لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح ) - * - 04 خرداد 1391,ساعت 20:13:10

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2 3 4 ... 17   بالا
موضوع: لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح )  (دفعات بازدید: 47405 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 8 مهمان درحال دیدن موضوع.
04 دي 1385,ساعت 00:00:50
در:
ali
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 11

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 12
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 103
لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح )
نسخه ي 2 نهايي از مرورگر مطرح فاير فوکس عرضه شد!

سرانجام انتظار ها به پایان رسید و با فرارسیدن تاریخ 24 اکتبر FireFox نسخه ی نهایی و 2 از مرورگر بسیار محبوب و قدرتمند خود را همان طور که قول داده بود با قابلیت هایی جدید عرضه کرد . این نسخه از مرورگر FireFox نیز همانند نسخه های پیشین کاملا رایگان بوده و در ادامه پروژه ی پژوهشی شرکت Mozilla ساخته و ارائه شده است، مرورگر FireFox در همین مدت زمان کم از عرضه نخستین نسخه اش به محبوبیت بی شماری دست یافته و جوایز بی شماری از بسیاری از وب سایتهای و منتقدان نرم افزار برتر دنیا دریافت کرده و به رقیبی جدی برای سازندگان مرورگر های مطرح و قدرتمند دنیا مانند Internet Explorer، Opera و NetScape مبدل گشته است.
اینم لینک دانلودش

« آخرين ويرايش :توسط Hamed »

خارج شده است
04 دي 1385,ساعت 00:02:32
پاسخ #1 در:
ali
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
لینک دانلود انواع نرم افزارها ( به همراه توضیح کوتاه )
Microsoft Internet Explorer 7.0 Final

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
سرانجام پس از مدت ها انتظار زمان انتشار و وعده ی کمپانی مایکروسافت در رابطه با عرضه ی نسخه ي نهايي 7.0 از محبوب ترین و پركاربردترین مرورگر دنیا فرارسید.Internet Explorer 7.0 در قیاس با نسخه های پیشین این مرورگر تحولات بیشماری از جهات کاربردی و امنیتی داشته که سعی بر جبران تمامی نقیصه های موجود چندین سال خود کرده است تا بار دیگر در برابر رقبای بسیار قدرتمند و محبوبی چون FireFox و Opera و NetScape به عنوان محبوب ترین و قدرتمندترین در دنیای رایانه سر بلند کند .

کمپانی مایکروسافت پس از عرضه نسخه های آزمایشی متعدد و رفع تمام ایراد های این مرورگر و پروژه ی قدرتمند خود، سرانجام چند روز پیش نسخه ی نهایی 7 از مرورگر قدرتمند خود را عرضه کرد که قابلیتهای بیشماری در قیاس با نسخه های پیشین و حتی سایر مرورگر های موجود دارد.
اینم لینکش با حجم حدود 14 مگابایت

« آخرين ويرايش :توسط anaraya »

خارج شده است
04 دي 1385,ساعت 00:03:47
پاسخ #2 در:
ali
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
محاسبه خودکار ميزان مصرف اينترنت، هزينه ي اينترنت،تلف
همه کاربران اينترنت به روشی مقدار استفاده خودشون رو از اينترنت محاسبه ميکنند ، بعضی ها فقط مقدار زمانی که به اينترنت متصل هستند رو محاسبه می کنند و بعضی ها علاوه بر اين مورد مقدار اطلاعات رد و بدل شده و ...
اما من قصد دارم برنامه ای رو به شما معرفی کنم به نام MB Timer که علاوه براينکه زمان اتصال فعلی و کل اتصال رو نمايش ميده امکانات بسيار زياد ديگری نيز در خودش داره .
با استفاده از اين برنامه در هر بار اتصال به اينترنت ، زمان و تاريخ شروع ، نام User ، نام ويندوز ، نام اكونت ، زمان و تاريخ پايان و مدت زمان اتصال در خود برنامه ثبت ميشه و به شما اين امکان رو ميده که بر اساس نام يوزر ، نام ويندوز ، نام اکونت و زمان و تاريخ اتصال در اطلاعات ثبت شده به جستجو بپردازيد . همچنين يکی از قابليت های جالب اين تایمر امکان Save & Load جزيئات تماس براي حفظ اونا و پيشگيري از خطرات احتمالي هست .
برای راحتی بيشتر کاربر امکاناتی مثل : Always On Top بودن ، در استارت اپ قرار گرفتن ، پنهان شدن بطور اتوماتيك بعد از اجرا يا بعد از تماس ، مطلع كردن كاربر بعد از هر 1 ساعت اتصال با يک صدا ، قرار گرفتن در سيستم تري و ... نيز در این برنامه وجود داره.
همچنين از اين برنامه ميتونيد در شبكه هاي Lan نيز استفاده كنيد ...

اين برنامه در هر بار اتصال شروع اتصال،نام ويندوز،يوزر،اکانت،پايان تماس،مدت اتصال و هزينه اتصال را ثبت مي کند.
امکان ذخيره جزئيات تماس براي حفظ و استفاده ي آنها در آينده.
اين برنامه داراي قابليت هايي همچون در رو قرار گرفتن، پنهان شدن هنگام اجرا و اتصال و اجرا همراه با ويندوز وهمچنين داراي دراپ زوني کوچک ومفيد مي باشد.
برخی قابلیت های جدید اضافه شده به نسخه ی جدید نرم افزار :

امکان محاسبه ی هزینه ی تلفن ماهانه به صورت خودکار.

قابليت به روز رساني تعرفه هاي تلفن و ويرايش آنها بصورت  دستي.
قابل تنظيم براي قطع اتصال از اينترنت بعداز مدت زمان معين.
پشتيباني از دو نوع اتصال Dialup ,Lan.
از اینجا دانلود کن.حدود 3 مگابیت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

MeMoL, mahshid

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
04 دي 1385,ساعت 00:04:53
پاسخ #3 در:
ali
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
نمايش مشخصات سخت افزاري و با خبر شدن از اوضاع دروني سيس
  نرم افزار کوچک، مفید و رایگانیست که شما بوسیله آن می توانید مشخصات کامل سخت افزاری خودتان را به صورت کاملاً حرفه ای مشاهده نموده و از اوضاع CPU و قطعات دیگری همچون VGA , Bios , Motherboard , Chipset ها و ... به طور آنی مطلع باشید .
از جمله ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد ذیل اشاره کرد 
اطلاعات کامل CACHE سیستم
نمایش Clock داخلی و خارجی ( CPU)
ولتاژ هسته CPU
نام و شماره سریال CPU
 فرکانس و ظرفیت حافظه اصلی
تشخیص نوع CHIPSET و سنسور برد اصلی
نوع بایوس و تاریخ بایوس
نوع ویندوز و DirectX version

و ....
از اینجا دانلود کن

خارج شده است
04 دي 1385,ساعت 00:07:08
پاسخ #4 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1749
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
تغییر چهره ویندوز با نرم افزار TuneUp WinStyler
گه چهره ویندوز XP براتون یکنواخت شده , آیکونهاش دیگه براتون جالب نیست , فونتها بنظرتون زشت میان و تمهای آماده براتون جذاب نیستند نرم افزار TuneUp WinStyler میتونه کمک بزرگی بهتون بکنه
هر جوری که حساب کنید به هر حال هر کسی دوست داره تو هر محیطی هم که باشه اونو بنا به سلیقه خودش مرتب کنه فرقی هم نداره دنیای واقعی یا پهنه بی انتهای دنیای مجازی(مگه اینکه یارو بی ذوق و سلیقه باشه که شما نیستی)
خوب در ادامه به معرفی نرم افزار میپردازیم
این برنامه میتونه هر چیزی رو که تو ویندوز XP تصور کنید تغییر بده از پسزمینه دستاپ گرفته تا صفحات خوشآمد گویی و ورود و...
این نرم افزار قادره تمامیه اجزای تشکیل دهنده ویندوز XP رو دچار تغییر و تحول کنه این اجزا میتونن taskbar , Startmenu ویا صفحه خوشامد گویی و... باشند
میتونید مثلا در منوی بالای پنجره های ویندوزتون عکسی از بازیگر یا منظر مورد علاقتون بذارید

با نرم افزار TuneUp WinStyler میتونید کنترل کامل بر محیط گرافیکی ویندوزتون داشته باشید خمچنین این نرم افزار چند تا تم آماده و بسیار زیبا برای استفاده در اختیارتون قرار میده
با این برنامه میتونید تمامیه فونتهایی رو که در محیط ویندوز مشاهده میکنید عوض کنید و یا سایزشون رو تغییر بدید! و خیلی کارهای دیگه برای بدست آوردن استاندارد مورد نیاز خودتون در محیط ویندوز .
از اینجا دانلود کنید.5.27 مگابایت

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
26 دي 1385,ساعت 13:33:28
پاسخ #5 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
بازگرداندن اطلاعات پاک شده توسط نرم افزار قرتمند FileRescue
هارد دیسک در کامپیوتر وظیفه نگهداری از اطلاعات و داده های کاربران را بر عهده دارد و کاربران تمامی اطلاعات شخصی و تجاری مهم خود را در آن ذخیره سازی می کنند. اگر یک روز متوجه این موضوع شوید که تمامی اطلاعات شما که برایتان دارای اهمیت زیادی از نظر شخصی و یا حتی تجاری بودند به یک باره از هارد دیسک پاک شده اند ، چه عکس العملی خواهید داشت؟

FileRescue Pro نرم افزارقدرتمندیست که در چنین زمانی به یاری شما خواهد آمد. به کمک این نرم افزار به راحتی توانایی بازگرداندن فایل های پاک شده از هارد خود را دارا خواهید بود.

همچنین این نرم افزار این قدرت را در اختیار شما قرار می دهد تا فایل های پاک شده از سطل آشغال ویندوز را بازگردانی کنید.

از ویژگی این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد :

- واسط گرافیکی بسیار مدرن تا کاربر به راحتی قادر به بازگرداندن فایل های مورد نظر خود باشد.

- پشتیبانی از تمامی ویندوزهای NT/2000/XP/2003 و فرمت

درایوهای FAT12, FAT16, FAT32, NTFS و NTFS 5

- بازگردانی اطلاعات گمشده ناشی از حملات  ویروس ها و معایب نرم افزاری

- توانایی بازگرداندن فایل های پاک شده از Recycle Bin

- پشتیبانی از UNICODE در شناسایی نام فایل های پاک شده ( به عنوان مثال پوشه ای که به صورت فارسی نام گذاری شده )

- و .......

پشتیبانی از فرمت های:

این برنامه از تمامی فرمت های صوتی و تصویری ، فایل های آرشیو ، سندها و ... پشتیبانی می کند که در زیر تعدادی از آن ها ذکر شده است:

JPEG (.jpg, .jpeg) Executable File (.exe)
PkZip, WinZip (.zip) AVI (.avi)
RAR (.rar) MS Word (.doc)
MP3 (.mp3) Bitmap (.bmp)
MS Outlook (.pst, .oab, .dbx) MPEG (.mpg, .mpe, .mpeg, .mp4)
DjVu - image format by AT&T (.djv) MS Calendar (.cal)

دانلود : http://www.objectrescue.com/download/filerescuepro/filerescuepro_setup.exe

این فیس بوک من

خارج شده است
12 بهمن 1385,ساعت 18:12:28
پاسخ #6 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
ساختن وب سایت در 5 مرحله توسط Website X5 Designer
طراحی وب سایت امروزه درمیان کاربران کامپیوتر توجه  بسیاری را به خود جلب کرده است. برای یادگیری این کار نیاز به گذارندن دوره های تخصصی و صرف زمان زیادی می باشد. طراحی وب سایت همان طور که در معرفی برنامه Trendy Flash Site Builder  گفته شد به دو نوع کلی از نظر ظاهری تقسیم می شود ، یک نوع به صورت کاملا FLash و  نوع دوم به صورت کد نویسی و متن همراه با ادقام تصاویر. امروز در این مطلب به شما نرم افزاری را معرفی می کنیم که در 5 مرحله به صورت کاملا آسان و بدون نیاز به یادگیری برنامه نویسی وب توانایی ساخت وب سایت از نوع دوم را در اختیار شما قرار می گیرد.

Website X5 Designer نام نرم افزاری می باشد که این توان را در اختیار شما قرار می دهد که در کوتاه ترین زمان و با استفاده از Wizard برنامه در 5 مرحله یک وب سایت کامل طراحی کنید. این برنامه دارای 43 قالب مختلف جهت ساخت وب سایت می باشد.

نمونه هایی از این قالب ها را در زیر مشاهده می کنید:
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .  شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
در باره 5 مرحله برای ساخت وب سایت در این برنامه به اختصار توضیحاتی را مشاهده می کنید:

- مرحله اول General Settings :

در این قسمت تنظیماتی از قبیل ساختار اولیه ، موضوع وب سایت و اهداف خود را مشخص می کنید.

- مرحله دوم Map Creation :

در این قسمت شما باید مسیر شاخه ها و فایل هایی که می خواهید در وب سایتان قرار دهید را مشخص می کنید.

- مرحله سوم Page Creation :

این قسمت در واقع اصلی ترین مرحله است زیرا شما در این قسمت اقدام به ساخت صفحه اصلی و صفحه های دیگر وب سایتتان می کنید. ساخت فرم ، آلبوم عکس ، قرار دادن تصاویر و ... همه در این قسمت قرار دارند.

- مرحله چهارم Advanced Settings :

در این قسمت شما می توانید برای ساخت منو و قرار دادن کلید ها ، عکس های پشت زمینه ، قرار دادن موسیقی در زمینه سایت و ... کار کنید.

- مرحله پنجم Site Export :

این قسمت در واقع برای آماده سازی صفحات وب برای ذخیره سازی و قرار دادن بر روی فضای شخصی شما در اینترنت می باشد.

شما قبل از ذخیره سازی وب سایت خود می توانید تمام مراحل را مرور کرده و در صورت نیاز آن ها را ویرایش کنید.

براي دانلود نسخه كامل با حجم 32 مگابايت اينجا
http://www.egoshare.com/fe40a7355bf5e8ba0ac8a7b4e025e328/webx5designer509rar.html
طريقه دانلود از rapidshare: بعد از باز کردن لينک به پايين صفحه رفته و بر روي دکمه free کليک کنيد. سپس پس از اتمام وقتي که در ميان صفحه است کد امنيتي ظاهر مي شود که با وارد کردن آن در محل مخصوص و کليک براي دانلود برنامه را مي توانيد دانلود کنيد.
نکته: در صورت دانلود به صورت free از رپید شما امکان استفاده از برنامه های مدیریت دانلود را ندارید و با برنامه دانلود مرورگر خود باید دانلود کنید

« آخرين ويرايش :توسط آنارایا »

این فیس بوک من

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 19:34:42
پاسخ #7 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 118
-دريافت شده: 165

*
محبوبيت : 380
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 467
طراحي و ساخت امضاي الكترونيك شخصي براي Email ها با Signature Cre

Signature Creator 1.12.0.43

وجود امضای شما در پایین نامه ها , آثار و نوشته هایتان اصلیت و اعتبار آن را به طرف مقابل می رساند . حال در دنیای الکترونیک برای نمایش امضای خود به خصوص در نامه های الکترونیک شخصی چه کنیم تا کسی به آسانی آدرس و نام ما را جعل نکند ?

Signature Creator نام نرم افزار جالب و بسیار مفیدی از شرکت ErstenWare است که به شما امکان ساخت و طراحی امضای شخصی را در محیط آشنای نرم افزار می دهد . این قادر به ساخت 2 نوع متفاوت امضای الکترونیک برای شماست :

Handwritten Signature که با تعیین فونت و اندازه و رنگ و نوع امضا قادر به ساخت و ذخیره ی تصویری از امضای مورد نظر شماست .

Email Signature که قادر به اضافه کردن نام و نام شرکت و آدرس وب سایت و Email آدرس ها و .... خواهید بود و می تواند به صورت Hyperlink باشد تا با کلیک بر روی آن کاربر به وب سایت مورد نظر شما راهنمایی شود . این نوع امضا به آسانی می تواند به ایمیل شما اضافه شود .

این نرم افزار با تمامی Email Client هایی که Email Signature را پشتیبانی می کند و ویندوزهای 98/Me/NT/2K/XP سازگار است

دانلود

پسورد : www.2baksa.net

از اینجا هم می تونید دانلود کنید  دانلود

یا از اینجا دانلود

پسورد : www.p30world.com

« آخرين ويرايش :توسط memol »

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
نمی دانی ...
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم .

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 19:43:47
پاسخ #8 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
CDMenuPro Business Edition 4.100 ، نرم افزاري براي ساخت اتوران

برنامه اي كامل براي كساني مي خواهند براي خود برنامه هايه مولتي مديا و يا حتي براي سي دي هايه مولتي مديايه خود يك برنامه بسازند و يا حتي يك اتوران بسيار زيبا با لوگويه مخصوص خود بسازند . اين برنامه قادره كه اين امكان را به شما دهد كه در منوهايه خود از تصاوير , فرما ها , نوشته ها , پاراگراف و ... تمامي امكانات مورد نياز بهتره بگيريد . شما مي توانيد به زيبايي يك اتوران توليد كنيد كه پس از قرار دادن CD و يا حتي DVD‌ در CD-DVD Rom خود اجرا شود و در آن محيطي كه خود طراحي كرده ايد به تماشايه فيلم و يا حتي به شنيدن آهنگ هايه خود بپردازيد . از اين قبيل برنامه ها مي توان استفاده هايه زيادي كرد كه بستگي به سليقه و هوش كاربر دارد به عنوان مثال مي توان با استفاده از اين برنامه در ريجستري تغييراتي ايجاد كرد تا براي انجام آن تغييرات در آينده لازم نباشد آن مسير طول و دراز را طي كنيد و فقط براي يك بار كار با اين برنامه و ساخت فايل مورد نياز براي تغيير در رجيستري براي هميشه خيال خود را راحت كنيد .
اين برنامه نسبت به حجم كمي كه دارد مي تواند يك انتخاب خوب براي تمامي كاربراني باشد كه مي خواهند برنامه ها و حتي ويندوز زيبا داشته باشند .

دانلود

سریال : 1370445954-50206-59658-45642-31129

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 19:48:14
پاسخ #9 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Belltech Greeting Cards Designer نرم افزاري براي ساخت انواع كارت تبري

کارتهای تبريک يکی از نشونه هايی هست که هر کسی چه ايرانی و چه خارجی برای نشون دادن علاقش و احترام به کسه ديگه ازشون استفاده ميکنه. چه خوبه که ما اين کارتها رو خودمون طراحی شون به عهده بگيريم و با سليقه ی خودمون اونو بوجود بياريم!
شرکت Belltech محصولی با عنوان Greeting Cards Designer به بازار عرضه کرده که توانايی بسياری در زمينه ساخت انواع  کارت تبريک حرفه ای و زيبا و کامل مثلا برای جشن تولد و ازدواج و مراسم ساليانه و روز Valentine و هر مناسبت خاص ديگری , رو به ما ميده که پس از طراحی بتونيم با سايز دلخواه اونا رو چاپ کنيم و يا اينکه به صورت عکس برای E-Mail دوستانمون بفرستيم. اين نرم افزار جالب هنگام نصب با خودش بسياری از Template های کارت تبريک رو مياره که شما بتونين با نگاه کردن به اونا چگونگی ساختشون رو به آسانی ياد بگيريد. حتی تعداد زيادی clip art و background pictures رو همراه داره تا نيازهای اوليه شما برای طراحی کاملا تامين باشه! Greeting Cards Designer ميتونه تمامی كاغذهاي مخصوص کارتهای تبريک رو پشتيبانی کنه, کارت تبريکهايی بصورتی  که از وسط تا بشود و يا اينکه از 1/4 تا بشود و.. رو طراحی کنه . ابزارهاي آسونی که برای طراحی در اختيار ما قرار ميده و محيط آشنايی که برنامه داره کار ما رو خيلی راحت ميکنه .افکت های  زيبا و Background های فوق العاده نيز از ويژگيهای خوب اين نرم افزار ميباشند

دانلود

تصاویری از محیط نرم افزار

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 19:53:10
پاسخ #10 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نرم افزاری برای ساخت آلبوم های تصويری برای وب سايت , CD و
 نرم افزاری خوب و جالب برای ساخت آلبوم های زيبا از تصاوير درون کامپيوتر ميباشه که عمده ی کارش مختص وب و ساخت آلبوهايی برای سايت شما به صورتی زيبا ميباشه. اين نرم افزار آلبوم ها رو به صورت گروه گروه و صفحات Index رو به صورت تصاوير Thumbnail و با افکت های زيبايی در مياره همونجوری که در بسياری از سايت بزرگ گالری تصاوير به اين صورت ميباشند. خود برنامه با FTP Client که درونش موجود است ميتونه آلبوم های شما رو Upload کنه . نه تنها برای استفاده در وب بلکه آلبوهای زيبای ساخته شده رو ميتونيد برای خودتون در درون هارد نيز استفاده کنيد. Web Album Creator قابليت ساخت AutoRun هايی نيز به صورت آلبوم برای سي دی شما داره که در نوع خودش جالب مي باشه. اگر تصاويری که شما انتخاب کرديد از نظر حجم سنگين باشند و مناسب برای قرار گرفتن نباشند خود برنامه خود به خود اونا رو به گونه ای تغيير سايز ميده که کيفيت تغيير چندانی نکنه

دانلود

کرک :  http://www.freeserials.com/serials/download.php?id=16978&char=A

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 19:57:47
پاسخ #11 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اضافه نموندن افکت های زیبا به تصاویر webcam توسط Manycam
امروزه در اکثر مکان هایی که کامپیوتر در آن قرار دارند دوربین های کوچک اینترنتی ( WebCam ) نیز یافت می شود. این دوربین های دارای استفاده های مختلفی می شود . می توان از آنها برای ضبط تصاویر ، کنفرانس های اینترنتی ، گفتگوهای اینترنتی ( Chat ) و ... استفاده نمود.

نرم افزاری که در این مطلب به شما معرفی می کنیم این توانایی را در اختیار شما می دهد تا بر روی تصاویری که از webcam خود برای دوستان و دیگران استفاده می کنید افکت های مختلفی قرار دهید.

به عنوان مثال شما در حال گفتگوی اینترنتی با همسر خود در راه دور می باشید و یکدیگر را از طریق webcam مشاهده می کنید. با وجود این نرم افزار و قرار دادن افکت های زیبا شما می توانید فضای خشک گفتگوهای اینترتی را مورد تحول قرار دهید.

نام این نرم افزار Manycam می باشد که امکانات قرار دادن تصاویر و افکت های مختلف را به شما می دهد.

این نرم افزار از ویژگی های زیر برخوردار است :

- استفاده همزمان از تصاویر webcam در چندین برنامه

- اضافه کردن متن دلخواه بر روی تصاویر webcam در هر برنامه ای

- قرار دادن انیمیشن و افکت های متعدد و مختلف بر روی تصاویر

- امکان درج و نمایش تاریخ و روز بر روی تصاویر

- قرار دادن افکت های و تصاویر CGI بر روی تصاویر ( مانند بارش برف در اتاق شما ، ایجاد آتش درون دستان شما در تصویر و ... )

- و ... .

دانلود

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 20:03:01
پاسخ #12 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ایجاد 30 حافظه clipboard به صورت همزمان توسط FastPaste 2.541

شاید شما هم در بعضی موارد وقتی در حال کپی کردن اطلاعات یک cd بر روی هار خود می باشید به این مشکل پراکندگی فایل ها برخورد کرده اید. به عنوان مثال شما قصد کپب 15 فایل را دارید که هرکدام از این فایل ها در یک پوشه مجرا قرار دارند. اگر بخواهید همه آنها را به طور همزمان کپی کنید آن وقت ... !!

برای حل این مشکل نرم افزاری را به شما معرفی می کنیم که با مدیریت بر حافظه ClipBoard توانایی ها و قابلیت های زیادی را در اختیار کاربر قرار می دهد.

FastPaste نام نرم افزاری می باشد که به شما توانایی مدیریت بر حافظه ClipBoard را می دهد. به کمک این نرم افزار شما می توانید به طور همزمان 30 حافظه ClipBoard را در اختیار داشته باشید. این نرم افزار با ساخت حافظه های متعدد در Clipboard این امکان را می دهد تا شما چندین نوع از اطلاعات را در حالت آماده برای کپی نگه دارید. بیشترین کاربرد این برنامه می تواند برای افراد تایپیست و یا افرادی که از طریق Copy/Paste سرعت کار خود را افزایش می دهند ، باشد.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- ساخت کلید های ترکیبی برای هر یک از مقدار های موجود در حافظه

- قرار دادن متون ، عکس ، فرمت های مختلف متنی و هر اطلاعات دیگری در حافظه

- قرار گرفتن در سیستم به طور همیشگی و اجرای خودکار در هر بار شروع کار مجدد ویندوز

- paste کردن هر نوع نوشته و هر نوع فایل

- paste کردن آدرس های EMail

و ... .

دانلود

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 20:19:32
پاسخ #13 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Digital HairStyle v9.0 برنامه ای مفید برای آرایشگران

امروزه در اکثر آرایشگاه ها به وسیله کامپیوتر و نرم افزار های مختلف خدمات مختلفی همچون گریم ارائه می شود. این نرم افزارها همگی در زمره نرم افزار های طراحی و چهره سازی می باشند.

در این مطلب نرم افزاری را به شما معرفی می کنیم که د زمینه آرایشگری می تواند بسار پرکاربرد باشد.

Digital HairStyle نام نرم افزاری می باشد که وسیله آن می توان بر روی چهره های مختلف مدل های مختلف مو را آزمایش کرد. کاربرد این نرم افزار بیشتر برای آرایشگران می باشد. به کمک این نرم افزار یک آرایشگر و حتی مشتری آن می توانند قبل از انجام تغییرات در مدل مو خود آن را با عکس خود آزمایش کرده و در صورت رضایت بخش نبودن چهره جدید به سراغ مدل دیگری بروند.

همچنین افراد معمولی نیز برای سرگرمی می توانند به کمک این نرم افزار اقدام به تغییر حالات مو بر روی عکس های خود و یا دوستان را اعمال کنند.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- بیش از 100 مدل و حالت مختلف مو

- دارای انواع مدل های مختلف مو کوتاه ، بلند و ...

- این برنامه از دارای انواع مدل مو برای خانم ها و همچنین آقایان می باشد

- دارای مدل های مختلف سبیل برای مردان

- بیش از 12 رنگ مختلف برای مو

- قرار دادن عکس های خود در برنامه

- Zoom کردن ، تغییر اندازه و حرکت صورت برای تنظیم بیشتر عکس

- و ... .

دانلود

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 20:24:45
پاسخ #14 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مشاهده کره زمین توسط EarthView V3.6.4

شاید شما هم به دنبال تصاویری برای محافظ صفحه نمایش و یا پشت زمینه دسکتاپ خود بوده باشید که علاوه بر زیبایی از امکاناتی و ویژگی هایی نیز برخوردار باشد.

EarthView نام نرم افزاری می باشد که تصاویری از کره زمین را برای مشاهده در اختیار شما قرار می دهد. همچنین این برنامه تصاویر متحرکی از کره زمین را به صورت متحرک در پشت زمینه دسکتاپ و محافظ صفحه نمایش شما قرار می دهد. در این تصاویر شما کره زمین را که به زیبایی طراحی شده است به همراه تغییرات نور در روز و شب  چرخش شبانه روزی آن مشاهد خواهید کرد. این تصاویر از کیفیت و شفافیت بسیار بالایی برخوردار هستند و در resolution های بالا نیز تصاویر با کیفیت بالا نمایش داده می شود. کیفیت تصاویر این برنامه 1600*1200 پیکسل می باشد. این برنامه علاوه بر نمایش کره زمین می تواند نقشه های بزرگ قاره ای را نیز نمایش دهد.

در این برنامه شما می توانید از قابلیت zoom نمودن بر روی تصاویر استفاده کنید و از نزدیک کره زمین را مشاهده کنید.

از ویژگی های این نرم افزار به موارد زیر می توان اشاره کرد:

- نمایش جزییات در تصاویر

- نمایش تغییرات روز و شب بر روی کره زمین

- نمایش تغییرات جوی و آب و هوایی

- نمایش مناطق شهری

- نمایش تصاویر به دو حالت نقشه و کره

- توانایی انتخاب چندین مدل از نقشه

- نمایش در پشت زمینه دسکتاپ ، محافظ صفحه نمایش

- نمایش بیش از 3000 شهر دنیا همرا با موقعیت مکانی و زمانی آن ها

- دارای تنظیمات متعدد برای هرچه بیشتر دلخواه شدن نمایش تصاویر

- و ... .

دانلود

تصاویری از محیط نرم افزار

نمی دانی ...

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4 ... 17   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
هزار بال مگس، صد لپتاپ و 5 هزار مرجان در ازای عشق! گــــفــــتــــگــــو آزاد elena 9 425 آخرين ارسال 03 دي 1389,ساعت 20:44:12
توسط a471847