه خانوادگی باز با تعداد 10 قبر مبلغ 1 میلیارد و 500 میلیون ریال و با تعداد 10 قبر سه طبقه به مبلغ 1 میلیارد و 700 میلیون ریال با تعداد 25 تا 24 قبر سه طبقه به مبلغ 2 میلیارد ریال پیشنهاد داده است .

حمزه شیکب در این رابطه می گوید: افزایش قیمت قبور خانوادگی به اندازه ای زیاد است که آنها برای خانه های خود در زمان حیات نیز چنین پولی بابت خانه هایشان پرداخت نکرده اند.

هزینه کفن و دفن 200 هزار تومان/ آمبولانس خصوصی 85 هزار تومان

هزینه تغسیل و تکفین و تدفین و حمل جسد با آمبولانس 4 متوفی در سال جاری 2 میلیون ریال است ودر صورت در خواست آمبولانس خصوصی برای متوفی 450 هزار ریال است. همچنین هزینه حمل متوفی در تهران با آمبولانس عمومی 400 هزار ریال و آمبولانس خصوصی 850 هزار ریال است.

قرار بود یکشنبه این هفته بررسی پیشنهادات شهرداری در جلسه شورا بررسی شود که نوبت به طرح آن نرسید و فردا اعضای شورای شهر در رابطه با این نرخ ها تصمیم نهایی را می گیرند.

این فیس بوک من

خارج شده است
25 دي 1390,ساعت 17:48:52
پاسخ #323 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
احتمال افزاش وام ساخت مسکن
احتمال افزاش وام ساخت مسکن

کارگروه مسکن افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن از ۳۰ به ۴۰ میلیون تومان را تصویب کرد.

به گزارش سه نسل به نقل از مهر، در جلسه اخیر کارگروه مسکن مصوب شده است که سقف تسهیلات ساخت مسکن از ۳۰ میلیون تومان به ۴۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند.

البته این مصوبه باید از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شود و تا قبل از آن، قابلیت اجرایی ندارد اما در حال حاضر از سوی کارگروه مسکن تصویب شده است.

این تسهیلات نیاز به سپرده گذاری از سوی متقاضی دارد. برهمین اساس، این تسهیلات عمدتا برای انبوه سازان است که می توانند با سپرده گذاری پس از یک دوره تسهیلات خود را دریافت کنند البته مدت زمان سپرده گذاری هم از یکسال به ۹ ماه کاهش یافت.

فعلا این مصوبه در مراحل اولیه است و پس از تائید ریاست جمهوری به بانک‌ها ابلاغ می شود، البته افزایش تسهیلات ساخت مسکن به پروژه های مسکن مهر مربوط نمی‌شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 دي 1390,ساعت 13:44:04
پاسخ #324 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
دلایل اصلی حذف پیش‌ دانشگاهی
دلایل اصلی حذف پیش‌ دانشگاهی

سه نسل: دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه طول دوره تحصیل در 127 کشور دنیا، 12 سال است، گفت: در 67 درصد کشورهای دنیا، دوره ابتدایی 6 ساله است.

تغییر ساختار و نظام آموزشی در هر دوره با واکنش‌های مختلف روبروست اما آنچه مهم بوده، نتیجه کار است و البته در این مسیر اطلاع‌رسانی صحیح به مخاطبان طرح‌ها که همانا فرهنگیان، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها هستند، نکته مهمی است که نباید نادیده گرفته شود.

در این مسیر، تغییرات ساختاری که در طول سال‌های گذشته در وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است، نگرانی‌هایی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده است؛ مبنی بر اینکه آیا باز هم و چند سال بعد، باید منتظر تغییراتی باشند؟ آنچه مسلم است با رشد تکنولوژی و گذر زمان، جوامع رو به پیشرفت حرکت می‌کنند و اگر تغییرات جنبه مثبت داشته باشد، بسیار تأثیر گذار است اما اگر این تغییر به معنی اشتباه گذشتگان در تغییرات قبلی باشد، دیگر قابل توجیه نیست.

آن زمان وجود پیش‌دانشگاهی در جامعه نیاز بود

مهدی نوید ادهم، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص دلایل ایجاد مقطع پیش‌دانشگاهی در گذشته و حذف این مقطع در نظام آموزشی جدید، اظهار داشت: ساختارهای آموزشی یک اصل لایتغیر در آموزش و پرورش نیست؛ آن چیزی که در آموزش و پرورش اصل بوده، فراهم کردن زمینه یادگیری و رشد شخصیت کودکان و نوجوانان است در حقیقت ساختارها و درس‌ها ابزارهایی هستند که در خدمت هدف قرار می‌گیرند. زمانی که پیش‌دانشگاهی طراحی شد، نیاز جامعه اقتضا می‌کرد که یک دوره یک ساله حد واسط بین آموزش و پرورش و آموزش عالی وجود داشته باشد لذا طراحی آن دوره، در آن زمان کاملاً توجیه‌پذیر و قابل دفاع کارشناسی است.

نوید ادهم اضافه کرد: با گذشت زمان، تحولاتی در محیط اتفاق افتاد به عنوان مثال ظرفیت در دانشگاه‌ها افزایش یافت و حتی برخی دانشگاه‌ها ظرفیت خالی دارند؛ در این حالت دیگر دوره پیش‌دانشگاهی با آن تعریف و فلسفه قبلی خودش معنا ندارد و این دوره حذف می‌شود. وی با تأکید بر اینکه دوره دیپلم باید 12 ساله باشد، گفت: طول دوره تحصیل در 127 کشور دنیا، 12 سال است و این 12 ساله بودن توجیه علمی و کارشناسی دارد.

یک سال پیش‌دانشگاهی را بر اساس مطالعات به ابتدایی اضافه کردیم

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: ما از نظر مبانی تعلیم و تربیت دینی خود، فعالیت کارشناسی و مطالعات تطبیقی، به این نتیجه رسیدیم که دبستان را 6 ساله کنیم. یکی از دلایل این است که در مطالعات تطبیقی مشخص شد در 67 درصد کشورهای دنیا، دوره ابتدایی 6 ساله است و موضوع وجاهت قانونی، علمی و کارشناسی دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 دي 1390,ساعت 13:44:48
پاسخ #325 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رد شایعه افزایش مدت خدمت سربازی
رد شایعه افزایش مدت خدمت سربازی

جانشین اداره منابع انسانی ستاد كل نیروهای مسلح شایعات درباره افزایش دوره خدمت نظام وظیفه را بی اساس خواند و تاكید كرد: مدت خدمت سربازی تا پایان سال 1391 هیچ تغییری نكرده است.

به گزارش سه نسل به نقل از ایرنا، سردار 'موسی كمالی' افزود: در شرایط فعلی خدمت دوران سربازی 18 ماه است و این مدت در سال 1391 هم به قوت خودش باقی می ماند.

وی خاطرنشان كرد: اگر تصمیمی در خصوص مدت خدمت دوران سربازی گرفته شود برای مدت 24 ماه از ابتدای سال 1392 خواهد بود.

** دایره شمول معافیت ها گسترش می یابد

جانشین اداره منابع انسانی ستاد كل نیروهای مسلح در ادامه گفت: برابر قانون جدید هم پیش بینی ما این است كه معافیت ها نه تنها كاهش نیافته بلكه افزایش هم پیدا كرده است.

سردار كمالی گفت: بعضا این شایعه شنیده می شود كه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با كمبود سرباز روبرو است و یا احتمال جنگی وجود دارد و از این رو شمار سربازان را زیاد می كنند؛ در حالی كه طبق قانون فعلی كه جدیدا هم تصویب شده ، دایره شمول معافیت ها گسترش می یابد.

این مقام ستاد كل نیروهای مسلح یادآور شد: البته افزایش موارد معافیت ها براساس یك روند منطقی و عقلایی صورت گرفته است.

سردار كمالی توضیح داد: این سوال همیشه وجود داشت كه چرا كسی كه وارد سن 60 سالگی می شود و یك فرزند ذكور دارد ، فرزند وی معاف شود اما فردی كه 59 سال و 11 ماه سن دارد نتواند از این معافیت استفاده كند.

وی اضافه كرد: بر این اساس آمده اند در قانون جدیدی اعلام كرده اند كه سن را ملاك قرار ندهید بلكه 'نیازمندی به مراقبت' مورد نظر قرار گیرد و لذا فردی كه ممكن است 40 و یا 50 سال سن داشته و نیازمند به مراقبت باشد، فرزند ذكور وی معاف می شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد كل نیروهای مسلح درباره قانونی كه در خصوص خدمت نظام وظیفه به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است گفت: بر اساس مصوبه مجلس، دوران خدمت سربازی بر اساس قانون مصوب سال 1363 همچنان 24 ماه است ولی نیروهای مسلح با توجه به تعداد مشمولین اعزامی و نیازی كه دارند مدت خدمت را تعیین می كنند كه این مدت در زمان حاضر 18 ماه تعیین شده است.

وی اضافه كرد: بر اساس این مصوبه، از دوره خدمت نظام وظیفه در مناطق عملیاتی و محروم به ترتیب 2 و یك ماه كاسته می شود.

** مدت خدمت سربازی در حال بررسی

سردار كمالی خاطرنشان كرد: ستادكل نیروهای مسلح هم اینك در حال بررسی قانون تصویبی از سوی مجلس شورای اسلامی است تا مدت خدمت سربازی را تعیین كند و لذا موضوع هنوز در حال بررسی بوده و هیچ تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است.

وی تاكید كرد: اگر خدمت دوران سربازی اضافه هم شود 24 ماه نخواهد بود و فقط ممكن است یكی دو ماه اضافه شود كه آن هم فعلا اجرایی نمی شود چون كسانی كه در حال حاضر در حال خدمت هستند با توجه به قانون قبلی وارد خدمت شده اند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد كل نیروهای مسلح گفت: ممكن است كسانی كه در آینده وارد خدمت نظام وظیفه شوند مدت خدمت آنها بر اساس آن ضابطه ای كه از سوی این ستاد كل تعیین می شود تغییر كند و از طرفی ممكن است همان مدت 18 ماه حفظ شود و افراد به مانند شرایط حال دوره خدمت نظام وظیفه را طی كنند.

سردار كمالی بار دیگر تاكید كرد كه اگر در مورد خدمت سربازی تصمیمی گرفته شود در شرایط فعلی لازم الاجرا نخواهد بود بلكه از سال 1392 اجرایی خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 19:23:59
پاسخ #326 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مدارس در روزهای سوم و پنجم بهمن تعطیل نیست
مدارس در روزهای سوم و پنجم بهمن تعطیل نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس در روزهای سوم و پنجم بهمن ماه تعطیل نیست.

به گزارش سه نسل، علی فرهادی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با فارس در خصوص وضعیت دایر یا تعطیل بودن مدارس در روزهای دوشنبه سوم بهمن و چهارشنبه 5 بهمن اظهار داشت: روزهای سوم و پنجم بهمن ماه مدارس دایر است و دانش‌آموزان باید در مدرسه حضور یابند.

وی ادامه داد: به دلیل بین‌ التعطیل بودن روزهای سوم و پنجم بهمن، مدارس تعطیل نخواهد بود و دانش‌آموزان نباید فرصت علم‌آموزی را از دست دهند.

این فیس بوک من

خارج شده است
04 بهمن 1390,ساعت 11:00:05
پاسخ #327 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
هوشیار باشید
هوشیار باشید

دقت كنيد: كه اگر درحين رانندگي در شب مورد اصابت تخم مرغ به شيشه جلو قرارگرفتيد از زدن برف پاك كن و پاشيدن آب به شيشه بپرهيزيد! زيرا تخم مرغ با آب مخلوط شده و بصورت يك مخلوط شيري مي گردد كه تا 92.5 درصد ديد شما را از بين مي برد سپس شما مجبور به توقف در كنار جاده  ميشويد و در اين موقع تبديل به يك  قرباني براي دزدان خواهيد شد اين يك تكنيك جديد مورد استفاده توسط دزدان است اخيرا سه مورد از اين گونه سرقت در جاده ها گزارش شده است.

لطفاً قضيه را جدي گرفته و موضوع را براي تمامي دوستان حتي كساني كه رانندگي نمي كنند نيز بفرستيد .

پديده

این فیس بوک من

خارج شده است
10 بهمن 1390,ساعت 20:00:37
پاسخ #328 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اطلاعیه دانشگاه آزاد برای پذیرش بدون كنكور
اطلاعیه دانشگاه آزاد برای پذیرش بدون كنكور

ضوابط و نحوه ثبت نام و پذیرش بدون آزمون فارغ التحصیلان ممتاز دوره كارشناسی در دوره كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اعلام شد.

به گزارش سه نسل به نقل از تهران امروز، مهلت ثبت نام آزمون كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در حالی تا روز شنبه ۱۵ بهمن ماه ادامه دارد كه متقاضیان دوره های بدون آزمون نیز جهت استفاده از این تسهیلات باید در آزمون ثبت نام كنند.

فارغ التحصیلان واجد شرایط پذیرش بدون آزمون در هر سال تحصیلی فقط برای یك بار و فقط در همان دوره امكان استفاده از این امتیاز را دارند. پذیرش دانشجو فقط در رشته همنام و یا متجانس امكانپذیر است و دانشجویانی كه دارای دروس معادل سازی شده باشند، هرچند كه دارای معدل كل بالای ۱۷ باشند مشمول پذیرش بدون آزمون نمی شوند. داوطلبانی كه جزو ۱۰ درصد فارغ التحصیلان برتر بر اساس تعداد ثبت نام شدگان محل دانشگاهی در رشته مربوطه و در سال ورود باشند مشمول استفاده از این دوره هستند. در پذیرش بدون آزمون رتبه اكتسابی داوطلب در آزمون ورودی مقطع كارشناسی ملاك عمل قرار نمی گیرد، فارغ التحصیلان دوره كارشناسی پیوسته باید حداكثر طی مدت هشت نیمسال و متقاضیان فارغ التحصیل دوره كارشناسی ناپیوسته باید حداكثر طی مدت چهار نیمسال دوره های مذكور را به پایان رسانده باشند.

دانشجویانی كه از مرخصی بدون احتساب در سنوات استفاده كرده اند در صورتی مشمول پذیرش بدون آزمون می شوند كه مجموع تعداد نیم سالهای تحصیلی آنها از هشت برای كارشناسی پیوسته و چهار برای كارشناسی ناپیوسته تجاوز نكرده باشند.

فارغ التحصیلان واجد شرایط پذیرش بدون آزمون در هر سال تحصیلی فقط برای یك بار و فقط در همان دوره امكان استفاده از این امتیاز را دارند، پذیرش دانشجو فقط در رشته همنام و یا متجانس امكانپذیر است البته در صورتی كه گرایش فارغ التحصیل در مقطع كارشناسی ارشد ناپیوسته وجود نداشته باشد یكی از گرایش های رشته موردنظر توسط فارغ التحصیل انتخاب و در فرم ثبت نام اینترنتی پذیرش بدون آزمون درج می شود. براساس این گزارش، صرف دارا بودن شرایط ثبت نام برای پذیرش بدون آزمون به منزله قبولی نیست، چرا كه پذیرش بر اساس ظرفیت موجود و اولویت افراد است، بنابراین به منظور استفاده از امكان قبولی در آزمون در صورت عدم پذیرش از طریق بدون آزمون به داوطلبان توصیه می شود كه در آزمون دوره كارشناسی ارشد ناپیوسته نیز شركت كنند. مركز آزمون پس از انقضای مهلت ثبت نام، واجدین شرایط پذیرش را براساس معدل رتبه بندی كرده و با توجه به ظرفیت مربوطه پذیرش این افراد با اولویت محل تحصیل و در صورت عدم پذیرش به صورت كشوری انجام می شود. همچنین دانشجویانی كه از طریق امتیاز پذیرش بدون آزمون در محل های دانشگاهی ثبت نام می كنند حق درخواست انتقال به سایر محل های دانشگاهی را ندارند.

پديده

این فیس بوک من

خارج شده است
10 بهمن 1390,ساعت 20:01:03
پاسخ #329 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
هشدار در مورد شیوه جدید کلاهبرداری در بانک
هشدار در مورد شیوه جدید کلاهبرداری در بانک

اخیراً مشاهده شده است برخی افراد با مراجعه به شعب بانك به مشتریانی كه قصد نقد كردن چك را دارند، پیشنهاد دریافت چك و پرداخت وجه آن را می كنند. این افراد سپس اقدام به دستكاری چك مذكور و تغییر مبلغ آن نموده و آن را با مبلغ بالاتری نقد می كنند .

به گزارش سه نسل، بانک ملی ایران طی اطلاعیه ای در مورد شیوه جدید کلاهبرداری به مشتریان بانک ها هشدار داد.

اخیراً مشاهده شده است برخی افراد با مراجعه به شعب بانك به مشتریانی كه قصد نقد كردن چك را دارند، پیشنهاد دریافت چك و پرداخت وجه آن را می كنند.

این افراد سپس اقدام به دستكاری چك مذكور و تغییر مبلغ آن نموده و آن را با مبلغ بالاتری نقد می كنند .

این اطلاعیه تاكید كرد، مشتریان از ارائه چك های خود به اشخاص ناشناس جدداً خودداری نمایند.

پديده

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 19 20 21 [22] 23   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
تداعی واژگان معلم آنلاین حیدر 2 291 آخرين ارسال 01 مرداد 1390,ساعت 13:27:00
توسط 10000