لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح ) - * - 04 خرداد 1391,ساعت 20:15:14

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 17   بالا
موضوع: لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح )  (دفعات بازدید: 47405 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 8 مهمان درحال دیدن موضوع.
19 بهمن 1385,ساعت 20:26:47
پاسخ #15 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 118
-دريافت شده: 165

*
محبوبيت : 380
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 467
خاموش شدن سیستم در ساعت تعیین شده توسط PC Auto Shutdown v3.4
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

PC Auto Shutdown نام نرم افزاری است که وظیفه خاموش کردن سیستم در ساعاتی مشخص به صورت خودکار را دارد. از این ویژگی در موارد زیادی می توان استفاده کرد ! به عنوان مثال شما در حال دانلود یک فایل 100 مگابایتی می باشد و شروع این دانلود را در هنگام شب آغاز می کنید پس از چند ساعت عملیات دانلود به پایان می رسد و سیستم شما مدت زمان زیادی را بدون اینکه فعالیتی انجام دهد روشن می ماند، اما با کمک این نرم افزار می توان به راحتی این مشکل را حل نموده و برنامه را طوری تنظیم کنید که پس از چند ساعت سیستم خاموش شود. این مثال یکی از ده ها موردی است که می توان کاربرد مفید این نرم افزار را در آن ذکر کرد.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- خاموش کردن , restart , logg off , hibernate در زمان مشخص شده

- قرار دادن HotKeys برای خاموش نمودن سریع سیستم

- توانایی تنظیم پاک کردن IE cookies, history ,temporary files و سطل آشغال ویندوز قبل از خاموش شدن سیستم برای برقراری امنیت کاربر

- قابلیت گذاشتن رمز عبور برای دسترسی به تنظیمات برنامه . به این طریق دیگر کسی جز شما امکان ایجاد تغییرات در تنظیمات برنامه را نخواهد داشت.

- قابلیت قرار دادن یک آهنگ بر روی برنامه تا در زمان خاموش شدن به شما توسط آن آهنگ و فایل صوتی اخطار دهد و شما را مطلع سازد

- ذخیره سازی اطلاعات سیستم و رویداد ها و تنظیمات لازمه قبل از خاموش کردن کامپیوتر

- و ... .

دانلود

تصاویری از محیط نرم افزار

Timer tab page

Timer setting

General tab page

Hotkey tab page

Sound tab page

Cleanup tab page

Password tab page

Log tab page

« آخرين ويرايش :توسط memol »

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
نمی دانی ...
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم .

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 20:28:55
پاسخ #16 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بازدید از وب سایت ها به صورت offline توسط WebCopier Pro v4.4

در کشور ما به علت سرعت های کم خطوط اینترنتی خانگی و هزینه های مربوط به آن ، اکثر کاربران در خواندن مطالب یک وب سایت به صورت آنلاین دچار مشکلاتی می شوند. اکثر کاربران با استفاده از امکان خواندن مطالب به صورت Offline استفاده می کنند، یعنی از صفحاتی که در هنگام اتصال به اینترنت دیدن شده است در زمانی که ارتباط آن ها با اینترنت قطع شده است دیدن می کنند. این ویژگی مربوط به مرورگر internet explorer می باشد، که این قابلیت ویندوز هم دارای مشکلاتی دربیشتر مواقع می باشد. مشکلاتی همانند نشان داده نشدن بعض از عکس ها ، نشان ندادن صفحاتی که بازدید شده اند و ... .

WebCopier Pro نام نرم افزاری می باشد که برای شما همانند یگ مروگر اینترنتی اما به صورت offline عمل می کند. به کمک این نرم افزار شما می توانید تمامی وب سایت هایی که در زمان اتصال خود به اینترنت از آن ها بازدید به عمل آورده اید دیدن کنید بدون این که دچار هیچ مشکلی شوید.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- مدیریت بر وب سایت ها و پنجره های آن ها

- توانایی دانلود صفحه های دلخواه شما

- توانایی غیر فعال کردن در اجرای کدهای javaScript و باز شدن پنجره های مزاحم

- توانایی ذخیره سازی وب سایت هایی که دارای حجم بالا می باشند

- قابلیت ذخیره سازی وب سایت های موجود در برنامه

- و ... .

دانلود

کرک : http://www200.enfull.com/MaximumSoft.WebCopier.Pro.v4.4.Retail.Incl.Kemaker-ZWT.rar

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 20:30:17
پاسخ #17 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
قرار دادن افکت های زیبای بر روی عکس توسط Magic Photo Editor v3.52.01

برای ایجاد افکت های مختلف بر روی عکس ها برنامه های زیادی ساخته شده است. همچنین برنامه هایی که به صورت حرفه ای با استفاده از لایه ها بر روی عکی تغییرات و افکت هایی را انجام می دهند که می توان از این دسته برنامه به فتوشاپ که مشهورترین برنامه در این زمینه ها است اشاره نمود. استفاده از برنامه های این چنینی که در سطحی حرفه ای قرار دارند نیاز به تجربه و گاه گذراندن دوره های تخصصی مربوط به آن برنامه می باشد.

در این مطلب به شما نرم افزاری را در جهت قرار دادن افکت های متنوع بر روی عکس به شما معرفی می کنیم که نیاز به تجربه و دانش تخصصی نداشته و در عین اینکه از افکت های متعددی برخوردار است ، استفاده از آن بسیار آسان می باشد.

Magic Photo Editor نرم افزاری می باشد که به منظور ویرایش بر روی عکس و قرار دادن افکت های متنوع بر روی آن ها طراحی شده است.

این نرم افزار این توانایی را در اختیار شما قرار می دهد تا به راحتی بتوانید چندین عکس را با یکدیگر ترکیب کنید ، بر روی عکس ها برای زیبایی بیشتر قاب های مختلفی قرار دهید ، افکت های زیبا بر روی عکس ها قرار دهید و آن ها را به صورت رویایی درآورید و ... .

تنها کافیست شما عکس خود را در برنامه وارد کنید و با انتخاب افکت دلخواه خود با چند کلیک آن را به عکس اضافه کنید. این برنامه دارای بیش از 120 افکت مختلف که شامل افکت های خیال انگیز و رویایی ، شگفت انگیز ، کاشی های متعدد ، روشنایی ، نقاشی و  ... می باشد.

همچنین شما می توانید با ترکیب چندین افکت بر روی یک عکس بنابر سلیقه خود افکت جدیدی را تولید کنید. با استفاده از این روش شما توانایی ایجاد بیش از هزاران افکت را خواهید داشت.

دانلود

کرک : http://www.enfull.com/english/Pic/{6162CC67-DD60-42D4-BABF-C55202907429}.htm

نمی دانی ...

خارج شده است
19 بهمن 1385,ساعت 20:39:40
پاسخ #18 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تبدیل عکس به دی وی دی با Photo DVD Creator 5.0

Photo DVD Creator یک نرم افزار آسان برای تبدیل عکس به دی وی دی (DVD) میباشد. شما میتوانید به آسانی و سرعت بالا از عکس های خودتون یک فیلم به حالت نمایش به صورت اسلاید بسازید. همچنین میتوانید برای ساخت فیلم خود از میان پرده های زیبا (transitions)، موزیک، نوشته بر روی عکس، جلوه های ویژه و منو استفاده کنید و در پایان حاصل کار خود را بر روی دی وی دی ضبط کنید. تمامی کارها فقط در سه مرحله صورت میگیرد.

برخی از قابليت هاي كليدي اين نرم افزار عبارتند از:
- ساخت اسلاید شو به سرعت و فقط در سه مرحله
- قابلیت اسفاده از میان پرده، موزیک و نوشته
- دارای بیش از 180 مورد میان پرده (transitions)
- دارای پس زمینه های زیبا و حرفه برای ساخت منو
- قابلیت مشاهده آنی (Real Time) انچه میسازید
- پشتیبانی از فورمت های تصویری JPG/GIF/BMP/TGA/TIF
- ساخت DVD و VCD برای پخش در دستگاه های خانگی
- و ...

دانلود

پسورد : www.p30download.com

تصاویری از صفحات نرم افزار

نمی دانی ...

خارج شده است
20 بهمن 1385,ساعت 00:31:47
پاسخ #19 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Theme هاي مورد نياز Xp تون رو خودتونبسازين!!

StyleBuilder 2Beta نام نرم افزاري قدرتمند در زمينه ي زيباسازي ويندوزه.فرق اين برنامه با StyleXp اينه كه اين دو تا درست عكس همديگه كار ميكنن.منظور اينه كه با StyleBuilder شما ميتونين هدايت ساخت Theme هاي  مورد نيازتون يا VisualStyles رو به عهده بگيرين يا طراحي هاي ديگه ي مورد علاقتون رو بسازين و با StyleXP اونا رو به ويندوز خودتون اضافه كنيد.

دانلود    Wink

نمی دانی ...

خارج شده است
21 بهمن 1385,ساعت 01:39:25
پاسخ #20 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نرم افزار محبوب تبدیل عکس به فیلم PhotoDex ProShow Gold 3.0.1902

با وجود دوربينهاي ديجيتال بعنوان يكي از داغ ترين موضوع در بازار در زمان كنوني , چه چيزي بهتر از اينكه از نرم افزارها ي اديت كننده تصویر , آرشيو و نمايش عكسها صحبت كنيم . يكي از مشكلاتي كه در زمينه ديدن تصاوير ديجيتالي وجود دارد , نحوه مشاهده آنها است , چرا كه حتماً بايد توسط برنامه هاي خاص آنها را ديد , و در اين بين وجود كامپيوتر كاملاً ضروري مي باشد . حال اگر فكر كنيم كه شما مي خواهيد عكسهاي گرفته شده را به افرادي نشان دهید كه در منزل آنها امكانات كامپيوتري وجود ندارد , مثلا پدر بزرگ و مادر بزرگ تان كه بسيار مايل هستند عكسهاي شما را ببينند و آنها را به صورت آلبوم داشته باشند , شما چه كار بايد بكنيد؟ . هزينه چاپ عكسها به صورت رنگي در تعداد زياد نمي تواند مقرون به صرفه باشد و ايده جالب و جديدي نيست . حال اگر ما بتوانيم كه عكسها را به فرمتي تبديل كنيم كه در VCD قابل خواندن باشد , با توجه به اين كه دستگاهاي پخش VCD هم اكنون در تمام منازل كم و بيش وجود دارد , بنابراين طيف بزرگي از افراد خانواده قادر خواهند بود از عكسهاي ما استفاده كنند و از دين آنها لذت ببرند .
شركت Photodex كه در زمينه طراحي برنامه هاي گرافيكي شهرت خوبي به هم زده , نسخه جديد برنامه Proshow را با نام Proshow Gold معرفي نموده است كه مي تواند براي شما بسيار جالب باشد . براي دريافت نسخه اي از برنامه مي توانيد به انتهاي اين مقاله مراجعه كنيد
پس از دريافت برنامه روي آيكن آن كليك كرده و طبق معمول به سئوالات آن پاسخ مي دهيد . و سپس مسير نصب را تعيين مي كنيد . سپس در صفحه Additional Options به صورت پيش فرض مكانهايي را كه آيكن برنامه در آنجا نشان داده خواهد شد را معيين مي كند و شما مي توانيد آنها را طبق سليقه خود علامت گذاري كنيد .
تا پنجره show Options باز شود . در قسمت General مي توانيد نامي براي پروژه خود انتخاب كنيد . سپس به قسمت sound Track رفته و با استفاده از كليد Add يك فايل Mp3 را باز كنيد . در صورتي كه تعداد عكسهاي شما خيلي زياد و بيشتر از مدت زمان پخش يك موزيك بود مي توانيد چند Track را انتخاب كنيد و با استفاده از كليدهاي تنظيم , شروع و پايان هر آهنگ را به سليقه خود تنظيم كنيد . بعد از هر بار تغيير در كار سعي كنيد پيش نمايش آن را نگاه كنيد تا به تغييرات كنترل كافي داشته باشيد . چون يكي از اشكالات برنامه نداشتن كليد Undo است . همانطور كه مي دانيد در زماني كه اشتباهي انجام شود و يا مايل باشيد به چند مرحله قبل تر برگرديد اين كليد مي تواند به شما كمك فوق العاده اي بكند اما متاسفانه اين برنامه از داشتن اين كليد محروم است . بنابراين در حين كار دقت كافي كنيد . حالا تا اين مرحله كه پيش رفتيم شايد بهتر باشد تا تغييرات زيباتري به پروژه خود بدهيم , مثلاً از افكت هاي برنامه استفاده كنيم , براي اين كار دو روش را مي توانيد انجام دهيد . اول اينكه در قسمت Slide show كليد راست موس را زده و select All را انتخاب كنيد تا همگي انتخاب شوند . سپس از toolbar بالا گزينه Slide را انتخاب كرده و بعداً Randomaize Transitions را انتخاب كنيد . در اين حالت مي بينيد كه در كنار هر تصوير در قسمت Slide show افكت مخصوص به خودش نمايش داده مي شود . اين كار براي وقتي كه تعداد تصاويرتان زياد است بسيار مورد استفاده قرار مي گيرد . راه ديگر اين است كه روي آيكن Transitions در كنار هر تصوير كليك كنيد تا 170 افكت زيبا در اختيار شما قرار گيرد . براي اينكه پيش نمايش هر افكت را نيز ببينيد بايد موس را به آرامي روي آيكن هر افكت برده تا پيش نمايش آن در گوشه تصوير به نمايش درآيد .
در صورتي كه زمان نمايش براي اسلايدي به نظر شما كوتاه بود , مي توانيد روي آيكن پايين افكت ها كه پيش فرض آن نيز 2 ثانيه است كليك كنيد و مدت آن را تغيير دهيد . همچنين شما قادر هستيد كه روي هر تصوير به تنهايي نيز كار كنيد , به اين صورت كه روي تصوير مورد نظر در قسمت Slide show دو بار كليك كرده تا صفحه Slide Options باز شود .
در اين صفحه شما 4 انتخاب داريد , در قسمت Image شما مي توانيد تغييرات زيادي روي تصويرتان بدهيد . مثلاً در قسمت Effects شما مي توانيد شدت روشنايي و تيرگي و ... را به تصويرتان اعمال كنيد , همچنين در Colorize image مي توانيد تصويرتان را به شكل سياه و سفيد در آوريد .
در قسمت Captions شما مي توانيد به تصويرتان نوشته مورد علاقه خود را وارد كنيد , در قسمت Text نوشته خود را وارد مي كنيد و نوع فونت و اندازه آن نيز در همين قسمت قابل تغيير است . در قسمت هاي بعدي با استفاده از موس مي توانيد تغييراتي را به نوشته خود اعمال كنيد .
Sounds : در اين قسمت شما مي توانيد براي هر تصوير يك موزيك خاص يا يك Track خاص اختصاص دهيد . مثلا روي يك تصوير توضيحاتي را ارائه دهيد , در صورتي كه موزيك در پس زمينه در حال پخش شدن است . در اينجا شما مي توانيد با استفاده از كليدهاي setting كه در اين قسمت وجود دارد , شدت بلندي و زمان Track خود را تغيير دهيد .
Background : در اينجا مي توانيد رنگ پس زمينه را تغيير دهيد . البته رنگ مشكي براي نمايش در TV مي تواند يك رنگ ايدآل باشد , چون به خوبي نمايش داده مي شود و چشم را نمي زند .
حالا تقريباً بيشتر كار انجام شده و بايد نوع خروجي خود را مشخص كنيم . برنامه حاضر مي تواند خروجي هاي زير را به شما بدهد . VCD , Video ,Executable , screen saver . در حالت اول يعني VCD مي توانيد خروجي را به صورت SVCD , XVCD , XSVCD , CVD داشته باشيد كه هر كدام از اينها دو حالت PAL و NTSC دارند .
خروجي Video File هم به صورت Mpeg و MpegII در اين برنامه قابل دسترسي است .
يكي از خروجي هاي مورد علاقه من در اين برنامه Executable است . در اين حالت برنامه از پروژه شما يك فايل به صورت EXE درست مي كند و شما اين فايل را در هر كامپيوتري مي توانيد با كيفيت صدا و تصوير بسيار عالي مشاهده كنيد
خروجي ديگر برنامه screen saver است با پسوند SCR و پس از ساخت و تست از شما در مورد نصب در دايركتوري windows سئوال مي كند .
همچنين شما مي توانيد در صورتي كه تمايل داريد پروژه شما در كامپيوتري كه برنامه windows در آن نصب است به صورت آتوماتيك اجرا شود , مي توانيد از گزينه Autorun CD استفاده كنيد . در اين حالت پس از اينكه CD را در داخل درايو گذاشتيد برنامه بدون دخالت كاربر اجرا مي شود .
حال مي رسيم به زماني كه مي خواهيم يك فايل از پروژه خود به صورت VCD داشته باشيم .
در حالت اول مي توانيد روي گزينه Video در toolbar كليك كنيد تا پنجره مربوط به آن باز شود سپس در قسمت Video format نوع فايل خروجي خود را مشخص كنيد . در عمومي ترين حالت مي توانيد VCD را در حالت PAL انتخاب كنيد كه بيشترين كاربرد را دارد . در حالت هاي پيشنهادي برنامه قسمت Format Setting غير قابل دسترسي است و در صورتي كه در Video format گزينه Custom را مشخص كنيد , اين قسمت قابل دسترس مي شود . سپس نام و مسيري براي فايل خود انتخاب كرده و Create را كليك مي كنيد . در اين حالت فايل ايجاد شده را با برنامه هاي عمومي پخش VCD در كامپيوتر مي توانيد مشاهده كنيد و در صورتي كه CD Writer داريد آن را به صورت يك VCD Write كنيد . روش ديگر انتخاب گزينه Video CD است كه در اين حالت پنجره زير باز ميشود
در گزينه menu مي توانيد از ميان theme هاي مختلف يكي را انتخاب كرده و در قسمت Titel اسمي براي صفحه اول پروژه خود انتخاب كنيد . در قسمت Outpot مانند قسمت Video يك نوع فرمت را انتخاب كنيد . معمولاً همان VCD به صورت PAL عمومي تر است . سپس بعد از زدن Create در صورتي كه درايو Cdwriter داشته باشيد مي توانيد فايل خود را به صورت VCD كپي كنيد .
حالا شما قادر خواهيد بود تصاوير خود را به صورت آلبوم هاي VCD در آوريد و از دين آنها در TV لذت ببريد .
از ديگر برنامه هاي جالب و معروف اين شركت مي توان به برنامه CompuPic Pro اشاره كرد كه يك برنامه كامل و بسيار سريع براي مديريت تصاوير در كامپيوتر ميباشد .
حتماً شما با برنامه ACDSee آشنا هستيد . اين برنامه نيز بسيار شبيه به ACDSee مي باشد ولي از نظر سرعت عمل و آرشيو كردن تعداد زيادي تصوير, مثلاً‌خواندن پوشه هايي با بيشتر از 10000 تصوير , اين برنامه خيلي سريع تر از   ACDSee   عمل ميكند.

دانلود

پسورد : www.p30download.com

نمی دانی ...

خارج شده است
23 بهمن 1385,ساعت 02:58:27
پاسخ #21 در:
بی بی گل
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 28

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 25
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 246
نرم افزر Flash Terminal 4.2 چت بدون اینترنت

آیا مایل هستید با دوستان صمیمی خود بدون نیاز به اینترنت چت کنید و برای هم با سرعت بالا فایل بفرستید؟ اینکار بعید نیست، با استفاده از نرم افزار Flash Terminal می توانید به مقصود خود برسید. این نرم افزار، ابزاری ساده و قدرتمند است که با استفاده از آن و یک خط تلفن می توانید دو کامپیوتر را به هم متصل کنید و به گفتگو و تبادل فایل ها با یکدیگر بپردازید.

از ویژگی های خوب این نرم افزار نسبت به برنامه Hyper Terminal، محیط زیبای آن، امنیت بالا ، افزایش 60 درصدی سرعت انتقال و امکان انتقال بیش از 255 فایل به صورت همزمان است. ضمنا این نرم افزار بر خلاف برنامه Hyper Terminal به شما امکان می دهد در صورت قطع ارتباط با طرف مقابل، پس از اتصال مجدد ادامه فایل را دریافت نمایید.

از دیگر امکاناتی که این نرم افزار در اختیار شما قرار می دهد. چت کردن بدون نیاز به اینترنت است. برای این منظور باید در پنجره میانی این نرم افزار که به صورت یک کادر کوچک و باریک است. متن مورد نظر خود را بنویسید و با فشردن کلید اینتر، آن را ارسال نمایید. بدین ترتیب می توانید بدون نیاز به اینترنت و هزینه های زیاد با دوست خود چت کنید.

دانلود

« آخرين ويرايش :توسط bibi gol »

به عشق عاشقم نه بر وصال تو

خارج شده است
23 بهمن 1385,ساعت 15:33:12
پاسخ #22 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
يك ساعت اتمی زیبا و فانتزی برای کامپیوتر شما

يك ساعت اتمی زیبا و فانتزی برای کامپیوتر شما. ساعت اتمی یعنی اینکه این که این ساعت میتونه از طریق اینترنت Update بشه و همیشه زمان دقیق رو بهتون بگه. با قابلیت نمایش ساعت کشورهای مختلف و همچنین قابلیت گذاشتن زنگ.

سریال:

name: www.takdownload.com
code:1888339868-98972

حجم: ۱.۱مگابایت

دانلود

« آخرين ويرايش :توسط hamed »

نمی دانی ...

خارج شده است
23 بهمن 1385,ساعت 16:03:48
پاسخ #23 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
دانلود فایل های فلش
شما با استفاده از این نرم افزار میتوانید براحتی فایل های فلش را دانلود کنید

با حجم   569  :   KB 

دانلود

نمی دانی ...

خارج شده است
14 اسفند 1385,ساعت 05:06:44
پاسخ #24 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 629
تبدیل فرمت MP3 به انواع رینگ تون موبایل
تبدیل فرمت MP3 به انواع رینگ تون موبایل توسط MP3 To Ringtone Gold 3.02

بسیاری از علاقمندان گوشی های تلفن همراه مایلند که آهنگ های مختلف و تکی را برای گوشی های خود داشته باشند از آنها به عنوان Ringtone و .... استفاده نمایند . شما چطور ؟ مایلید؟

MP3 To Ringtone Gold نام نرم افزاری بسیار مفید از شرکت AnMing می باشد که به شما امکان تبدیل فرمت معروف MP3 را به انواع فرمتهای Ringtone می دهد ! بلی توسط این نرم افزار شما قادر خواهید بود فرمت Mp3 را به فرمتهای mmf,.amr,.mp3,.wav و حتی .Mid تبدیل نماید و آنها را توسط همین نرم افزار به گوشی همراه خود ارسال نمایدد ! قادر است حجم فرمتهای Mp3 شما را کاهش دهد تا تعداد بیشتری اهنگ بتوانید بر روی گوشی خود بریزید . به شما این امکان را میدهد تا هر بخشی از آهنگ Mp3 خود را که مایلید را انتخاب نموده و توسط این نرم افزار ببرید و سپس آن را به فرمت Ringtone دلخواه خود تبدیل نمایید . به گفته ی سایت سازنده میتواند بیش از 60 آهنگ را در یک حافظه ی 64 مگابایتی برای شما جای دهد !! آسانی کار با نرم افزار و پشتیبانی Drag&Drop و همچنین ویژگی تبدیل CD های صوتی به فرمت Mp3 نیز از دیگر توانایی های خوب این محصول است

دانلود

کرک : http://0daycn.net/0daycn/55d13a410d27ab11.asp?en=key1

فایل Player.dll را در پوشه ی نصب شده ی نرم افزار به جای فایل اصلی کپی کنید !
موفق باشید .

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
17 اسفند 1385,ساعت 22:51:02
پاسخ #25 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
Webradio Recorder v2.50 برنامه ای برای ضبط و گوش دادن به ایستگاهها
Webradio Recorder نام محصولی نرم افزاری از کمپانی  می باشد که در زمینه طراحی نرم افزار با موضوعات مختلفی فعالیت می کند.

به کمک این نرم افزار شما قادر خواهید بود تا به صدای بیش از 3000 ایستگاه رادیویی تحت وب گوش دهید و اقدام به ضبط آن ها نمایید. به عنوان مثال می توانید آهنگ های مورد علاقه خود را که بر روی ایستگاه های رادیویی در حال پخش می باشد را ضبط نمایید و با فرمت ها صوتی نظیر MP3 ذخیره سازی نمایید.

این برنامه با لیست کردن تمامی ایستگاههای پیدا شده از طریق عملیات Scan و قرار دادن لیست آن ها در مقابل شما به شما این امکان را می دهد تا به سادگی و با چند کلیک اقدام به گوش دادن ایستگاه رادیویی مورد علاقه خود کنید.

همچنین شما در این نرم افزار از ابزارهای ویرایش فایل های صوتی نیز برخوردار می باشید. این برنامه دارای ابزاری به نام برش مجازی نیز می باشد. شما به وسیله این ابزار قادر خواهید بود تا در هنگام ضبط از طریق صدای دریافتی رادیو به طور همزمان اقدام به برش صدا نیز نمایید . به عنوان مثال در هنگام ضبط دو آهنگ و فاصله میان آنها می توانید از این ابزار استفاده کنید.

از دیگر ویژگی های این نرم افزار قابلیت کپی فایل های ذخیره سازی شده بر روی CD و write آنها می باشد. این نرم افزار دارای ابزار write می باشد و شما می توانید به کمک آن اقدام به ساخت cd های audio نیز نمایید.
http://www.startmaster.ru/goodimages/auto/018128_4.jpg

دانلود

http://www600.fixdown.com/demo_webradiorecorder2_us.exe
http://www201.fixdown.com/demo_webradiorecorder2_us.exe
http://www504.fixdown.com/demo_webradiorecorder2_us.exe
برای دریافت کرک :   http://www200.enfull.com/MAGIX.Webradio.Recorder.e-version.v2.50-TE.rar
یا
http://www100.enfull.com/MAGIX.Webradio.Recorder.e-version.v2.50-TE.rar
منبع : گروه اینترنتی مبین

این فیس بوک من

خارج شده است
21 اسفند 1385,ساعت 17:45:34
پاسخ #26 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
برقراری کامل امنیت سیستم شما توسط Norton 360 محصول جدید شرک
امروزه حفاظت و نگهداری از سیستم ها در مقابل مشکلات مختلفی همچون ویروس ها ، حملات هـکـر ها و از این قبیل مسائل یکی از مهمترین امور برای افرادی به شما می روند که در دسته کاربران همیشگی اینترنت می باشند . معمولا اگر یک کاربر بخواهد تمامی موارد امنیتی را رعیت کند باید اقدام به نصب تعداد زیادی نرم افزار نماید. به عنوان مثال فرظ کنید که شما قصد دارید تا سیستم خود را در مقابل حملات هـکـر ها ، ویروس ها ، برنامه های جاسوسی و ... ایمن نماید. برای همین سه مورد اشاره شده شما نیاز به نصب سه برنامه Antivirus , Firewall و AntiSpyware دارید. همان طور که مطلع می باشید نرم افزار های این چنین باید به صورت همیشگی بر روی سیستم نظارت کنند تا در صورت مشاهده فایل های و موارد مشکوک آن ها را بررسی و در صورت نیاز با آنها مقابله نمایند . حال شما تصور کنید که در همین سه مورد اشاره شده سه نرم افزار مختلف می بایست بر روی سیستم نظارت کرده و این امر مستلزم کارایی بیشتر سیستم و اشغال فضای زیادی از حافظه می باشد که موجب کاهش سرعت می شود.
در این مطلب نرم افزاری را به شما معرفی می کنیم که برای حل چنین مشکلی طراحی شده و تمامی نیازهای امنیتی را در یک برنامه جمع آوری کرده است.
Norton 360 محصول جدید کمپانی Symantec می باشد که در زمینه نرم افزارهای  امنیتی و ضد ویروس فعالیت می کند. از معروفترین محصولات این شرکت می توان به نرم افزار ضد ویروس Norton اشاره نمود. این نرم افزار در واقع یک پک امنیتی کامل می باشد که دارای توانمندیهای زیادی برای برقراری امنیت سیستم با کمک ابزار های مختلف و گونگون جمع آوری شده در این مجموعه می باشد.
این نرم افزار با کمک ابزار های مختلف در زمینه حفاظت سیستم از ویروس ها ، مقابله در مقابل برنامه های جاسوسی ، حفاظت سیستم و هویت شما به صورت Online و حمایت از شما در مقابل دزدی هویت در اینترنت که امروزه به یکی از مهمترین مشکلات اینترنت تبدیل شده ، چک نمودن وب سایت ها برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی ، دارای دیواره آتش قدرتمند برای مقابله با نفوذ هـکـرها به سیستم شما ، قابلیت ذخیره سازی اطلاعات آنلاین و ...
از ویژگی های این نرم افزار که توسط ابزار های مختلف آن انجام می شود می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- دفاع از سیستم در مقابل ویروس های کامپیوتری توسط ابزار Antivirus و نابودی آنها
- پاکسازی سیستم از Spyware ها و جلوگیری از اجرای این گونه برنامه های مخرب
- نگهداری و حفظ هویت به صورت آنلاین و جلوگیری از ربوده شدن اطلاعت مهم توسط ابزار Antiphishing
- قابلیت تهیه فایل های پشتیبان ( Backup ) از اطلاعات و فایل های مهم به صورت خودکار و بازگردانی آن ها در صورت نیاز
- توانایی ذخیره سازی اطلاعات مهم به صورت آنلاین تا حجم 2 گیگابایت
- دارای دیواره آتش ( Firewall ) قدرتمند برای جلوگیری از نفوذ هـکـرها به سیستم شما
- بهینه سازی سیستم به وسیله ابزار کنترل تنظیمات موجود در برنامه
 و ده ها امکان دیگر که همگی در یک نرم افزار برای شما فراهم شده است...
دانلود :
http://rapidshare.com/files/18804527/N3601U15D.rar.html
منبع : http://groups.yahoo.com/group/mobin-group

این فیس بوک من

خارج شده است
26 اسفند 1385,ساعت 16:15:23
پاسخ #27 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
قفل گذاری روی فایل ها و شاخه ها با WinGuard Pro 2007 Premium
WinGuard Pro 2007 نرم افزار امنيتي معروف و قدرتمندي است كه با قفل گذاری بر  فایل ها و پوشه ها امنيت اطلاعات شخصي شما را تامين مي نمايد. این نرم افزار با پسورد گذاری بروی انواع نرم افزارهای کاربردی، فایل های اجرایی، درایوهای هارد ديسك و پوشه ها، امنيت اطلاعات شمارا افزاريش داده  و از نفوذ ديگران به آن ها جلوگيري مينمايد. علاوه بر آن قادر است با ایجاد محدودیت های متنوع همچون جلوگیری از نصب نرم افزارهاي مختلف، غیر فعال سازی Task Manager و ... بسیاری از بخش های مختلف ويندوز را محافظت نموده و از دسترسي افراد غير مجاز جلوگيري ميكند.

قابليت هاي كليدی این نرم افزار عبارتند از:
- قابليت قفل گذاری بر روی انواع نرم افزارهای کاربردی، فایلهای اجرایی و پوشه هاي شخصي كاربران
- قابليت قفل گذاری بر سيستم در حالت بوت!
- قابليت غیر فعال کردن کلید بوت یا F8
- قابليت  قفل گذاری بر روی Windows Explorer ويندوز
- محافظت و قفل گذاري بروي مرورگر های مختلف وب مانند:  اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و ...
- جلوگیری از نصب هرگونه نرم افزار بر روی سیستم
- غیر فعال ساختن امکان دانلود فایل از اینترنت جهت جلوگيري از مشكلات احتمالي
- جلوگیری از قابلیت باز کردن فایل های فشرده
- قابليت تعيين زمان انقضاء يا تایمر گذاری برای بخش های محافظت شده
- و ... (حجم فايل 500 کيلوبايت)
لینک دانلود : http://rapidshare.com/files/20933028/Xp.Tools.Pro.v6.92.Full.zip.htm
حجم فايل: بسيار کم، در حدود 500 کيلوبايت)
منبع :
   www.mobin-group.com

این فیس بوک من

خارج شده است
28 اسفند 1385,ساعت 14:33:00
پاسخ #28 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اجراي موسيقي و Emotion هاي صوتي در پس زمينه تمامي گفتگو ها
شاید وجود آهنگی زیبا در پس زمینه مکالمات تلفنی و صحبتهای اینترنتی شما بر جذابیت و هر چه دلچسب تر شدن مکالمات بیافزاید.
vEmotion نام نرم افزار رایگان و بسیار جالبیست که در عین حال با انجام دو نوع کار مفید به کار بسیاری از علاقمندان به مکالمات رایانه ای می آید .
نخستین وظیفه این نرم افزار ضبط تمامی مکالمات تلفنی و اینترنتی صوتیست که بلافاصله هنگام آغاز مکالمه شروع به ضبط آنها نموده و پس از پایان مکالمه آن را به صورت فرمتهای رایج MP3 و WAV ذخیره می سازد
از دیگر ویژگی های این بخش می توان کیفیت عالی ضبط صدا، داشتن چندین و چند ضبط برای یک مکالمه،  قابلیت ارسال وپخش صداهای ضبط شده بلافاصله برای طرف مکالمه، قابلیت آپلود خودکار مکالمات بر روی اینترنت  و همچنین قابلیت اجرای مخفی و استفاده جاسوسی از نرم افزار !
ویژگی دوم و متمایز کننده نرم افزار vEmotion افزودن طراوت و روح به مکالمات تلفنیست که این کار را با پخش افکت های صوتی زیبا و یا آهنگ های ملایم در پس زمینه مکالمات به خوبی انجام می دهد.
vEmotion را می توان یک Addon یا ابزاری کمکی برای تمامی ابزار های پیام رسان و گفتگو اینترنتی صوتی دانست که به خوبی با تمامی نرم افزار های گفتگوی اینترنتی یا Instant Messengers و همچنین VOIP Clients یا Voice Over Internet Protocol سازگار است .
دیگر ویژگی های این بخش شامل  ارسال Emotion های صوتی برای دوستان و قابلیت Text to Speech است .سازگار با تمامی نرم افزارهای گفتگوی اینترنتی رایج مانند • Skype, Icq, Msn / Wlm, Gtalk, Aim / Triton / Pro , Yim, و Yahoo Messenger .
vEmotion را می توانید از اینجا:

دانلود :
.exe]http://www.voiceemotion.com/inst_pkgs/vEmotion[eng].exe

این فیس بوک من

خارج شده است
29 اسفند 1385,ساعت 17:40:32
پاسخ #29 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
CyberLink PowerDirector 6 نرم افزاري قدرتمند براي ميکس و تدوين ويد
یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای حرفه ای ویرایش و تدوین فیلم، نرم افزار قدرتمند کمپانی  با نام PowerDirector Deluxe است که قابلیت های بسیاری را برای کاربر در زمیه ساخت فیلم های دینامیک و ویرایش حرفه ای فیلم ها را فراهم می آورد .
قابلیت بسیار خوب ویرایش خودکار و اتوماتیک تصاویر توسط قالب های از پیش ساخته شده درونی،افکتهای متنوع و Transition های متعدد کار با این نرم افزار حرفه ای را بسیار آسان نموده است . ایجاد بهبود و فیکس و تعمیر کردن عیوب ویدیو ها به سرعت توسط ابزارهای قدرتمند و سریع، خلق و ویرایش دی وی دی های با کیفیت HD و انتشار ویدیو ها بر روی وب بر روی Streamload یا YouTube از ویژگی های خوب این نرم افزا است .
به تازگی کمپانی Cyberlink نسخه جدید و 6.0 این نرم افزار قدرتمند خود را عرضه نموده است که در ادامه به معرفی برخی ویژگی های کلی نرم افزار CyberLink PowerDirector 6 می پردازیم .
- تبدیل سیستم شما به یک استودیو ویرایش و عرضه فیلم خانگی کامل و حرفه ای
مجهز به 29 تمپلات مختلف و زیبا از پیش تعیین شده برای منو های دی وی دی با خواص و ویژگی های مختلف و قابل ویرایش .
مجهز به افکت های متعدد و جدید برای ساخت فیلم های اسلایدی تصویری .
ساخت تصویر در تصویر به صورت متحرک و زیبا همراه با افکت های خاص این حرفه برای هرچه دراماتیک کردن ویدیو شما.
خلق و ویرایش زیر نویس های ویدیویی و افزودن اطلاعات مورد نیاز به این بخش پر کاربرد دی وی دی ها !
- ویرایش خودکار ویدیو ها و تعمیر و بهبود وضع صدا و تصویر در آنها
بخش Magic Movie Wizard که هم برای مبتدیان و هم حرفه ای های این فن بسیار عالیست روش قدم به قدم ویرایش و تدوین را جلو پای شما می گذارد .
مجهز به آیتم های متحرک و پویا نمایی شده مختلف برای استفاده و تدوین تصاویر.
بخش Magic Fix و Magic Clean برای بهبود اوضاع تصویری و صوتی فایلها به صورت کامل و خودکار.
- شخصی سازی ویدیو ها توسط عملیات Watermarking و افزودن افکت و متن مورد علاقتان به ویدیو
دارای افکت ها و Transition های بسیار متعدد که عملیات تدوین شما را بسیار ساده تر و خاص تر می کند.
افزودن Dialog Baloon ها به ویدیو برای هرچه کامیک تر کردن ویدیو ها .
افزودن صدا به بخش تصویر در تصویر که هر دو تصویر به طور همزمان صدای خود را داشته باشند .
- انتشار اثر نهایی به طرق مختلف و استفاده از آنها در هرجا و هر زمان .
قابلیت انتشار مستقیم ویدیو ها بر روی شبکه های Streaming آنلاین همچون YouTube یا Streamload .
تبدیل فیلم ها به دی وی دی های با کیفیت برای پخش در DVD Player های خانگی .
انتشار فایلها به فرمت صورت ویدیو پلیر های همراه PSP و iPod .
و سازگاری کامل با ویندوز ویستا .
دانلود :
http://www601.fixdown.com/CyberLink_PowerDirector.rar
سریال : EAF6G-E4Q2V- WG8YM-QGTAE- N5XL3-FQQ42

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 17   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
هزار بال مگس، صد لپتاپ و 5 هزار مرجان در ازای عشق! گــــفــــتــــگــــو آزاد elena 9 425 آخرين ارسال 03 دي 1389,ساعت 20:44:12
توسط a471847