لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح ) - * - 04 خرداد 1391,ساعت 20:12:44

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17   بالا
موضوع: لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح )  (دفعات بازدید: 47405 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 8 مهمان درحال دیدن موضوع.
24 شهريور 1387,ساعت 11:23:46
پاسخ #195 در:
mahshid
تشكر
-اهدا شده: 74
-دريافت شده: 200

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 267
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 518
پاسخ : لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح کوتاه )
IPNetInfo
 توسط این برنامه کوچولو میتوانید تمام مشخصات یک آی پی (IP) را بدست آورید.
آی پی مورد نظر را وارد برنامه کنید، این برنامه تمام اطلاعات موجود از قبیل: نام صاحب آی پی، کشور، استان، شماره تلفن، فاکس و حتی ایمیل طرف را به شما میدهد، البته فکر نکنم توی ایران بعضی از این موارد به درستی کار بده.

لینک دانلود دانلود: 45 کیلو بایت

« آخرين ويرايش :توسط mahshid »

خارج شده است
24 شهريور 1387,ساعت 11:29:05
پاسخ #196 در:
mahshid
تشكر
-اهدا شده: 74
-دريافت شده: 200

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 267
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 518
« هویت مخفی در اینترنت »
آیا میخواهید هویت شما در اینترنت ناشناس بماند؟
آیا میخواهید آی پی شما همواره مخفی بماند؟
ایا نگران حملات  ه ک ر ها هستید؟
Hide IP دقیقاً همان چیزی است که دنبال آن میگردید، این برنامه با پیدا کردن پروکسی سرورهای فعال و انتخاب آنها باعث میشود که همواره در اینترنت ناشناس باقی بمانید و دیگر نگران هویت خود نباشید.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

لینک دانلود
دانلود - 699 کیلوبایت
 سریال: D6213093702414A0

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Hamed

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط mahshid »

خارج شده است
25 شهريور 1387,ساعت 00:08:16
پاسخ #197 در:
good.boyz200
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 2

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1
لينک دانلود نرم افزار نستعليق ميرعماد با کرک تست شده

فايلش پسورد نداره در ضمن کرکشم تست کردم بدون مشکل هستش 100% جواب ميده

http://rapidshare.com/files/145325730/Mir-Emad_2.1.rar

آنارايا, Hamed

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
06 مهر 1387,ساعت 09:38:20
پاسخ #198 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 118
-دريافت شده: 165

*
محبوبيت : 380
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 467

پیش نوشت: معمولاً کاربران جهت ایجاد و تغییر اندازه پارتیشن های هارد دیسک از نرم افزار معروف Partition Magic استفاده می کنند، اما همانطور که شاهد هستیم مدت زمان زیادی هست که نسخه ی جدیدی از آن منتشر نشده است و نسخه قبلی ( Partition Magic 8.5 ) نیز روی ویندوز ویستا قابل نصب و اجرا نیست. به همین دلیل بسیاری از کاربران به دنبال یک نرم افزار جایگزین هستند.
مدیریت هرچه بهتر پارتیشن ها، سایز بندی مناسب آنها، Defrag كردن آنها توسط نرم افزاری قدرتمند و سریع و بسیاری دیگر، علاوه بر اینكه به افزایش سرعت سیستم و سرعت خوانده شدن اطلاعات هارد و دلخواه بودن آن از لحاظ شما منجر می شود، عمر مفید و بدون ایراد هرچه طولانی تر آن را نیز تضمین می نماید.
Partition Manager نام محصولی قدرتمند از كمپانی Paragon می باشد كه به شما امکان مدیریت حرفه ای پارتیشن ها را می دهد. ایجاد، فرمت، پاك كردن، كپی كردن، انتقال دادن، تغییر سایز دادن و مخفی و آشكار كردن و فعال و غیر فعال كردن پارتیشن ها از با هر FAT و فرمتی از ویژگی های خوب این نرم افزار است. این ابزار همچنین توانایی تبدیل FAT16 به FAT32 و FAT16/32 به NTFS و Ext2 FS به Ext3 FS را داراست. Merge و چسباندن پارتیشن ها و بازیابی پارتیشن پاك شده نیز از دیگر ویژگی های آن است. بخشی برای بهینه سازی حجم و سبكی كار آن و همچنین Defrag كردن درایو ها برای جلوگیری از پراكندگی اطلاعات آن می باشد. قابلیت BootManager این نرم افزار به شما امكان آن را می دهد تا بتوانید حتی 16 سیستم عامل مختلف را نیز در آن واحد بر روی یك سیستم نصب داشته باشید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Paragon Partition Manager 9.0 Professional:
- قسمت بندی مجدد فضاهای استفاده نشده و خالی دیسک سخت - تغییر اندازه پارتیشن ها بدون از دست دادن اطلاعات
- اجرای عملیات پارتیشن بندی پیشرفته: تغییر اندازه/ انتقال/ کپی/ ادغام /بازیابی پارتیشن های پاک شده
- تغییر خصوصیات پارتیشن ها: مخفی سازی/ آشکار سازی، فعال کردن/ غیر فعال کردن پارتیشن ها، تخصیص/ حذف نام درایو، تغییر Volume label و تبدیل File System
- تغییر خصوصیات هارد دیسک: تغییر SID، تغییر Primary Slot ها                           
- کپی (شبیه سازی) هارد دیسک یا پارتیشن ها به طور جداگانه
- کاوشگر درایو (کاملاً جاسازی شده درون نرم افزار) : جستجوی سریع پارتیشن هایی با فایل سیستم FAT, FAT32, NTFS, Ext2 or Ext3 ویرایش و یا کپی فایل ها و پوشه ها
- یکپارچه سازی پارتیشن ها و بهینه سازی اندازه کلاستر های آنها
- قابلیت Password Protect كردن Boot كامپیوتر
- توانایی جلوگیری از بد سكتور گرفتن پارتیشن ها
- پشتیبانی از ویندوز ویستا
- و ...

پسورد: آدرس درج شده در آخر فایل دانلودی به همراه www

60 mb

آنارايا

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
نمی دانی ...
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم .

خارج شده است
13 ارديبهشت 1388,ساعت 04:07:38
پاسخ #199 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965
پاسخ : لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح )
نرم افزار KMPlayer

KMPlayer که هم کم حجم می باشد و هم قادر به پخش تقریبا 99 دردصد فرمت های صوتی و تصویری است . نرم افزار بسیار ساده اما در عین سادگی با کارآیی بسیار بالا. هرکاربری که یک بار KMPlayer را تجربه کند مطمئنا انتخاب اولش همیشه همین نرم افزار خواهد بود. اساس کار KMPlayer با این تفکر بنیان نهاده شده که بتواند هر فرمت صوتی و تصویری را اجرا نماید . این نرم افزار با Decode کردن فرمت های مختلف کاربران را قادر می سازد تا هرفرمتی را که بخواهند اجرا نمیاند. VCD ها و DVD ها هم با بهترین کیفیت ممکن می توانند اجرا شوند. پوسته های بسیار زیاد نرم افزار می توانند هرکاربری را به سمت خود جذب نمایند.
و حجم کم و سرعت عمل آن حتما شما رو درگیر خودش می کنه .

قابلیت های كلیدی نرم افزار KMPlayer v2.9.4.1.1433:
- محيطي جذاب و سه بعدي متفاوت با آنچه تا كنون ديده ايد
- پشتيباني از فرمتهاي صوتي و تصويري : VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, and QuickTime
- امكان كپچر كردن فايلها با كيفيت قابل قبول
- در اختار گذاشتن تمام اطلاعات يك فايل صوتي يا تصويري مانند : نوع فايل ، پسوند و .. . و امكان ويرايش يا كپي
- هماهنگي و پشتيباني از برنامه هاي : Winamp, Realmedia and Quicktime by the internal logic
- پشتيباني بالا از دوربين هاي ديجيتال
- امكان پخش فايلهاي AAC, OGG
- پشتيباني از Shockwave Flash/FLC/FLI
- پوسته هاي جذاب و زيبا
- امكان هماهنگ شدن با پلاگينهاي وينمپ
- و …

برای دانلود کلیک کنید

برای توضیحات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :

معرفی نرم افزار ساده دل

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
27 ارديبهشت 1388,ساعت 02:36:38
پاسخ #200 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
:: Honestech VHS to DVD Deluxe 3.0 بهترین ابزار برای تبدیل نوارهای ویدئویی VHS به DVD ::

نوارهای VHS در دستگاه های ویدئویی خانگی مورد استفاده قرار می گرفت و بسیاری از مردم در چندین سال گذشته فیلم های سینمایی ، فیلم های خانوادگی و بسیاری دیگر از تصاویر را بر روی این نوارها مشاهده می کردند. با پیشرفت تکنولوژی و همچنین ورود CD ها کم کم دیگر استفاده از این نوارها منسوخ شد و VHS جای خود را به CD داد، امروزه نیز دیگر کم کم CD ها جایگاه خود را به دیسک های DVD می دهند که دارای ظرفیت و حجم بیشتری برای قرار دادن فایل ها در آن ها قرار دارد. شاید تا به حال به این موضوع فکر کرده باشید که چگونه تصاویری که بر روی نوارهای ویدئویی قدیمی قرار دارند به به DVD تبدیل کنید.

در این مطلب با نرم افزاری در این زمینه آشنا خواهید شد.

Honestech VHS to DVD  نام نرم افزاری می باشد که به کمک آن شما قادر خواهید تا تصاویر موجود بر روی فایل های VHS را به DVD تبدیل کنید. برای این کار کافیست شما دستگاه ویدئو خودتان را به از کامپیوتر متصل کرده و یک دستگاه DVD Writer نیز بر روی سیستم خود داشته باشید . سپس با استفاده از این نرم افزار و ابزار آن به راحتی قادر به تبدیل این تصاویر می باشید. در این نرم افزار می توانید بر روی تصاویر منوهایی را قرار دهید تا بر روی دیسک DVD شما به راحتی بتوان به کنترل تصاویر پرداخت. این نرم افزار محصولی از شرکت Honest Technology می باشد.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- تنظیم زمان ضبط تصاویر

- دارای افکت های متنوع در منوسازی برای DVD

- مدیریت آسان بر فایل ها

- پشتیبانی از دیسک های CD-R/RW, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD+RW DL برای عملیات کپی

- پشتیبانی از فرمت های سازگار با PSP و iPod برای تبدیل

- ابزار ضبط صدا

- پشتیبانی از DVD های دو لایه

و ... .

دانلود

پسورد : www.p30world.com

Size : 23.93

آنارايا

« آخرين ويرايش :توسط Hamed, علت ويرايش : . »

نمی دانی ...

خارج شده است
27 ارديبهشت 1388,ساعت 02:54:04
پاسخ #201 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
امروزه گسترش وجود دیسک های DVD در دنیای کامپیوتر موجب شده است تا نرم افزارها و ابزارهایی که برا کار با این فناوری ساخته شده اند افزایش یابند. شرکت های نرم افزاری مختلفی که هر یک از آن ها تولید نرم افزارهای گوناگون برای ساخت دیسک های DVD مختلف را ارائه می کنند. بسیاری از این شرکت ها ابزارهای خود را به صورت جداگانه از یکدیگر برای کاربران ارائه می کنند. دلیل این کار می تواند راحتی خرید ابزارهای مورد نیاز هر کاربر به صورت جدا باشد. همچنین این شرکت ها برای کاربرانی که قصد تهیه کلیه مجموعه ها و یا خرید چندین ابزار برتر آن ها را دارند نیز فکری کرده اند. بسیاری از تولید کنندگان تعدادی از ابزارهای پرکاربرد خود را درغالب یک مجموعه ارائه می دهند.

در این مطلب با مجموعه ای در زمینه کار با DVD ها آشنا می شوید.

Joboshare DVD Toolkit Platinum نام مجموعه ای از ابزارهای قدرتمند برای کار با DVD ها می باشد . در این مجوعه نرم افزاری می توان از 4 ابزار برتر شرکت نرم افزاری Joboshare استفاده نمود. این نرم افزارها عبارتند از DVD Ripper ، Video Converter DVD Creator ,DVD Copy که هر یک از آن ها همان طور که از نامشان مشخص است وظایف مربوط به خود را برای کاربران ارائه می دهند. این مجموعه قدرتمند دارای ویژگی های مختلفی می باشد که از میان آن ها می توان به قبالیت دسترسی سریع به ابزارهای کپی ، قابلیت ساخت منوها حرفه ای برای دیسک ها ، تبدیل فرمت فایل های تصویری بین فرمت های MPEG-4, AVI, H.264, DivX, XviD, RM, FLV, SWF, MOV, 3GP, WMV, MP3, AAC, AC3, M4A, WAV, WMA و ... اشاره نمود.

دانلود

password : www.p30world.com

Size : 46.86 MB

نمی دانی ...

خارج شده است
28 ارديبهشت 1388,ساعت 14:39:46
پاسخ #202 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شاید شما نیز تا به حال به این فکر افتاده اید که از اطلاعات دیگر افرادی که از کامپیوتر شما استفاده می کنند مطلع شوید. به عنوان مثال می خواهید بدانید تا دیگر اعضای خانواده در هنگام گفتگوهای اینترنتی با چه افرادی در تماس هستند و چه صحبت هایی میان آن ها رد و بدل می شود. یا قصد دارید تا از نام کاربری و رمز عبور مربوط به یک وب سایت و یا برنامه خاصی که شما به آن دسترسی ندارید آگاه شوید.این کارها از نظر اخلاقی نادرست می باشد اما در مواقعی ممکن است حلال بسیاری از مشکلات باشد. برای انجام چنین اعمالی می توانید از برنامه هایی کمک بگیرید که به آن ها KeyLogger می گویند. این نرم افزارها بعد از نصب بر روی سیستم عامل اقدام به ضبط گزارش از کلید های استفاده شده در سیستم می نمایند.

در این نرم افزار یکی از بهترین keylogger های موجود را به شما معرفی می کنیم.

All In One Keylogger نام نرم افزاری کامل در زمینه جاسوسی بر روی سیستم های کامپیوتری می باشد.  در این نرم افزار کاربران قادرند تا به راحتی تمامی اطلاعات دیگر کاربران استفاده کننده از سیستم کامپیوتری مورد نظر که برنامه بر روی آن نصب شده است را با روش ثبت کلید ها کشف نمایند. در این نرم افزار کلید های استفاده شده در یک فایل ذخیره سازی شده و مدیر برنامه می توان در هر زمان با مراجعه به آن اقدام به مشاهده گزارش نماید. همچنین در این نرم افزار اطلاعاتی نظیر وب سایت های بازدید شده ، ذخیره سازی اطلاعات موجود در حافظه ClipBoard ، توانایی ذخیره سازی اطلاعات گزارش در فرمت HTML و ... را می توان بدست آورد.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- توانایی ضبط کلید های استفاده شده توسط کاربران

- قابلیت ارائه گزارش به صورت روزانه

- توانایی عکسبرداری از محیط ویندوز در زمان های مشخص شده

- قابلیت مخفی سازی کامل نرم افزار از دید دیگر کاربران

- توانایی ذخیره سازی آدرس وب سایت های بازدید شده

- قابلیت ضبط متن گفتگوهای اینترنتی در برنامه های اینترنتی همانند ICQ, Miranda, Skype, Gooqle Talk, MSN, AIM, AOL, Yahoo, QIP

و بسیاری دیگر از قابلیت های جاسوسی سیستم

دانلود

Size : 4.07

ifj

نمی دانی ...

خارج شده است
28 ارديبهشت 1388,ساعت 14:44:46
پاسخ #203 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
امروزه بسیاری از افرادی که در گفتگوهای اینترنتی شرکت می کنند با قابلیت ارسال و دریافت تصاویر از طریق دوربین های اینترنتی ( WebCam ) آشنا می باشد. به کمک این دوربین ها کاربران قادرند تا اقدام به انتقال تصاویر خود به دیگر کاربران حاضر در گفتگو نمایند. بسیاری از کاربران بر اساس نیاز های مختلف خود در بسیاری موارد علاقه مند به ذخیره تصاویر دریافتی از دیگر کاربران می باشند. برای انجام این عمل و رفع این نیاز می توان از نرم افزار مختلفی که قادر به انجام عملیات ضبط تصاویر می باشند استفاده نمود.

در این مطلب با نرم افزاری در این زمینه آشنا می شوید.

ORipa Yahoo Webcam Recorder  نام نرم افزاری می باشد که همان طور که از نام آن نیز مشخص است قادر به ضبط تصاویر دوربین های اینترنتی می باشد. این نرم افزار با استفاده از ابزارهایی که در اختیار کاربران قرار می دهد به آن ها این توانایی را می دهد تا به آسانی اقدام به ضبط تصاویر دریافتی دیگر کاربران از روی webcam ها نمایند. این نرم افزار برای برنامه گفتگوی Yahoo Messenger طراحی شده است و تصاویر دریافتی دیگر کاربران بر روی این برنامه گفتگو به راحتی قابل ضبط و ذخیره سازی می باشد. این نرم افزار محصولی از شرکت EjoyStudio می باشد.

دانلود

Size : 1.87

نمی دانی ...

خارج شده است
28 ارديبهشت 1388,ساعت 14:53:15
پاسخ #204 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
:: MaximumSoft WebCopier Pro v5.0 ابزاری برای ذخیره سازی وب سایت ها و مشاهده آن ها به صورت Offline ::

در بسیاری از موارد ممکن است برای هر کاربری که مدت زمان طولانی را در اینترنت و در وب سایت های خاصی را می گذراند این نیاز به وجود آید که قصد ذخیره سازی بسیاری از صفحات آن وب سایت را داشته باشید. حتی ممکن است در بعضی از اوقات کاربرا قصد ذخیره سازی کل صفحات سایت را به منظور تهیه آرشیو و بازبینی مجدد در حالت Offline داشته باشد. امروزه بسیاری از نرم افزارها را می توان یافت که این نیاز کاربران را به راحتی برطرف می کنند ، نرم افزارهایی که به وسیله آن ها کاربران قادر خواهند بود تا کلیه صفحات یک وب سایت را به صورت کامل ذخیره سازی نمایند.

WebCopier Pro نام نرم افزاری قدرتمند با ویژگی های متنوع می باشد که به کمک آن و ویژگی های موجود در نرم افزار ، کاربران قادر خواهند بود تا یک وب سایت را به صورت کامل ذخیره سازی نموده و سپس در حالت Offline همانند زمان اتصال به اینترنت از صفحات آن وب سایت بازدید نمایند. این نرم افزار قدرتمند از ویژگی های مختلی برخوردار می باشد که از ویژگی های پیشرفته آن میتوان به قابلیت مدیریت پروژه و پنجره های یک وب سایت ، قابلیت دانلود چندین وب سایت به صورت همزمان و ایجاد پروژه های چندگانه ، دارای یک مرورگر قدرتمند برای مشاهده و بازدید صفحات وب به صورت Offline و Online ، دارای ابزار مجزا کننده کد های DHTML و JavaScript ، قابلیت دانلود و ذخیره سازی وب سایت های حجیم ، قابلیت ذخیره سازی پروژه در فرمت های مختلف و ... اشاره نمود. این نرم افزار محصولی از شرکت MaximumSoft می باشد.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- مدیریت بر وب سایت ها و پنجره های آن ها

- توانایی دانلود صفحه های دلخواه شما

- توانایی غیر فعال کردن در اجرای کدهای javaScript و باز شدن پنجره های مزاحم

- توانایی ذخیره سازی وب سایت هایی که دارای حجم بالا می باشند

- قابلیت ذخیره سازی وب سایت های موجود در برنامه

- و ... .

دانلود

Size : 2.68 MB

آنارايا

نمی دانی ...

خارج شده است
02 خرداد 1388,ساعت 22:23:47
پاسخ #205 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
:: Moo0 RightClicker Pro v1.26 مدیریت حرفه ای و قرار دادن میانبر در منوی راست کلیک ::

منوی کلیک راست متشکل از میانبرهایی برای اجرای عملیات های مختلف می باشد. به کمک این نوع دسترسی می توان بسیاری از دستوراترا به صورت سریع به انجام رسانید. انجام عملیات هایی همانند کپی و یا برش یک فایل از پوشه ای به پوشه دیگر و یا استفاده از میانبرهایی که نرم افزارهای دیگر در منوی کلیک راست قرار داده اند به کاربران قابلیت مدیریت بهتری را به فایل ها و پوشه ها می دهد. بسیاری از شرکت های تولید کنند نرم افزارهای کاربردی نیز این موضوع را مد نظر قرار داده اند و اقدام به تولید نرم افزارهایی در این زمینه نموده اند.

Moo0 RightClicker Pro نام نرم افزاری می باشد که به کمک آن می توانید از یک منوی کلیک راست کاربردی برخوردار شوید. به کمک این برنامه کاربر می تواند از هر برنامه و یا فایلی و یا از هر پوشه ای یک میانبر در منوی کلیک راست موس خود قرار دهد. همچنین این نرم افزار بسیاری از ابزارهای کاربردی را به صورت پیشفرض در زیر منوی کلیک راست قرار می دهد. ایجاد زیر منوها از دیگر ویژگی های این نرم افزار می باشد. این نرم افزار کوچک و کاربردی محصولی از شرکت Moo0 Software می باشد.

دانلود

password : www.p30world.com

Size : 4.34 MB

آنارايا, belfi

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

نمی دانی ...

خارج شده است
06 خرداد 1388,ساعت 03:13:37
پاسخ #206 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
:: System Mechanic Professional 8.5.6.14 ابزاری قدرتمند در زمینه نگهداری سیستم ::

کنترل سیستم و مدیریت بر تمام قسمت های آن امری ضروری برای حفظ سلامتی سیستم عامل ها محسوب می شود. کاربران با مدیریت و نظرات بر قسمت های حساس و مهم سیستم می باشیست مانع از بروز مشکلات شوند و بدین شکل به اداره امور مربوط به سیستم بپردازند. برای انجام این امور شرکت های نرم افزاری اقدام به ساخت ابزار و برنامه هایی نمودند تا کاربران به کمک این نرم افزارها به راحتی اقدام به مدیریت و کنترل قسمت های سیستم نمایند. این نرم افزارها بسیاری از دستورات و اقدامات مربوطه را به صورت خودکار و یا تنها با چند کلیک ساده انجام می دهند و گزارشات را در اختیار کاربر قرار می دهند.

در این مطلب با نرم افزاری آشنا خواهید شد که یکی از قوی ترین نرم افزارهای کنترل سیستم عامل محسوب می شود و دارای امکانات و ابزار متعدد و مفیدی می باشد.

System Mechanic Professional نام نرم افزاری بسیار قدرتمند در زمینه نگهداری سیستم می باشد. این نرم افزار با امکانات مدیریتی بالا و توانایی های زیادی که در اختیار کاربر قرار می دهد به راحتی مانع بروز مشکلات در سیستم می شود. این نرم افزار محصول شرکت نرم افزاری IOLO می باشد. این محصول در واقع از ادقام پنج نرم افزار دیگر این شرکت ساخته شده است. نام پنج نرم افزاری که این برنامه از ادقام آنها ساخته شده بدین شرح است:
 System Mechanic , iolo AntiVirus, iolo Personal Firewall , Search and Recover, DriveScrubber

هرکدام از این پنج نرم افزار در واقع  خود به تنهایی قادر می باشند تا چندین قسمت مهم سیستم را مورد کنترل ، بررسی و حفاظت قرار دهند که با جمع آوری تمام این نرم افزار ها در یک برنامه منسجم کاربران به راحتی قادر خواهند بود تا مدیریتی حرفه ای بر سیستم خود داشته باشند.

شما می توانید وظایف هر یک از این نرم افزارها را به صورت مختصر مشاهده کنید:
- System Mechanic:
این نرم افزار وظیفه رفع مشکلات نرم افزاری ویندوز را بر عهده دارد و مانع از بروز مشکلات احتمالی می شود.
- iolo AntiVirus :
این برنامه از نفوذ ویروس ها و SPY ها به سیستم جلوگیری می کند .
- iolo Personal Firewall :
حفاظت از سیستم در مقابل حمله هـکـرهای کامپیوتری وظیفه این نرم افزار است.
- Search and Recover:
از این نرم افزار برای جستجو و بازگردانی فایل های پاک شده استفاده می شود.
- DriveScrubber :
برای مدیریت بر drive ها و فایل های آن

دانلود

Size : 25.83 MB

نمی دانی ...

خارج شده است
24 تير 1388,ساعت 01:06:49
پاسخ #207 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1749
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
نسخه جدید RivaTuner 2.24

نسخه جدید RivaTuner 2.24

RivaTuner یکی از پرطرفدارترین و قدرتمندترین نرم افزار های اورکلاکینگ و تغییر تنظیمات کارت های گرافیکی (در لایه سخت افزاری و درایور) است. این نرم افزار قابلیت مانیتورینگ قطعات سخت افزاری (دما/فرکانس/سرعت فن) من جمله کارت های گرافیک را نیز داراست و تمامی کارت های گرافیکی سری NVIDIA و AMD-ATI پشتیبانی می کند.

لینک دانلود - 2.38مگابایت

لینک دانلود کمکی

belfi

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
24 تير 1388,ساعت 10:45:14
پاسخ #208 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
لذت وب گردي را با مرورگر جديد گوگل تجربه كنيد Google Chrome v3.0.193.0

مرورگر وب جدید 'گوگل کروم' از شاخص های امنیتی مهمی برخوردار است که باعث می شود گوگل از این نظر آنرا با مرورگر اپل سفری، موزیلا فایرفاکس و نسخه جدید اینترنت اکسپلورر مقایسه کند.مرورگر کروم از چهارچوب مشابه دیگر مرورگر ها بهره برده است. بویژه در استفاده از تکنیک تهیه لیست سیاه از سایت های مخرب و روش گشت وب سایت ها در پشت لایه های امنیتی از جمله درون "جعبه شنی" و مرور ناشناس اینترنت. گوگل با ارائه گوگل کروم وارد بازار مرورگرهای وب شده است که هنوز انحصار آن در دست مایکروسافت اینترنت اکسپلورر می باشد. اما آیا این تفاوت های امنیتی کروم باعث می شود این مرورگر در جلوه کاربران متمایز ظاهر شود؟ گوگل کروم از قابلیتی معرفی شده در Internet Explorer 8 بهره می برد با نام مرور نا شناس (Incognito) که اجازه میدهد کاربر در این وضعیت با مرور وب سایت ها هیچ رد پایی از خود بر جای نگذارد حتی فایل های کوکی فقط تا هنگام باز بودن پنجره جست و جو در سیستم زنده خواهند بود.
همچنین در لایه بعدی امنیتی گوگل تصمیم گرفته است که از ترجمه صفحات در جعبه شنی (sand box rendering) استفاده کند. این جعبه شنی در واقع به مفهوم ساده به معنی آن است که هنگامیکه یک مهاجم سعی می کند به درون مرورگر نفوذ کند و بتواند از طریق آن به فایل های سیستمی و ریجستری دسترسی پیدا کند، مرورگر در وضعیت جعبه شنی کار را برای مهاجم سخت تر می کند زیرا وی میبایست اکنون راهی نیز برای دور زدن جعبه شنی فراهم کند. به این طریق که جهبه شنی از ترجمه و تغییر فایل ها توسط موتور نمایش دهنده صفحات وب جلوگیری می کند و از دخالت بیرونی در ریجستری، فایل های سیستمی و هر خواندن و نوشتن دیگری از روی فایل های مهم ممانعت می کند.
اجرای هر Tab در مرورگر Chrome باعث خواهد شد که هر اپلیکیشن وب در پنجره جعبه شنی مخصوص به خود باز شود و در لایه امنیتی از دخالت مرورگر در فایل های حساس سیستم جلوگیری می شود. حتی فایل های اضافه شونده (Plug-ins) نیز در محیط دیگر حافظه Sand Box بصورت امن اجرا می شوند.
اما هنوز با وجود رقابت مرورگر ها برای تامین محیطی امن تر برای کاربران، گوگل کروم شاید نتواند با وجود ارائه نسخه آزمایشی Internet Explorer 8.0، نسخه 3 فایرفاکس و اپل سفری محلی جدا برای ارائه خود پیدا کند.
در بخش مثبت نگری، گوگل کروم کاملاً کد باز (open source) ارائه شده است تا هر متخصص امنیت و کارشناس برنامه نویس بتواند در بهبود برنامه نویسی این مرورگر خود را سهیم کند. بنابراین تجهیز امنیتی گوگل کروم با سرمایه مناسب گوگل و توسعه گری کدباز در دسترس می باشد. اما آیا مرورگر فایرفاکس این برتری را در گذشته به کاربران معرفی نکرد؟
گوگل ادعا کرده است که مرورگر جدیدش بسیار سریعتر و قابل‌اطمینان تر از هر مرورگر دیگر تا به امروز است. نکته جالبی که در مورد این مرورگر وجود دارد این است که هر برگه (tab) پردازش جدای از دیگری دارد و در صورت کرش کردن یک صفحه، بقیه صفحات جدا گانه بارگذاری می‌شوند و کل مرورگر هنگ نمی‌کند. همچنین این مروگر تحت موتور جاوا اسکریپت V8 اجرا می‌شود.

ويژگي هاي كليدي اين نرم افزار Google Chrome v3.0.193.0:
- سرعت بالا در بارگزاري صفحات
- داراي قابليت ‏Tabbed Browsing ( باز شدن تمام صفحات در يك صفحه )
- امنيت بالا در محيط نا امن اينترنت
- جلوگبري از خطرات احتمالي Spy-Ware ها و دزدان
- جلوگيري از باز شدن صفحات تبليغاتي بي مورد( Popup - bloker )
- محافظت از پسوردها و رمز هاي عبور خصوصي و امنيتي
- زيبايي در طراحي
- داراي پوسته هاي مختلف
- پشتيباني از تمام نسخه هاي ويندوز از جمله ويندوز ويستا
- و ...

دانلود - 9.97 مگابايت

پسورد فايل زيپ : آدرس درج شده در آخر فایل دانلودی

این فیس بوک من

خارج شده است
24 تير 1388,ساعت 10:48:05
پاسخ #209 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
 مدیریت گوشی های نوکیا با Nokia PC Suite 7.1.30.8 Final

همان‌طور که می‌دانید محصولی که کمپانی نوکیا برای گوشی‌های خود در نظر گرفته، نرم‌افزاری است به نام Nokia PC Suite که هرجا گوشی نوکیا باشد، این برنامه هم یافت می‌شود. نسخه‌ی هفتم از این نرم‌افزار روز گذشته توسط نوکیا عرضه شد و برای دانلود روی سایتش قرار گرفت. در نسخه‌ی جدید تغییرات ظاهری فراوانی ملاحظه می‌شود؛ محیط برنامه جمع و جور تر شده و با اتصال موبایل به کامپیوتر، نمایی از همان نوع موبایل در برنامه نشان داده می‌شود. جابه‌جایی فایل‌ها بسیار آسان‌تر شده و حتی با کشیدن فایل به درون صفحه‌ی اصلی برنامه نیز می‌توانید عملیات انتقال را انجام دهید. مدیریت تماس‌ها و پیام‌ها از طریق Nokia PC Suite 7 بهتر از قبل شده است. با نصب این برنامه، می‌توانید تقویم گوشی را هم تغییر دهید و ورودی‌های جدیدی در آن ایجاد نمایید. هم‌چنین برای راحتی کار با موبایل‌هایی که از سرویس نقشه‌های نوکیا سود می‌برند هم قسمتی برای دریافت نقشه‌ها ایجاد شده است.

قابلیت های کلیدی برنامه Nokia PC Suite 7.1.30.8 Final:
- انتقال اتوماتیک تمام اطلاعات شما مانند: تصاویر، موزیکها، دیگر اطلاعات از گوشی به گوشی دیگر یا از کامپیوتر به کامپیوتر دیگر
- اتصال سریع و راحت به اینترنت
- اتصال به صورت بی سیم و یا با سیم
- اتصال و استفاده از گوشی مانند یک مودم
- مدیریت SMS ها، نشانی ها، تصاویر و کلیپهای صوتی تصویری
- توانایی نصب برنامه های بر پایه Java™ بر روی گوشی
- تبدیل فرمتهای زنگ های مختلف
- توانایی اجرای پیغام های صوتی تصویری
- توانایی ارسال SMS از کامپیوتر
- Backup و Restore اطلاعات داخل گوشی
- پشتیبانی بیش از 30 زبان
- و...

کانکشن هایی که برنامه از آنها پشتیبانی می کند:
- Infrared (IrDA) port
- Bluetooth via a supported stack: Digianswer Bluetooth Software Suite,
- Microsoft Windows XP Bluetooth, or WIDCOMM Bluetooth for Windows 1.4
- Nokia Connectivity Cable DKU-2 (USB) or Nokia Connectivity Adapter Cable DKU-5 (serial)

سیستم مورد نیاز جهت اجرای برنامه:
Available hard disk space: 150 MB (file size approx. 25 MB)
* Windows Vista x32 and x64 editions
* Windows XP Professional x64 edition
* Windows XP (Professional or Home Edition) (Service Pack 1 or Service Pack 2)
* Windows 2000 (Service Pack 4)
USB cable, infrared, or Bluetooth

دانلود - 31.5 مگابايت 

آنارايا

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
هزار بال مگس، صد لپتاپ و 5 هزار مرجان در ازای عشق! گــــفــــتــــگــــو آزاد elena 9 425 آخرين ارسال 03 دي 1389,ساعت 20:44:12
توسط a471847