اخبار سیاسی - * - 04 خرداد 1391,ساعت 20:41:30

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : "لیله الرغائب" شبی به بلندای آرزو‌ها امشب به نزد تو آمده‌ام تا حق تو را...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط ZAGHI        تاریخ : امروز، ساعت 20:26:44
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 7 8 9 [10] 11   بالا
موضوع: اخبار سیاسی  (دفعات بازدید: 8566 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.
19 دي 1390,ساعت 20:43:01
پاسخ #135 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
تلاش ژاپن، قطر و ترکیه برای فشار علیه ایران
تلاش ژاپن، قطر و ترکیه برای فشار علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه ژاپن همچنین به گفت و گوهای کشورش با ترکیه به عنوان "یک شریک راهبردی در ارتباط با موضوع ایران" اشاره کرد.

رسانه های عرب زبان از تلاش مشترک تلاش ژاپن، قطر و ترکیه برای فشار آوردن به جمهوری اسلامی ایران خبر دادند.

به گزارش پانا، «ماسارو ساتو» سخنگوی وزارت امور خارجه ژاپن با اذعان به تلاش این کشور به همراه قطر و ترکیه برای تحت فشار قرار دادن ایران تأکید کرد که مسئولان سعودی و ژاپنی در ریاض درباره پرونده هسته ای ایران و تأمین نیازهای نفتی مذاکره کردند.

وی در اظهاراتی در حاشیه سفر "کوچیرو گیمبا" وزیر امور خارجه ژاپن به خاورمیانه، گفت: ژاپن به همراه قطر و ترکیه در تلاشند فشارهایی را بر ایران وارد کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ژاپن همچنین به گفت و گوهای کشورش با ترکیه به عنوان "یک شریک راهبردی در ارتباط با موضوع ایران" اشاره کرد.

او در ادامه گفت: توکیو در حال بررسی تأمین نیازهای خود به نفت خام است و ژاپن به دنبال تأمین نفت و بازار و قیمت هایی ثابت است. ژاپن 30 درصد از نیازهای خود به نفت را از عربستان، 20 درصد از امارات، 10 درصد از قطر و 9 درصد را از ایران تأمین می کند.

گفتنی است در همین راستا خبرگزاری رسمی عربستان سعودی نیز، از گفت و گوی شاهزاده «سلمان بن عبدالعزیز» وزیر دفاع این کشور با "گیمبا" درباره آخرین اوضاع منطقه و جهان خبر داد.

این فیس بوک من

خارج شده است
20 دي 1390,ساعت 16:55:52
پاسخ #136 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
صلاحیت ۷۴۷ نفر تهرانی برای انتخابات مجلس نهم احراز شد
صلاحیت ۷۴۷ نفر تهرانی برای انتخابات مجلس نهم احراز شد

رئیس ستاد انتخابات استان تهران از تائید صلاحیت ۷۴۷ نفر داوطلب استان تهران که کاندیداتوری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شده بودند، خبر داد.

به گزارش سه نسل، صفرعلی براتلو رئیس ستاد انتخابات استان تهران در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به ثبت نام ۱۰۶۶ نفر داوطلب استان تهران برای انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: از جمع داوطلبان نمایندگی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۷۴۷ نفر در استان تهران تایید صلاحیت شدند.

رئیس ستاد انتخابات استان افزود: ۳۱۹ نفر از مجموع ۱۰۶۶ نفر داوطلب کاندیداتوری انتخابات مجلس نهم در استان تهران یا انصراف داده و یا عدم احراز و یا رد صلاحیت شده‌اند.

بر اساس این گزارش، بیش از ۷۰ درصد داوطلبین تهرانی برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس نهم تائید صلاحیت شدند.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران پیش از این نیز گفته بودکه همه اقلیت‌های دینی که داوطلب انتخابات مجلس نهم در استان تهران شده‌اند تائید صلاحیت شدند.

این فیس بوک من

خارج شده است
25 دي 1390,ساعت 17:47:38
پاسخ #137 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مشاور احمدی نژاد به یکسال حبس محکوم شد + عکس
علي اكبر جوانفكر مدير عامل خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا) و مشاور رييس جمهور به اتهام توهين به رهبر معظم انقلاب به يكسال حبس محكوم شد.

به گزارش سه نسل به نقل از مشرق، حکم بدوی دادگاه علي اكبر جوانفكر مدير عامل خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا) و مشاور رييس جمهور اعلام شد.

جوانفكر كه در حال حاضر مسئوليت سرپرستي موسسه ايران يدك مي كشد و رييس جمهوري نيز چندي پيش وي را به عنوان نماينده دولت در شوراي نظارت بر عملكرد صدا و سيما منصوب كرد، به اتهام توهين به مقام معظم رهبري به يكسال حبس و پنج سال محروميت از عضويت در احزاب ، گروهها، انجمن ها و فعاليت هاي رسانه اي و مطبوعاتي محكوم شد.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
پیش از این نیز دادگاه کیفری استان تهران علی‌اکبر جوانفکر را به اتهام انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی به تحمل یک سال حبس و سه سال محرومیت از هرگونه فعالیت مطبوعاتی محکوم کرد.

براساس این حکم ، جوانفکر به اتهام انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی در ویژه ‌نامه ای با عنوان خاتون به ۶ ماه حبس و در مورد اتهام انتشار مطالب و تصاویر خلاف عفت عمومی در این ویژه‌نامه به ۶ ماه حبس محکوم شده است.

این حکم پس از اعتراض جوانفکر به دادگاه تجدید نظر رفته است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

arashro

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
25 دي 1390,ساعت 17:48:00
پاسخ #138 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بشار اسد فرمان عفو عمومی صادر كرد
بشار اسد فرمان عفو عمومی صادر كرد

رئیس جمهور سوریه در راستای تحقق خواسته های مردمی دستور عفو تمامی بازداشت شدگان حوادث یک سال گذشته این کشور را صادر کرد.

به گزارش سه نسل به نقل از خبرگزاری آلمان، بشار اسد طی یک فرمان حکومتی دستور عفو تمامی کسانی که در حوادث ماه های گذشته این کشور بازداشت شده اند را صادر کرد.

به موجب این دستور تمامی کسانی که از 15 مارس 2011 (آغاز اعتراضات مردمی) تا 15 ژانویه سال جاری میلادی در جریان خشونت های این کشور مرتکب جنایات شده اند مورد عفو قرار می گیرند.

این فیس بوک من

خارج شده است
25 دي 1390,ساعت 17:49:40
پاسخ #139 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
البرادعی از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری مصر کنار کشید
البرادعی از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری مصر کنار کشید

مدیر کل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد، نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری نمی شود.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "محمد البرادعی" مدیر کل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی طی بیانیه ای اعلام کرد که وی برای انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزد نخواهد شد.

وی در توجیه آن گفت که همچنان دموکراسی واقعی در مصر حکمفرما نیست.

برنده جایزه صلح نوبل در ادامه این بیانیه خود با تحسین جوانان انقلابی مصر که "حسنی مبارک" دیکتاتور سابق این کشور را سرنگون کرده بودند،‌گفت: رژیم سابق هنوز سرنگون نشده است.

البرادعی انقلاب مصر را به کشتی تشبیه کرد که کاپیتان این کشتی همچنان به مسیر قبلی خود در آب ادامه می دهد و تغییرات همچنان مستقر نشده است.

وی گفت که فساد در دوران بعد از مبارک همچنان در مصر که هم اکنون توسط شورای نظامی اداره می شود، وجود دارد.

البرادعی سیاست های سرکوب گرانه حاکمان جدید مصر را محکوم کرد و گفت آنها به جای آنکه از انقلابیون پشتیبانی کنند، آنها را در دادگاه ها محاکمه می کنند.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 دي 1390,ساعت 13:38:45
پاسخ #140 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بازتاب ترور دانشمند ایرانی در یاهو + عکس
بازتاب ترور دانشمند ایرانی در یاهو + عکس

یاهو در صفحه اصلی خود خبر ترور دانشمند هسته ای کشورمان را بدون محکوم کردن این حرکت ضد بشری و وحشیانه منتشر کرده و تنها به ابراز نگرانی در مورد واکنش ایران اکتفا کرده است.

به گزارش سه نسل به نقل از صراط ، این رسانه جهانی در اقدامی هماهنگ با سایر خبرگزاری های مشهور دنیا، اشاره کرده است که اسرائیل دست داشتن در این ترور را رد یا تایید نکرده است و از قول مقامات آمریکایی هر گونه ارتباط آمریکا با این جریان را رد کرده است.

در پایان نیز ضمن اشاره به پیام مقتدرانه و دشمن شکن امام خامنه ای در مورد ترور دانشمند شهیر کشورمان، ناامیدانه ابراز امیدواری کرده است خطری صلح جهانی را تهدید نکند!

یاهو حتی در انتخاب تیتر خبر نیز بدون اشاره به اصل قضیه تنها به موضوع تنبیه آمریکا و اسرائیل و انگلستان توسط ایران در آینده نزدیک پرداخته است.

گفتنی است روزنامه ها و رسانه های صهیونیستی نیز امروز با اشاره به نزدیک بودن سالگرد ترور فرمانده شهید حزب الله؛ حاج عماد مغنیه، از ریسک بسیار بزرگ موساد در روزهای اوج قدرت حزب الله به عنوان بازوی قدرتمند ایران در منطقه، انتقاد کرده بودند.

شایان ذکر است، وعده انتقام سخت حزب الله از اسرائیل به جهت ترور شهید عماد مغنیه توسط سید حسن نصرالله هنوز عملی نشده است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

arashro

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
28 دي 1390,ساعت 13:42:25
پاسخ #141 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
کوچک ترین دیکتاتور جهان + تصویر
کوچک ترین دیکتاتور جهان + تصویر

سه نسل: با انتشار گسترده فیلمی از شاهزاده حسن ۹ ساله، ولیعهد کشور مراکش در سایت های مختلف خبری جهان عرب، نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق مردم مراکش و مردم جهان عرب او را کوچک ترین دیکتاتور جهان عرب لقب داده اند.

در این فیلم فرزند پادشاه مراکش برای افتتاح یک باغ وحش در حومه "رباط" پایتخت مراکش به محل رفته و در آنجا به گونه ای رفتار می کند که مقامات و مسئولان ارشد مراکشی حاضر در محل، با سن بالا و جایگاه سیاسی و اداری که دارند، خم شده و دست این کودک ۹ ساله که هنوز به سن بلوغ هم نرسیده را می بوسند.

در پی انتشار این فیلم شبکه های خبری جهان عرب در برنامه های مختلف تلویزیونی به بررسی و تحلیل آن پرداخته اند. در یکی از این برنامه ها که تعدادی از روان شناسان و جامعه شناسان مهمان برنامه بودند، این کارشناسان نسبت به این رفتار به شدت هشدار داده و چنین کاری را مورد انتقاد قرار دادند.

این کارشناسان معتقدند که چنین رفتاری باعث احساس حقارت و سرکوب شخصیت مردم می شود و به مرور زمان حس انتقام گیری از چنین فردی را به وجود می آورد.

قابل ذکر است نگاهی گذرا به اوضاع سیاسی و داخلی کشور مراکش که از کشورهای شمال غرب آفریقا و در نزدیکی تونس به شمار می رود، نشان می دهد که مردم مراکش نیز مانند دیگر اعراب آمادگی لازم برای قیام علیه حکومت خود و ساقط کردن یکی دیگر از دیکتاتورهای عرب را دارند.

این فیس بوک من

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 09:15:46
پاسخ #142 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
به زودی تاريخ گفت‌ و گو با 1+5 را پيشنهاد می دهيم
به زودی تاريخ گفت‌ و گو با 1+5 را پيشنهاد می دهيم

علی اكبر صالحی اعلام كرد كه ايران به زودی تاريخی را برای گفت‌ و گو با كشورهای عضو ۱+۵ درباره برنامه هسته‌ يی ايران در استانبول پيشنهاد خواهد داد.

به گزارش سه نسل، علی اكبر صالحی، وزير امور خارجه ايران روز پنج‌شنبه در يك كنفرانس خبري مشترك با احمد داوود اوغلو، وزير امور خارجه تركيه در آنكارا گفت كه سعيد جليلي مذاكره كننده هسته‌يي ارشد ايران زمان و تاريخ پيشنهادي براي گفت‌وگوها را به داوود اوغلو پيشنهاد خواهد داد تا او آن را به كاترين اشتون، رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا منتقل كند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، داوود اوغلو نيز گفت: به عقيده من مذاكرات بايد در استانبول برگزار شود، فقط لازم است درباره تاريخ آن به توافق برسيم. زمان آن رسيده كه مذاكرات را آغاز كنيم.

مذاكرات قبلي در استانبول كه بين ايران و كشورهاي عضو ۱+۵ (پنج عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل متشكل از آمريكا، انگليس، روسيه، فرانسه و چين به علاوه آلمان) برگزار شد، سال ميلادي گذشته بدون دستيابي به پيشرفتي پايان يافت.

به گزارش خبرگزاري رويترز، صالحي علاوه بر آن در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني ان.‌تي.وي به همسايه‌هاي عرب ايران هشدار داد كه با همگام شدن بيش از حد با آمريكا در زمينه تشديد مناقشات درباره فعاليت‌هاي هسته‌يي ايران، خود را در يك "موقعيت خطرناك" قرار ندهند.

صالحي روز پنج‌شنبه گفت:‌ ما خواستار صلح و آرامش در منطقه هستيم. اما آمريكايي‌ها در تلاشند برخي كشورهاي منطقه ما را رهبري كنند. من از همه‌ كشورهاي منطقه مي‌خواهم كه خود را درگير يك موقعيت خطرناك نكنند.

عربستان كه اولين تامين كننده نفت در جهان است، اخيرا اعلام كرد كه مي‌تواند توليد نفت را براي مشتريان كليدي‌اش به سرعت افزايش دهد.

صالحي در بخش ديگري از اظهاراتش گفت كه آمريكا بايد با صراحت اعلام كند كه براي مذاكرات با ايران بدون پيش شرط آماده است.

وزير امور خارجه ايران گفت: باراك اوباما، رييس‌جمهور آمريكا نامه‌اي براي مقامات ايراني فرستاده است، اما آمريكا بايد مشخص كند كه نيتش خير است و بايد تاكيد كند كه براي گفت‌وگوهاي بدون پيش شرط آماده است. آنها به طور علني فقط زور بازويشان را به نمايش مي‌گذارند، اما پشت پرده از ما خواهش مي‌كنند كه (پشت ميز مذاكرات) بنشينيم و صحبت كنيم. آمريكا بايد يك استراتژي ايمن و صادقانه را دنبال كند تا ما بتوانيم اين برداشت را حاصل كنيم كه آمريكا اين بار جدي و آماده است.

آمريكا مانند ساير كشورهاي غربي مي‌گويد كه براي گفت‌وگو با ايران آماده است، اما تنها زماني كه تهران با گفت‌وگو درباره تعليق غني‌سازي اورانيومش موافقت كند.

مقامات غربي مي‌گويند كه ايران از درخواست گفت‌وگو "بدون پيش شرط" به عنوان يك تاكتيك وقت‌كشي استفاده مي‌كند و در عين حال حاضر نيست برنامه هسته‌يي‌اش را روي ميز بگذارد.

خبرگزاري فرانسه نيز گزارش داد كه صالحي در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني ان‌.‌تي‌.وي، اينكه تهران در گذشته تلاش كرده باشد تنگه هرمز را ببندد را انكار كرد.

صالحي گفت:‌ ايران در تاريخچه‌اش هرگز سعي نكرده مانعي بر سر راه اين راه درياي مهم قرار دهد. در اين ميان داوود اوغلو تكرار كرد كه ايران و شش قدرت جهاني براي از سرگيري گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌يي ايران آماده‌اند.

وزير امور خارجه تركيه در كنفرانس خبري مشتركش با صالحي گفت:‌هر دو طرف تمايل‌شان را به گفت‌وگو و از سرگيري مذاكرات ابراز كرده‌اند.

داوود اوغلو با بيان اينكه "اكنون بر عهده طرفين است كه درباره زمان و مكان اين گفت‌وگوها تصميم بگيرند"، تاييد كرد كه تركيه براي ميزباني مذاكرات آماده است.

وزير امور خارجه تركيه گفت كه آنكارا معتقد است از سرگيري سريع مذاكرات بين ايران و گروه ۱+۵ به كاهش تنش‌ها درباره موضوع هسته‌يي تهران كمك مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، داوود اوغلو گفت كه كشورش براي ميزباني مذاكرات و "هرگونه كمك ديگري" آماده است.

وزير امور خارجه تركيه گفت: آنچه مهم است اين است كه مذاكرات بلافاصله آغاز شوند و تنش‌ها كاهش يابد. لازم است موانعي كه سر راه مذاكرات قرار دارند برداشته شوند.

صالحي گفت كه شش قدرت جهاني بايد بدون "بهانه‌گيري" وارد مذاكرات شوند و افزود: اگر بهانه‌اي مطرح شود نشانه اين است كه آنها با مذاكرات مخالفند و آن را تاييد نمي‌كنند.

تهران بارها اعلام كرده است كه براي از سرگيري مذاكرات آماده است، اما دفتر كاترين اشتون كه نماينده قدرت‌هاي جهاني است گفته است كه همچنان منتظر است تهران رسما به نامه‌اي كه در ماه اكتبر فرستاده شد و پيشنهاد بازگشت به مذاكرات را داد، پاسخ دهد.

این فیس بوک من

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 09:16:05
پاسخ #143 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
صادرات نفت اوپک کاهش خواهد یافت
صادرات نفت اوپک کاهش خواهد یافت

خبرگزاری فارس: یک موسسه تحقیقاتی پیش بینی کرد کاهش تقاضا از سوی پالایشگاههای آسیا موجب افت صادرات نفت اوپک خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ موسسه اویل موومنتز افزود با توجه به نزدیک شدن به پایان فصل زمستان و افت تقاضا از سوی پالایشگاههای آسیا میزان صادرات نفت اوپک کاهش خواهد یافت.
  بر اساس این گزارش میزان صادرات نفت کشورهای عضو اوپک در چهار هفته منتهی به چهار فوریه با 0.5 درصد کاهش نسبت به هفتم ژانویه به کمتر از 23.35 میلیون بشکه در روز خواهد رسید. این رقم در چهار هفته منتهی به هفتم ژانویه به 23.47 میلیون بشکه در روز رسیده بود .
 بر این اساس روی میسون رییس موسسه اویل موومنتز در این باره تاکید کرد صادرات نفت اوپک بار دیگر در اواخر فوریه به اوج خود خواهد رسید . میزان صادرات نفت کشورهای خاور میانه شامل کشورهای غیر عضو اوپک مثل یمن و عمان نیز در این مدت با 1.2 درصد کاهش به 17.5 میلیون بشکه در روز خواهد رسید .
 میزان نفت ذخیره شده در نفتکشهای شناور نیز با 2.1 درصد کاهش به 472.36 میلیون بشکه خواهد رسید. این رقم در چهار هفته منتهی به هفتم ژانویه به 482.64 میلیون بشکه رسیده بود .

این فیس بوک من

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 09:17:41
پاسخ #144 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
متن نامه «اشتون» به ایران منتشر شد
متن نامه «اشتون» به ایران منتشر شد

پس از اظهار تمایل مسئولان ایران، از جمله وزیر خارجه، برای از سرگیری گفتگو‌های ایران و گروه ۱+۵، سخنگویان اشتون مدعی شدند که لازمه گفتگوهای مجدد طرفین، ارائه پاسخ ایران به نامه ماه اکتبر کا‌ترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا است.

سه نسل: ظارهرا نامه اخیر ایران به اشتون، نامه جداگانه‌ای برای نشان دادن تمایل ایران برای گفتگوی مجدد بوده است و در آن پاسخی به نامه اکتبر اشتون داده نشده است.

بنا براین گزارش امروز در بروکسل مقامات این اتحادیه متن نامه ماه اکتبر کا‌ترین اشتون را منتشر کردند تا نشان دهند اگر ایران به این نامه پاسخ مثبت بدهد، مذاکرات شروع خواهد شد.

در متن این نامه آمده است که اگر طرف ایرانی به دنبال گفتگوهای معنا دار برای اعتمادسازی درباره ماهیت برنامه هسته‌ای خود بدون قرار دادن پیش شرط است، این گروه مایل است گفتگوهایی را با ایران در هفته‌های آینده در جایی که مورد توافق طرفین باشد را برگزار کند.

در آخرین دور گفتگوهای ایران و گروه ۱+۵ ظاهرا ایران اعلام می‌کند که برای بحث درباره برنامه هسته‌ای ایران، کشورهای غربی لازم است که تحریم‌هایی اعمال شده علیه ایران را لغو کنند و حق ایران در داشتن برنامه هسته‌ای صلح آمیز را به رسمیت بشناسند. موضوعی که اشتون آن را پیش شرط ایران می‌نامد و خواهان صرف نظر کردن ایران از این دو موضوع برای از سرگیری مذاکرات طرفین است.

نکته جالب اینکه کا‌ترین اشتون که خود از ایرانیان می‌خواهد که پیش شرطی را برای مذاکرات نگذارند، خود برای گفتگو با ایران پیش شرط می‌گذارد و آن هم عدم توجه به نامه ارسال شده ایران و شرط قرار دادن ارائه پاسخ ایران به نامه اشتون به عنوان پیش شرط است.

این فیس بوک من

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 19:23:23
پاسخ #145 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
احمدی‌ نژاد به برزیل سفر می‌ کند
احمدی‌ نژاد به برزیل سفر می‌ کند

'محسن شاطرزاده' سفیر جمهوری اسلامی ایران در برازیلیا اعلام کرد 'محمود احمدی‌نژاد' قرار است امسال به برزیل سفر کرده و برای نخستین بار با 'دیلما روسف' دیدار کند.

به گزارش سه نسل به نقل از فارس، سفیر ایران که پس از سه سال مسوولیت سفارت در برزیل، این کشور را ترک کرده و به تهران باز می‌گردد، خاطر نشان کرد این دیدار منحصرا از برزیل صورت گرفته و به سایر کشورهای همجوار سفری انجام نمی شود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل در پایان ماموریت سه ساله خود در این کشور، از سفر "محمود احمدی‌نژاد" به برزیل در آینده نزدیک و ملاقات با "دیلما روسف" خبر داد.
خبرگزاری فارس: احمدی‌نژاد به برزیل سفر می‌کند

"محسن شاطرزاده" سفیر جمهوری اسلامی ایران در برازیلیا اعلام کرد "محمود احمدی‌نژاد" قرار است امسال به برزیل سفر کرده و برای نخستین بار با "دیلما روسف" دیدار کند.

شاطرزاده در مصاحبه با خبرگزاری دولتی برزیل اظهار داشت: "در آینده‌ای نزدیک، خبرهایی درباره دیدار رئیس‌جمهور احمدی نژاد از برزیل خواهید شنید." وی به جزئیات زمان این سفر اشاره‌ای نکرد.

سفیر ایران که پس از سه سال مسوولیت سفارت در برزیل، این کشور را ترک کرده و به تهران باز می‌گردد، خاطر نشان کرد این دیدار منحصرا از برزیل صورت گرفته و به سایر کشورهای همجوار سفری انجام نمی شود.

شاطرزاده ضمن با اهمیت دانستن روابط دو کشور گفت: احمدی نژاد هفته گذشته از ونزوئلا، نیکاراگوئه، اکوادور و کوبا دیدار کرد و به دلیل مشکلاتی در برنامه رئیس جمهور، وی نتوانست به برزیل بیاید. سفیر ایران افزود: مشاهده می‌کنیم که سیاست خارجی "دیلما روسف" در ادامه سیاست "لولا داسیلوا" است اما طبیعی است که دولت در ابتدا بیشتر به داخل کشور توجه داشته باشد. با این حال فکر نمی کنیم در روابط برزیل-ایران تغییری ایجاد شده باشد.

شاطرزاده یادآور شد احمدی نژاد در نوامبر ۲۰۰۹ از برزیل دیدن کرد و پس از ۶ ماه لولا به تهران سفر کرد که در آن ۲۸ توافقنامه به امضا رسید.

این فیس بوک من

خارج شده است
17 بهمن 1390,ساعت 09:25:13
پاسخ #146 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ورود 5 شرکت اروپایی به لیست سیاه نفت ایران
ورود 5 شرکت اروپایی به لیست سیاه نفت ایران

با دستورات جدید وزیر نفت باید با بومی‌سازی دانش فنی تولید محصولات در پالایشگاه‌های نفت، خرید خارجی لیسانس این پروژه‌ها متوقف شود، ضمن آنکه نام ۵ شرکت اروپایی صاحب لیسانس در لیست سیاه صنعت نفت ایران قرار گرفته است.

به گزارش سه نسل به نقل از مهر، همزمان با افزایش تحریم‌ها و عدم پایبندی شرکت‌های خارجی لیسانس و دانش فنی در طرح‌های پالایشگاهی ایران، رستم قاسمی وزیر نفت با صدور دستوری به علیرضا ضیغمی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش نفتی ایران خواستار توقف خرید خارجی لیسانس در طرح‌های پالایشگاهی شده است.

بر این اساس، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای ساخت هفت پالایشگاه جدید نفت و میعانات گازی و ۲ طرح توسعه و تثبیت پالایشگاه‌های نفت اصفهان و آبادان از لیسانس و دانش فنی بومی استفاده می‌کند.

این در حالی است که برای نخستین بار در طرح توسعه فاز دوم پالایشگاه نفت شازند لیسانس و دانش فنی سه واحد فرآیندی ایزومریزاسیون، تصفیه گاز مایع و گوگرد زدایی فرآورده‌های نفتی با مشارکت متخصصان داخلی به طور کامل بومی سازی شده است.

این دستور وزیر نفت در حالی صادر شده است که در ماه‌های اخیر راه اندازی واحدهای صاحب لیسانس پالایشگاههای شازند و تهران در غیاب شرکتهای اروپایی انجام شده است و حتی شرکت ملی پالایش و پخش نفتی از این شرکتها به دلیل عدم تعهد به قراردادها به مراجع بین المللی شکایت کرده است.

از سوی دیگر شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خطاب به این شرکتهای اروپایی تاکید کرده است: این شرکتها در آینده نقشی در بازار صنایع نفت و گاز ایران نخواهند داشت.

علیرضا ضیغمی معاون وزیر نفت در گفتگو با مهر با اشاره به تاکید اخیر وزیر نفت مبنی بر بومی سازی تولید دانش فنی و لیسانس واحدهای پالایشگاهی، گفت: قرار است با بومی سازی این دانش فنی، خرید خارجی لیسانس واحدهای پالایشگاهی از خارج کشور متوقف شود.

مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام اینکه در حال حاضر فراخوانی از مراکز پژوهشی و دانشگاهی داخلی برای تولید دانش فنی بومی به عمل آمده است، تصریح کرد: یکی از مهمترین ویژگی‌های تولید دانش فنی بومی افزایش سهم کالا و تجهیزات ساخت داخل در طرح‌های نفتی است.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت با یادآوری اینکه افزایش سهم ساخت داخل تا مرز ۶۵ درصد در طرح‌های پالایشگاهی هدف گذاری شده است، اعلام کرد: در شرایط فعلی سهم کالا و تجهیزات ساخت داخل در طرح‌های پالایشگاهی از مرز ۵۰ درصد عبور کرده است.

در همین حال محمدرضا مقدم معاون پژوهش و فنآوری وزیر نفت هم پیشتر با اشاره به اینکه در برنامه پنجم طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی در سه بخش تولید دانش فنی، بومی سازی لیسانس فرآیند تولید محصولات و تولید کاتالیست متمرکز شده است، گفته بود: برای دستیابی به این اهداف غربالگری و تمرکز بر روی طرحهای پژوهشی اولویت داردر صنعت نفت در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش مهر، در طرح توسعه فاز سوم پالایشگاه نفت آبادان (واحد کت کراکر) شرکت‌های صاحب لیسانس این پروژه همچون اکسنس فرانسه و سایمون کاروس، استارت کمپانی، یو.او.پی و اس‌.دبلیو (همگی از انگلستان) و شرکت انگلیسی و هلندی شل نسبت به قراردادهای خود با شرکت ملی پالایش و پخش نفتی ایران پابند نبوده‌اند.

بر این اساس در شرایط فعلی راه اندازی واحدهای باقیمانده فرآیندی طرح توسعه پالایشگاه نفت آبادان با مشارکت متخصصان داخلی در حال انجام است که پیش بینی می ود آخرین واحد فرآیندی این پروژه با ظرفیت تولید روزانه سه میلیون لیتر بنزین تا پایان سالجاری در مدار بهره برداری قرار بگیرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
17 بهمن 1390,ساعت 11:51:55
پاسخ #147 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اوباما: تنها یک راه حل در مورد ایران مانده است
اوباما: تنها یک راه حل در مورد ایران مانده است

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا شب گذشته در مصاحبه ای تلویزیونی با شبکه «ان بی سی » گفت که برای همه روشن می کنم که من تنها به راه حل دیپلماتیک برای حل مساله هسته ای ایران معتقد iهستم .

به گزارش سه نسل به نقل از تابناک ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به هیچ روی خواهان برافروخته شدن جنگ جدیدی در منطقه  نفت خیز خاورمیانه نیست .

چرا که وقوع چنین حمله تاثیراتی منفی بر اقتصاد آمریکا به دنبال خواهد داشت و قیمت نفت به صورت روز افزونی افزایش خواهد یافت .

وی همچنین اضافه کرد که وی معتقد است که ایران قصدی برای حمله به آمریکا ندارد و در حال حاضر هم او تصور می کند که ایران توانایی چنین حمله ای را نیز ندارد .

رئیس جمهور آمریکا گفت ایجاد جنگ در منطقه خلیج فارس ، تاثیرات مخربی بر جریان نفت خواهد داشت و تاثیرات زیادی را بر آمریکا خواهد گذاشت .

اوباما همچنین روشن ساخت که اولویت اول وی ،حفظ امنیت آمریکا است ، اما در مورد امنیت اسرائیل هم وی می کشد تا با گفتگو های دیپلماتیک مساله هسته ای ایران حل و فصل گردد.

نکته جالب در این میان این است که اوباما بر خلاف سخنان پیشین خود در این مصاحبه این جمله همیشگی خود که همه گزینه ها از جمله گزینه نظامی هم در مواجهه با ایران روی میز است را تکرار نکرد و فقط بر حل مساله از طریق دیپلماسی تاکید کرد.

اظهارات اوباما در حالی صورت می گیرد که جمع بندی رهبران جهان در کنفرانس امنیتی مونیخ اینگونه است که هر گونه حمله احتمالی به ایران فاجعه ای برای جهان و منطقه خواهد بود.

وزیر خارجه ترکیه روز گذشته گفت که حمله به ایران فاجعه ای غیر قابل بازگشت است .

وی اضافه کرد اگر اراده سیاسی قوی از سوی هر دو طرف وجود داشته باشد ، مساله هسته ای ایران به سرعت و طی چند روز حل خواهد شد.

داوود اغلو افزود مساله فنی بین دو کشور چندان پیچیده نیست ، فقط باید دو طرف اراده سیاسی قوی و اعتماد متقابل به هم داشته باشند.

این فیس بوک من

خارج شده است
22 بهمن 1390,ساعت 14:27:50
پاسخ #148 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
افتتاح چند دستاورد بزرگ هسته‌ای در روزهای آینده
افتتاح چند دستاورد بزرگ هسته‌ای در روزهای آینده
محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در مراسم راهپیمایی باشکوه 22 بهمن گفت: ایران اسلامی طی روزهای آینده دنیا شاهد رونمایی و افتتاح چند دستاورد بسیار بزرگ در زمینه هسته‌ای خواهد بود.

به گزارش سه نسل به نقل از فارس ، وی با اشاره به اینکه طی سه تا چهار سال آینده در زمینه بعضی از حوزه‌های علمی از جمله بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و پزشکی جزء 5 یا 6 کشور برتر دنیا خواهیم شد، اظهار داشت: در زمینه ساخت ماهواره، ماهواره‌بر، سکوی پرتاب و دستگاه‌های دریافت و کنترل زمینی کاملا خودکفا هستیم و به طور کلی صنعت هوا فضا به صورت صنعتی- بومی در کشور درآمده است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه در طول ۵، ۶ سال گذشته ۲۵هزار مگاوات بر ظرفیت برق کشور اضافه شده است، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران امروز یکی از صادرکنندگان اصلی برق در منطقه است.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 بهمن 1390,ساعت 09:36:17
پاسخ #149 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مذاکرات ایران و ۱+۵ باید بر اساس بسته پیشنهادی تهران با
مذاکرات ایران و ۱+۵ باید بر اساس بسته پیشنهادی تهران باشد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مذاکرات ایران و ۱+۵ باید بر اساس بسته پیشنهادی تهران باشد گفت: اقدام وزارت خارجه در تحریم نفتی ۶ کشور اروپایی در راستای منافع ملی کشور و بر اساس خواست ملت ایران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بود.

به گزارش سه نسل ، علاء الدین بروجردی در گفتگو با مهر، تحریم نفتی ۶ کشور اروپایی را خواست ملت ایران خواند و اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی نیز طرحی را در این رابطه با امضای حداکثری نمایندگان آماده کرده بود در واقع اقدام وزارت خارجه در پاسخ به خواست ملت ایران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی افزود: کشورهای اروپایی بدانند استفاده از روش های غیر منطقی و متاثر از تصمیمات آمریکا به ضرر آن ها تمام می شود، زیرا ملت ایران همان طور که در ۳ دهه اخیر با وجود شدید ترین تحریم ها مشکلات خود را حل کردند امروز نیز می توانند مشکلات خود را حل کنند.

وی با تاکید بر اینکه تصمیمات اخیر وضعیت اقتصادی اروپا را بدتر از قبل می کند، گفت: تصمیم اخیر وزارت خارجه مبنی بر تحریم نفتی ۶ کشور اروپایی کاملا در راستای منافع ملی جمهوری اسلامی ایران است.

بروجردی با اشاره به مبادلات میلیاردی خودرو سازان ایرانی و فرانسوی از وزارت صنایع خواست برای پیدا کردن جایگزینی برای تامین نیازهای خودرو سازان ایرانی تلاش کند و افزود: خرید های کلان ایران از صنایع خودرو سازی فرانسه موجب می شود سالانه تعداد زیادی از کارگران فرانسوی شغل و در آمد خوبی داشته باشند در حالی که فرانسه با پیروی از سیاست های آمریکا قصد تحریم نفتی ایران را دارد و به پیامد های اقتصادی این کار نمی اندیشد.

وی با اشاره به ارسال نامه دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار داشت: مذاکرات ایران و ۱+۵ باید براساس بسته پیشنهادی جمهوری اسلامی انجام شود.

بروجردی افزود: مشکلات منطقه، تروریسم، مبادلات انرژی باید مجموعا موضوع مذاکرات ایران و۵+۱ در کنار حق ایران در دست یابی به انرژی صلح آمیز هسته ای باشد.

وی تاکید کرد: با دست یابی ایران به فناوری تولید اورانیوم ۲۰ درصد و دست آورد های اخیر هسته ای ایران در آستانه مذاکرات هسته ای، اتحادیه اروپا این پیام را دریافت کرده است که جمهوری اسلامی ایران حتی در صورت عدم همکاری کشورهای دارای فناوری هسته ای در هیچ نقطه ای متوقف نمی شود و مشکلات خود را با همت جوانانش حل می کند.

به گزارش سه نسل، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته با ارسال نامه ای برای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی ضمن استقبال از آمادگی گروه ۱+۵ برای بازگشت به گفتگوها آمادگی تهران برای ادامه مذاکرات را اعلام کرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 7 8 9 [10] 11   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
نحوه شناسايي انواع مادربورد هاي اصلي از تقلبي مادربورد نريسوس 0 822 آخرين ارسال 30 مهر 1388,ساعت 10:36:53
توسط نريسوس
حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه آمـــــوزش تــــرفــــنــــد shadi.shadi 0 341 آخرين ارسال 19 اسفند 1388,ساعت 01:12:01
توسط shadi.shadi
دايي از ابتدا تا كنون ورزشی Ali♥ 0 223 آخرين ارسال 19 شهريور 1389,ساعت 01:53:09
توسط Ali♥
همفكري ، دختر خانمها لطفا راهنمايي گــــفــــتــــگــــو آزاد سینا 10 434 آخرين ارسال 06 دي 1389,ساعت 20:51:14
توسط سینا