اخبار وبلاگ - * - 04 خرداد 1391,ساعت 20:59:30

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : راستي از اين حضرات چه خبر ؟
متن : از گلوریا و النا کسی خبر نداره؟!!!
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:55:20
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک اساسی تا حالا نکردم؛زیادم اهل کمک و این مسائل هم نیستم؛ نیستم دیگه ...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:50:10
موضوع : دست خط شما!!
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .یه حیاط نوشته ی قدیمیه...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:43:42
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : "لیله الرغائب" شبی به بلندای آرزو‌ها امشب به نزد تو آمده‌ام تا حق تو را...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط ZAGHI        تاریخ : امروز، ساعت 20:26:44
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37

صفحه: [1]   بالا
موضوع: اخبار وبلاگ  (دفعات بازدید: 1581 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
06 خرداد 1386,ساعت 12:13:05
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
اخبار وبلاگ

وبلاگ‌نویسان بریتانیایی محل کار خود را تخریب می‌کنند

سرویس اخبار خارجی ایتنا - نتایج حاصل از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، بیش از یک‌سوم وبلاگ‌نویسان بریتانیایی مطالب نادرست و زیان‌باری را در مورد مدیر، همکاران و محل کار خود منتشر می‌کنند.
شرکت Croner که یکی از مراکز اصلی تامین نیروی انسانی در بریتانیا محسوب می‌شود این بررسی‌های جدید را انجام داده و در پایان اعلام کرده، آن دسته از کاربرانی که در مورد محل کار خود مطالب نادرست منتشر کنند و از قوانین موجود برای وبلاگ‌نویسی سرپیچی کنند از کار خود اخراج خواهند شد.
در این مطالعات دو هزار نفر از افرادی که دارای وبلاگ شخصی هستند شرکت کرده بودند و سرانجام مشخص شد 39 درصد آنها مطالب نادرستی را در مورد محل کار خود منتشر می‌کنند.
Croner اعلام کرده، وبلاگ‌نویسان باید تاثیر انتشار یک پست نادرست در مورد محل کار خود را بدانند و از ادامه‌دادن این کار خودداری کنند.
گیلیان داولینگ(Gillian Dowling) یکی از متخصصان مرکز Croner گفت: «انتشار این پست‌ها روی وبلاگ‌های کارمندان بریتانیایی همانند شیوع پست‌الکترونیکی در دهه 1990 است.»

منبع : سایت مرجع متخصصین ایران

این فیس بوک من

خارج شده است
06 خرداد 1386,ساعت 12:18:05
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : اخبار وبلاگ
وبلاگ‌نویسی در چین آزاد شد

دولت چین از ادامه طرح خود مبنی بر ثبت مشخصات واقعی وبلاگ‌نویسان این کشور در سایت‌های دولتی صرف‌نظر کرد.

در حال حاضر بیش از 20 میلیون کاربر آنلاین چینی به‌صورت مستمر وبلاگ‌های خود را به‌روز می‌کنند که تصمیم دولت این کشور برای ثبت مشخصات واقعی آنها در سال گذشته باعث خشمگین‌شدن بسیاری از آنان شد.

دولت چین در آن زمان معتقد بود که این سیستم وبلاگ‌نویسان چینی را مجبور می‌کنند تا در مقابل مطالبی که منتشر می‌کنند بیشتر احساس مسؤولیت کنند و مطالب مخالف قانون اساسی این کشور را روی وبلاگ خود قرار ندهند.

وبلاگ‌نویسان چینی معتقد بودند که این اقدام دولت تنها برای کنترل اطلاعات منتشر شده روی اینترنت صورت گرفته است و منفعت دیگری نخواهد داشت.

دولت چین آن دسته از سایت‌های اینترنتی که از این قانون سرپیچی می‌کرده‌اند را ف ی ل ت ر می‌کرده است.

سرویس جدیدی که توسط دولت چین ارایه شده، وبلاگ‌نویسان چینی را مجبور می‌کند تا نام خانوادگی خود را به همراه برخی اطلاعات دیگر ثبت کنند.

دولت چین اعلام کرده که در آینده نزدیک سرویس‌های ویژه‌ای را برای وبلاگ‌نویسان خود ارایه خواهد داد.

این فیس بوک من

خارج شده است
17 خرداد 1386,ساعت 14:19:16
پاسخ #2 در:
Adidas
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 38

به این میگن فعال
*
محبوبيت : 34
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 916

چوپانكاره، وبلاگ‌نويس:

به اعتقاد يك وبلاگ‌نويس، موضوعي‌تر شدن نوشته‌هاي وبلاگ‌ها، به كم كاري آن‌ها منجر شده است.

زهرا چوپانكاره، نويسنده وبلاگ " آپاچي "، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به نتايج بررسي وبلاگ‌هاي فارسي در شش ماهه دوم سال گذشته از سوي دفتر مطالعات و توسعه رسانه‌ها، اظهار داشت: «در گذشته، وبلاگ‌ها شخصي‌تر بودند كه افراد به بهانه‌هاي مختلف، هر چيزي را مي‌نوشتند،‌ اما اكنون اغلب وبلاگ‌ها موضوعي و در عين حال يكدست‌تر شده‌اند،‌ به طوري كه با رخداد يك موضوع، موجي از آن در وبلاگ‌ها ايجاد مي‌شود.»

وي افزود: «در حال حاضر اغلب وبلاگ نويسان پس از رخداد واقعه‌اي،‌ در مورد آن اظهار نظر و تحليل مي‌كنند،‌ لذا منطقي‌تر و علمي‌تر نيز فعاليت مي‌كنند،‌ از سويي ديگر، خوانندگان در زمينه‌ي سياسي و اجتماعي نيز در حال افزايش هستند. اين روند نشان دهنده‌ي آن است كه وبلاگ‌ها در حال رسيدن به بلوغ هستند و هر موضوعي را از ابعاد مختلف بررسي مي‌كنند. اكنون برخي وبلاگ‌ها به عنوان رسانه فعاليت مي‌كنند كه گويي بخشي از سايت روزنامه و يا يك سايت اطلاع رساني هستند.»

چوپانكاره درباره‌ي افزايش روند مستعار نويسي ابراز عقيده كرد: «انتقادات در نوشته‌هاي سياسي و اجتماعي وبلاگ‌ها نسبت به گذشته تندتر شده و با توجه به اين كه اين مساله مشكلات بسياري را براي وبلاگ نويسان ايجاد كرده،‌ آن‌ها ترجيح مي‌دهند به جاي ننوشتن،‌ با اسم مستعار و در عين حال تندتر بنويسند.»

وي تصريح كرد: «تعداد كامنت‌ها و نظرها در وبلاگ‌هاي خاص با رويكرد سياسي و اجتماعي در مقايسه با ساير وبلاگ‌ها كمتر و در عين حال عميق‌تر شده است. به طوري كه وبلاگ‌ها مخاطبان ثابت خود را پيدا كرده‌اند و در كامنت‌ها موجي از بحث و نقد و نظر ايجاد شده است.»

وي درباره گرايش وبلاگ‌نويسان به مباحث فلسفي و ديني، گفت: «طي اين سال‌ها،‌ گاهي دغدغه‌ها و سوال‌هايي ايجاد شده كه كسي نتوانسته پاسخ صحيحي را براي آن‌ها پيدا و يا عقايد خود را ابراز كند. از سويي ديگر، هميشه به مباحث ديني و فلسفي، با ديد نقد منفي نگاه مي‌شده، اما اكنون افراد از طريق وبلاگ‌ها، جرات ابراز و بيان آن‌ها را پيدا كرده‌اند.»

وي افزود: «هر چه جوانان با دنياي بيرون و وبلاگ نويسان ديگر در تعامل باشند،‌ مسائل جديدي براي آن‌ها ايجاد مي‌شود كه برخي حوزه‌ها به صورت سنتي نتوانسته به آن‌ها جواب دهد، لذا آن‌ها در قالب وبلاگ،‌ اين نياز خود را برآورده مي‌كنند.»

منبع : سایت منبع متخصصین ایران

خارج شده است
24 خرداد 1386,ساعت 12:08:14
پاسخ #3 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

مسابقه‌ي وبلاگ‌هاي برتر در پرشين‌وبلاگ برگزار مي‌شود

سايت پرشين وبلاگ، به برگزاري مسابقه‌اي براي انتخاب برترين وبلاگ‌ها از نگاه كاربران اينترنت اقدام كرده است.
حسين شرفي، مدير اين سايت در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: صفحه‌اي بر روي سايت پرشين‌وبلاگ طراحي شده كه علاقه‌مندان مي توانند به آن مراجعه و وبلاگ‌هاي‌ منتخب خود را معرفي كنند كه اين انتخاب مي‌تواند از تمامي سرويس دهنده‌ها و حتي وبلاگ‌هايي با پسوند كام نيزصورت بگيرد.
به گفته‌ي وي به زودي مراسمي به مناسبت گراميداشت پنجمين سالگرد تاسيس اولين سرويس وبلاگ فارسي برگزار مي شود و در اين مراسم به وبلاگ‌هاي برگزيده جوايزي اهدا خواهد شد.
وي اظهار كرد: علاقه‌مندان مي توانند تا پنج وبلاگ را انتخاب كنند و تا آخر ماه جاري فرصت دارند.

منبع : سایت مرجع  متخصصین ایران

خارج شده است
25 خرداد 1386,ساعت 19:51:42
پاسخ #4 در:
قمارباز
تشكر
-دريافت شده: 36

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 7
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 223
آس دلم دست تو بود و من به امید رفع کتی بودم
در سايت و وبلاگ خود از كلماتی مانند "پلاستيك" استفاده نكنيد!

كارشناس شركت "ارتباطات نوین" مجری ف ی ل ت رینگ: ربات ف ی ل ت رینگ،کلمات غیراخلاقی سایت‌ها را طبقه‌بندی می‌کند و به خاطر شباهت لفظی ممکن است برخی کلمات مانند "پلاستیك" هم اگر از یک حدی بیشتر باشد آن سایت علامت‌گذاری شود. این بالاترین حدی است که دانش ف ی ل ت رینگ به آن رسیده است.

حمید پرویزی گفت: در برخی موارد حتی وجود یک لینک هم ممکن است دردسرساز باشد و موجب مسدود شدن سایتی شود. به این ترتیب افراد باید در قبال لینک‌هایی که قرار می‌دهند جوابگو باشند.

حمید پرویزی کارشناس فنی شرکت ارتباطات نوین، با بیان این مطلب افزود: شرکت ارتباطات نوین سنگ بنای ف ی ل ت رینگ در کشور را گذاشته است؛ کاری که در نهایت باید صورت بگیرد. مهم روشی است که باید در برخورد با مخاطبان در پیش گرفت.

وی ادامه داد: ما باید امکانی را هم قرار دهیم تا نظر مردم را دریافت کنیم؛ خواه از طریق تلفن و خواه از طریق پست الکترونیک. از مردم می خواهیم مشکلاتشان را به ما اطلاع دهند. با این همه در شرایط کنونی و با توجه با دانش فنی موجود "شرکت ارتباطات نوین" بهترین روش را برای ف ی ل ت رینگ به کار گرفته‌ایم.

این کارشناس به مردم توصیه کرد: صاحبان سایت‌ها و وبلاگ‌ها نباید به سایت‌هایی که قبلا ف ی ل ت ر شده‌اند لینک بدهند. مردم می‌پرسند چرا نباید این کار را بکنند و می‌گویند چه اهمیتی دارد که به سایتی که ف ی ل ت ر شده است لینک بدهند، در حالی که باید بدانند ما از تکنیک فنی خاصی در تشخیص سایت‌های غیراخلاقی و آن سایت‌هایی که باید بسته شوند استفاده می‌کنیم.

وی در توضیح این تکنیک گفت: مثلا "ربات ف ی ل ت رینگ" سایتی را می‌خواند و کلمات غیراخلاقی را که در آن وجود دارد گرید (طبقه‌بندی) می‌کند. در این میان به خاطر شباهت لفظی هم ممکن است برخی کلمات مانند «پلاستیک» هم علامت‌گذاری شود. این سری کلمات اگر از یک حدی در سایت بیشتر باشد آن سایت علامت‌گذاری می‌شود.

منبع خبر: ایتنا (نقل از خبرگزاری مهر)

خنک آن قمــــــــــار بـازی که بباخت هر چه بودش

و نبود هیچـش الا هوس قمــــــــــــار دیگر

خارج شده است
02 تير 1386,ساعت 18:03:42
پاسخ #5 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
وبلاگ ؛ کانال جديد ارتباطي ميان معلم ودانش آموز

اگر خود فاش سازي ميان معلم و دانش آموز بتواند باعث افزايش برون‌دادهاي يادگيري شود، ارتباط وبلاگي مي‌تواند بهترين وسيله براي اين امر باشد.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، احمد اسماعيل زاده برزي در وبلاگ‌اش به نشاني http://yekbarzi.blogspot.com نوشتاري از "ورنون بي .هارپر جي آر" ترجمه كرده و در ادامه آورده است: زمان زيادي نمي گذرد که اينترنت به عنوان عنصري بديع، حقيقي وپايدار در تجارب يادگيري مطرح شده است. در حقيقت گروهي از فن‌آوريهاي نوين، آغازگر دور‌ه‌اي بوده‌اند که دسترسي ارزان، آسان و جهاني به اينترنت در کلاس‌هاي درس امکان پذير شده و توافقنامه‌ها وابزار بدون سيم به طور پيوسته از نردبان اقتصاد اجتماعي پايين و پايين‌تر رفته و بي‌ارزش شده‌اند. با وجود اين دسترسي باور نکردني، مربيان و يادگيرندگان از طرح‌هايي مؤثر،هوشمندانه ومبتني براصول تعليم وتربيت برخودار مي‌شوند که تا کنون سابقه نداشته است.
ارتباط وبلاگي يکي از جديدترين پيشرفت‌هاي اينترنتي است. لي رايني درکتاب (وضعيت ارتباط وبلاگي)(جايگاه اينترنت و طرح زندگي آمريکايي،2005) توضيح مي‌دهد که درحال حاضر 32 ميليون کاربر اينترنت به طور منظم از وبلاگ‌ها استفاده مي‌کنند واين تعداد حاصل يک جهش 58 درصدي نسبت به سال 2004 است. استفاده از وبلاگ با درنظرگرفتن ياداشت هاي فردي (کامنت گذاري ). براي تمام افرادي که امکان دسترسي به اينترنت دارند. ممکن و مقدور است . هنگام استفاده از يک وبلاگ، هر فردي عملاً آزاد است که پاسخي را به وبلاگ نويس پست کند.اگر چه وبلاگ ها اغلب با ليست سرورها وتابلوهاي اعلانات اشتباه گرفته مي شوند اما نرم افزار وبلاگ امکان کنترل بيشتري بر مسير گفت‌وگوي اينترنتي فراهم مي‌کند و همين برتري است که به محبوبيت بيشتر وبلاگ‌ها منجر شده است.
بنابراين جاي شگفتي نيست که مربيان، استفاده از وبلاگ‌ها را براي رسيدن به مقاصد کلاسهاي درس آغاز كرده‌اند. بعضي معتقدند که وبلاگ‌ها راه جديدي براي خود فاش سازي دانش‌آموز گشوده‌اند که قبلا در دسترس نبوده است و بسياري اعتقاد دارند که خود فاش سازي در ميان خزانه ابزارها و روش‌هاي بيشتر مربيان مدرن،ابزاري کم هزينه است.
خود فاش سازي در کلاس:
خود فاش سازي را مي‌توان از مناظر مختلف مورد توجه قرار داد، اما يکي از جامع‌ترين نظرات توسط آيروين آلتمن ودالماس تيلور در کتاب "نفوذ اجتماعي:توسعه روابط بين فردي" (1973) بيان شده است . نويسندگان تصوير روشني از تعاملات بين شخصي ارائه كرده و خود فاش‌سازي را ارايه‌ي اطلاعات شخصي خود که منجر به افزايش صميميت مي‌شود، تعريف كرده‌اند. يکي از نتايج خود فاش سازي اصل مقابله به مثل است که طي آن "فرد مقابل به نوعي احساس مي‌کند مجبور است در مقابل خود فاش سازي ديگري او نيز به افشاي خود دست بزند."
اگر چه استفاده از خود فاش‌سازي براي وادار کردن دانش آموزان به صحبت راجع به خود قاعده‌اي پذيرفته شده است با اين وجود از آنجا که دانش آموزان ميتوانند غير قابل پيش بيني باشند مربيان اغلب از افشاء خود در کلاس اجتناب مي کنند. براي مثال والري داونز، ميتچ جاويدي و جان ناسبام در کتاب تحليلي بر معلمان، ارتباط کلامي درکلاس‌هاي دانشگاه: استفاده ازشوخي، خود فاش سازي وقصه گويي (1988) توضيح مي‌دهند که معلمان اغلب از خود فاش سازي همراه با شوخي و خوش مشربي براي نشاط بخشيدن به کلاس استفاده مي کنند اگر چه اين خود فاش سازي اغلب به قرباني شدن راندمان وبهره‌وري کلاس مي‌انجامد. علاوه براين، اين جمله که هرتجربه يادگيري مستلزم خود فاش سازي گسترده از سوي معلم است، جمله درستي نيست به عنوان مثال جاي ترديد است که کودکان کوچکتر نيازي به آموختن درباره‌ي تعارضات زندگي زناشويي، يا افسردگي معلمانشان داشته باشند، اما بعضي يافته‌ها نشان مي دهد که افشاگري شخصي در ايجاد محيط يادگيري مثبت براي فراگيران بزرگتر ابزاري کاملا موثر است.
گري گلوستين و ويکتور بنازي در تحقيقي با عنوان ارتباط بين خود فاش سازي ومعلم ومشارکت کلاسي دانش آموزان (تدريس روانشناسي 1994) يافتند که مشارکت کلاسي باخود فاش سازي مدرس بهبود مي يابد. همچنين در نوشته‌اي با عنوان "خود فاش سازي معلم به عنوان ابزاري آموزشي"جاکوب کاينوس توضيح مي‌دهد که چگونه خود فاش سازي مثبت معلم مي‌تواند در دانش آموزان اين ديدگاه را ايجاد نمايد که معلم فردي گرم و صميمي است و اين ديدگاه به نوبه خود به ايجاد محيط يادگيري مثبت منجر مي‌شود. با اين وجود دسترسي به مقابله به مثل دانش آموز و محيط يادگيري مثبت که با خود فاش سازي همراه است کار آساني نيست، زيرا دانش آموزان شخصيت‌هاي محتاط و درون‌گراي گوناگوني دارند که فتح آنها مي‌تواند کار بسياردشواري باشد و تلاش مدرس براي بيرون کشيدن ديدگاه‌هاي آنها مي‌تواند با رنجش يا تنفر آنها پاسخ داده شود. اما استفاده از وبلاگ کانالي منحصر به فرد براي خود فاش سازي معلم بدون حضور مستقيم و روياروي ايجاد مي‌کند و به اين وسيله مشکل فوق را بر طرف مي‌نمايد.
وبلاگ و بروندادهاي يادگيري: گروه‌هاي محور
آيا واقعاً استفاده از وبلاگ بر خود فاش سازي يا يادگيري تأثير دارد؟ براي فهم اين مطلب، تعدادي گروه محور توسط دانشجويان مقطع تکميلي دانشگاه کريستوفر نيوپورت به مدت هشت هفته با وبلاگ مورد آموزش قرار گرفتند. تجربه‌ي استفاده از وبلاگ و پاسخ‌ها‌ي بعدي گروه محور سرنخ‌هاي روشنگرانه و اخطارهاي متعددي را براي کاربرد موفق وبلاگ در موسسه يا کلاس‌هاي درس ما مي‌دهد. بعد از دريافت موافقت نامه اداري براي به کارگيري گروه‌هاي محور يک عده از دانشجويان تحصيلات تکميلي انتخاب شدند. به دانش آموزان اين اختيار داده شد که در آزمون وبلاگ شرکت کنند يا مأموريت و تکليف ديگري را به انجام رسانند. مطالب مورد استفاده مدرسان به صورت هفتگي در وبلاگ ثبت مي شد. 15 نفر از 30 نفر اجازه داشتند که پاسخ هايي را به مدرس وبلاگ بفرستند. در طي اين دوره که هشت هفته طول کشيد، هفت مطلب توسط مدرس نوشته شد که جمعاً با 73 پاسخ از دانش آموزان روبرو گرديد. هر يک از گروه‌هاي محور که توسط يک مدرس هدايت مي شد از حدود سه دانش آموز تشکيل يافته بود.
خود فاش سازي اولين موضوعي بود که در گروه‌هاي محور کشف شد و دانش آموزان نشان دادند که وبلاگ کانال متمايزي براي خود فاش سازي متقابل در اختيار آنان قرار مي دهد. يکي از دانش آموزان خاطر نشان کرد: من باز هم مي گويم... شما مي‌توانيد کامنت‌هايي را که افراد ديگر کلاس گفته‌اند را بگيريد و در زندگي خودتان راجع به آن فکر کنيد. يکي از مهم‌ترين مشاهدات اين بود که دانش آموزاني که نوعاً تمايلي به مشارکت نداشتند پاسخ‌هاي بسياري داده و خود را ظاهر ساختند. گفته‌ي دانش آموزان زير سر نخي از علت رفتار آنان به دست مي دهد: من بيان اظهارات خود را از طريق نوشتن، بسيار آسان‌تر از اظهار نظر شفاهي يافتم. زيرا وقتي درکلاس به صورت شفاهي مي‌خواهم چيزي را بگويم که با معني باشد زمان زيادي بايد فکر کنم و در اين مدت مکالمه پايان يافته است، اما در هنگام نوشتن من وقت زيادي دارم که بنشينم و فکر کنم. نظريه پردازان اينترنت ران کراوس، جيسون زاک، و جورج استريکر در کتاب مشاوره آن لاين: کتابي براي شاغلان در امور سلامت روان (2004) از عاملي به نام منطقه بازتابش به عنوان تفاوت مهم تعامل چهره به چهره و تعامل آن لاين اسم برده اند. به نظر مي‌رسد دانش آموزاني که از منطقه بازتابش برخوردار هستند، مي‌توانند اطلاعات را از لحاظ سطح شناختي به صورتي عميق‌تر پردازش كنند. يکي از اعضاي گروه محور مي‌گويد: من نظريات را خيلي بيشتر از کلاس مي‌فهميدم. من فکر مي کنم که اين روش ما را نسبت به هر چيزي که آموختيم منتقدتر کرده بود.
افزايش تفکر نقادانه هميشه معياري براي تجارب يادگيري بزرگ بوده و آشکار است که وبلاگ نويسي نقش مهمي در رشد اين مهارت بازي مي‌کند. اما با وجود اين توانايي تجربه وبلاگ نويسي نيازمند احتياط‌هاي مهمي توسط مربيان است.
اخطارها و ملاحظاتي که بايد در به کارگيري وبلاگ ها به آن‌ها توجه شود:
چنانکه قبلاً گفتيم وبلاگ‌نويسي باعث به وجود آمدن يک حالت خود فاش سازي متقابل بين مدرس و دانش‌آموز مي‌شود و دانش‌آموزان درونگرا‌تر نيز که معمولاً به تظاهر در کلاس نمي‌پرداختند، ممکن است به اين کار مبادرت بورزند . جالب اين است که اين دانش‌آموزان خجالتي باور ندارند که اين خود فاش سازي آنلاين بايد به کلاس آورده شوند. يکي از مشکلات گروه محور به طور خاص درباره اين مسئله بود که يک مدرس به وبلاگ يک دانش آموز در کلاس اشاره کرده و راجع به آن صحبت کرده بود. به طور کلي دانش آموزان نشان دادند که اگر يک خود فاش سازي در وبلاگ صورت مي‌گيرد نبايد آن مطلب در کلاس عنوان شود و بايد در همان وبلاگ راجع به آن صحبت شود. بعضي از مردم هنگام نوشتن کمي خصوصي‌تر صحبت مي کنند و اين جاي نگراني دارد ... در حالي که اگر مي‌دانستند که ديگران آن را منتشر مي‌کنند. آن را يک حمله محيطي تلقي مي‌کردند.
نگراني مهم ديگري که در مورد وبلاگ وجود دارد کنترل صريح و قاطعي است که بايد توسط مربي اعمال شود. درست مثل ارتباط چهره به چهره داخل کلاس، دانش آموزان مطالب و کامنت‌هاي نامناسبي را ارسال مي‌کنند. مدرس بايد در اداره و جمع و جور کردن پاسخ‌هاي پست شده توسط دانش آموزان سريع و کوشا باشد. همان طور که سوزان هندريک در کتاب مشاوره و خود فاش سازي (1987) بيان مي کند: (ما نبايد اصطلاح مقابله به مثل را در مسئله خود فاش سازي به صورت تحت الفظلي معنا کنيم. منظور از مقابله به مثل در اينجا دادن و گرفتن اطلاعات به صورت دو طرفه است ... ولي معناي برابري نمي دهد.) به عبارت ديگر نوشته اوليه مربي در وبلاگ است که سيل پاسخ‌هاي پستي دانش‌آموزان را برقرار مي‌کند و بهره‌گيري صحيح از اين اقتدار، بروندادهاي نهايي يادگيري را که تفکر انتقادي و خود فاش سازي هستند متأثر مي سازد.
ابزارهاي متعددي در نرم افزار وبلاگ وجود دارند که به شکل جديد به اداره کلاس کمک مي‌کنند . مربي بايد هميشه ابتدا گزينه(ايميل پست) را انتخاب نمايد. به اين طريق تمام پاسخ‌هاي پستي به صورت الکترونيک به مدرس فرستاده مي شود و او مي‌تواند نامه‌هاي نا مناسب را فوراً پاک کند. کنترل ديگر به اين مسئله مربوط است که کدام دانش آموز مي‌تواند به نامه‌هاي همکلاسانش پاسخ دهد. با انتخاب اين گزينه به صورت يک رشته مباحثات در مي‌آيد و ديگر نياز چنداني به هدايت مدرس ندارد. اگر چه اين رويکرد دموکراتيک در وبلاگ مي‌تواند مفيد باشد اما بيشتر مدرسان مايلند که توجه دانش آموزان را به موضوعات خاص جلب نموده و راجع به آنها صحبت کنند.
وبلاگ نويسي : قدرت بسط يادگيري
هرگاه تمام مسائل را با هم نگاه کنيم ، خواهيم ديد که وبلاگ ابزاري، باور نکردني براي ايجاد خود فاش سازي بين مربي و دانش آموز است. اگر چه وبلاگ براي يادگيرندگان بالغ توصيه مي‌شود ولي با کنترل کردن محتوا به وسيله نرم افزار وبلاگ، مي‌تواند براي آشنا كردن يادگيرندگان جوان‌تر با تعامل آنلاين نيز از آن سود جست. در پايان بايد گفت که وبلاگ با خلق تجربه يادگيري کاملتر، تجربه يادگيري را از وضعيت تعامل چهره به چهره کلاسي فراتر مي‌برد.

خارج شده است
17 تير 1386,ساعت 20:13:06
پاسخ #6 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

نهايت امتياز يك وبلاگ در جذب مخاطب توليد محتواي آن است

يك وبلاگ‌نويس معتقد است: «نهايت امتياز به قدرت يك وبلاگ در جذب مخاطب به توليد محتواي آن داده مي‌شود.»

رضا ولي‌زاده مدير سايت بازنگار و نويسنده‌ي وبلاگ ايستگاه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، با اشاره به اين كه محتوا حرف اول و آخر را در جذب مخاطب يك وبلاگ مي‌زند، اظهار داشت: «يك خبر مهم داغ و دست اول مي‌تواند يك وبلاگ ساده و به لحاظ ظاهري ضعيف و غيرحرفه‌اي را به پرمخاطب‌ترين وبلاگ تبديل كند.»
وي با بيان اين كه يك وبلاگ‌نويس بايد جذابيت‌هاي جانبي و حاشيه‌اي را رعايت كند، ‌گفت: «گرافيك قالب وبلاگ، ميزان چشم نوازي، نوع فونت،‌ حروف و چيدمان مناسب عكس و متن، مجموعه عواملي است كه به لحاظ ظاهري مي‌تواند در حفظ و يا عبور كردن مخاطب از يك وبلاگ موثر باشد، گاهي نيز برخي وبلاگ‌ها،‌ داراي لينك‌هاي كاربردي و طبقه‌بندي شده‌اي هستند كه باعث مي‌شود دستيابي مخاطب به آن‌ها با هدف‌گذاري بيشتري انجام شود چرا كه بعضي كاربران وبلاگ را صرفا به خاطر لينك‌هاي آن مي‌خوانند.»
به گفته‌ي وي، گاهي وبلاگ به يك شخصيت ويژه و خاص همچون يك بازيگر سنيما مربوط مي‌شود كه براي عموم مردم جذابيت دارد، ولي اين نوع مخاطب نيز خنثي است نه هدفمند. لذا هميشه خبر و محتوا حرف اول را در جذب مخاطب يك وبلاگ مي‌زند.
ولي‌زاده به تاثير اعتبار و موقعيت اجتماعي فرد در جذب مخاطب وبلاگ اشاره و تصريح كرد: «اگر فردي در محيط واقعي داراي جايگاه ويژه اجتماعي، سياسي،‌هنري،‌ و فرهنگي خاصي باشد،‌ قطعا عده‌ي زيادي از كاربران صرفا به خاطر همان موقعيت،‌ وبلاگ او را مي‌خوانند. چرا كه اعتبار اين شخصيت و وبلاگ خاص را از سيار وبلاگ‌ها جدا مي‌كند و هويت مجزايي را به آن مي‌بخشد. اين شخصيت با ميزان جايگاهي كه در جامعه دارد ميزان مخاطب خود را نيز در فضاي مجازي رقم مي‌زند و به اين ترتيب مخاطب بيشتري را جذب مي‌كند.»
وي افزود: «اگر وبلاگ نويس هيچ يك از عوامل ضروري براي جذب مخاطب در يك وبلاگ حرفه‌اي را رعايت نكند،‌ اين جذابيت صرفا حاصل يك كنجكاوي مراجعه‌ي كاربر به وبلاگ است و در دراز مدت جذابيت چنداني ندارد.»
ولي زاده گفت: «اولويت‌هاي مخاطب اينترنتي و كاربر به طور عام اخبار سياسي است، زماني كه در رسانه‌هاي رسمي‌، اخبار زيادي امكان انتشار پيدا نكند،‌ مخاطب براي برآورده كردن نياز خود از ديگر رسانه‌ها مانند وبلاگ استفاده مي‌كند. در اين ميان وبلاگ با توجه به غير رسمي ‌بودن آن، مشروعيت و رسميت بيشتري را به خبر مي‌دهد و لذا مخاطبان ايراني،‌ بيشتر به اخبار وبلاگ‌ها اعتماد و باور دارند،‌ چرا كه آن‌ها را آلوده منافع حزبي، سياسي و اقتصادي نمي‌دانند. اين در حالي است كه وبلاگ‌هايي نيز كه اين گونه جذب مخاطب مي‌كنند محدود به اخبار سياسي نيستند و بسياري از وبلاگ‌هايي كه به ارايه اخبار در حوزه‌هاي هنر، سينما و موسيقي مي‌پردازند هم مخاطبان زيادي دارند.»
وي ادامه داد: « مخاطبان اين گونه وبلاگ‌ها خاص هستند و همچنانكه نشريات زرد در زمينه‌ي هنر و موسيقي داراي مخاطب هستند، همين ميزان خواننده در فضاي مجازي براي توليد چنين محتوايي وجود دارد.»

خارج شده است
17 تير 1386,ساعت 20:15:16
پاسخ #7 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

وبلاگ‌نويسي؛ گذر از محدوديت‌ها با چاشني سانسور

وب آن گونه كه تصور مي‌شود محيط آزادي نيست. در برخي كشورها ارسال نظرات انتقادي به اينترنت،‌ به بهاي زندان رفتن تمام مي‌شود.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در فاصله‌ي كوتاهي پس از ابداع اينترنت،‌ افراد زيادي به اشتراك‌گذاري افكار و عقايد خود در اينترنت عادت كرده‌اند به گونه‌اي كه اكنون بيش از 70 ميليون وبلاگ در جهان وجود دارد.
در حالي كه برخي وبلاگ‌نويسان از بابت ارسال مطالب خود در اينترنت دغدغه خاطري ندارند، اما براي گروه كوچكي، با افزايش مخالفان سياسي اينترنتي،‌ وبلاگ نويسي به مساله‌ي مرگ و زندگي تبديل شده است.
به عنوان مثال يك وبلاگ نويس 22 ساله مصري به جرم انتشار اطلاعات بر هم زننده عمومي ‌و تخريب وجه عمومي‌ كشور خود به چهار سال زندان محكوم شد يا يك وكيل تونسي و يك فعال حقوق بشر كه به جرم انتشار مقاله انتقاد آميز از مقامات كشور خود در اينترنت به سه سال و نيم زندان محكوم شدند.
به گزارش سازمان خبرنگاران بدون مرز 30 وبلاگ نويس و مخالف سياسي اينترنتي در سال 2006 زنداني شدند و اكنون مجموع محبوسان به 68 نفر رسيده است. كميته حامي‌ روزنامه نگاران مستقر در نيويورك اعلام كرده است كه اينترنت نويسان و ويرايشگر‌ها عمده‌ي روزنامه نگاران زنداني هستند كه و تا دسامبر سال 2006، 49 نفر از آن‌ها پشت ميله‌هاي زندان بودند.
اين مساله در حال وخيم‌تر شدن است، زيرا بر اساس گزارش يك گروه از محققان دانشگاه‌هاي ‌هاروارد، تورنتو و آكسفورد در مقايسه با چند كشور در پنج سال قبل، اكنون 25 كشور در دنيا براي مسدود كردن دسترسي به برخي وب سايت‌ها،‌ به فيلترينگ اينترنت اقدام مي‌كنند و ميزان و زمينه‌هاي فيلتر شده و پيشرفتگي فيلترينگ در حال افزايش است.
دولت‌ها همواره تلاش كرده‌اند جريان اطلاعات انتقادي را كنترل كنند و سانسور مطبوعات ديگر جديد نيست، اما در جايي كه اعمال فشار به رسانه‌ها در داخل مرزهاي يك كشور به سادگي انجام مي‌شود، دسترسي جهاني به وبلاگ‌ها و سادگي راه اندازي يك وبلاگ سركوبي جريان اطلاعات انتقادي را دشوار مي‌كند.
در كل وبلاگ نويسان راحت‌تر از محدوديت‌ها مي‌گذرند، زيرا مي‌توانند هويت‌هاي اينترنتي مختلفي داشته باشند و محدود به يك مكان نباشند.
به گفته‌ي مسوول رسانه سازمان عفو بين‌الملل يكي از دلايل رشد وبلاگ نويسي و روزنامه‌نگاري آنلاين فراهم شدن فضايي براي مخالفان است كه كنترل آن توسط دولت‌ها دشوار است و اينترنت اجتماعات خاصي را براي بحث فراهم مي‌كند.
در جوامعي مانند چين كه آزادي مطبوعات محدود است،‌ وبلاگ نويسي خروجي مهمي ‌براي بيان و اظهار نظر شده است.هر چند راه‌هايي براي كنترل آن است و كاملا آزاد نيست، اما بسياري از وبلاگ نويس‌ها مانند وبلاگ نويسان كشور عربستان در مورد مسائلي به غير از مسائل سياسي صحبت مي‌كنند كه همچنان در كشورهايشان چالش برانگيز محسوب مي‌شوند.
كشورهايي مانند چين،‌ عربستان،‌ مصر و ويتنام همزمان با ا يجاد فن‌آوري‌هاي پيشرفته براي سانسور اينترنت،‌ از وبلاگ‌نويسان مي‌خواهند با نام حقيقي خود به ارسال مطلب بپردازند يا با بستن وبلاگ شان آن‌ها را وادار به خودسانسوري مي‌كنند.
چين به خاطر ابعاد و سرعت رشد اقتصادي خود بيشتر از ساير كشورها مورد توجه گروه‌هاي مدافع حقوق بشر بوده است.اين كشور 137 ميليون كاربر دارد كه نزديك به 21 ميليون از آن‌ها وبلاگ نويس هستند. شايع است كه چهل هزار نفر مامور كنترل مطالب ارسالي به اينترنت هستند كه از آن چه كه به ديوار آتش بزرگ چين معروف است، حفاظت كنند.
بر اساس گزارش سال 2006 سازمان عفو بين الملل در چين در تمام سطوح از ISPها،‌ كافي نت‌ها،‌ مديران وبلاگ گرفته تا افرادي عادي اينترنت را كنترل مي‌كند. به اعتقاد اين سازمان در حال حاضر 54 كاربر اينترنت چيني به دليل امضاي دادخواست‌هاي آنلاين،‌ درخواست پايان دادن به فساد،‌ انتشار اطلاعات در مورد بيماري سارس و قصد راه اندازي گروه‌هاي طرفدار دموكراسي در زندان به سر مي‌برند. از جمله يك خبرنگار چيني كه پس از ارسال يك ايميل در مورد سالگرد قتل عام ميدان تيان آن‌من به يك سردبير چيني به 10 سال زندان محكوم شد.
شركت‌هايي مانند گوگل،‌ ياهو و مايكروسافت نيز در اين ميان براي منافع تجارتي خود با خودسانسوري از همكاري با دولت چين براي شناسايي مخالفان سايبرش دريغ نكرده اند به گونه‌اي كه ايجاد با عناويني مانند دموكراسي،‌حقوق بشر و آزادي بيان در MSN مايكروسافت مسدود مي‌شود.
اما برخلاف برخي تصورات، سانسور اينترنت محدود به كشورهاي شرقي نيست. سال گذشته يك وبلاگ نويس 24 ساله آمريكايي تظاهرات ضد جهاني سازي در سانفرانسيكو را كه در جريان آن يك پليس مجروح شد، فيلم برداري كرد. دادگاه به وي دستور داد فيلم را به دادگا فدرال بدهد، اما وي با استدلال بر قوانين آمريكا از اين كار امتناع كرد و در نهايت به 226 روز زندان محكوم شد. وي اكنون آزاد شده است اما مورد وي بحث‌هاي زيادي را در مطبوعات آمريكا برانگيخت.
اما مساله به اين جا ختم نمي‌شود. گزارشات حاكي از استراق سمع‌هاي پنهاني دولت بوش و گردآوري اطلاعات از ارتباطات اينترنتي است كه اگر اين مطلب حقيقت داشته باشد،‌ آمريكا پيشرفته‌ترين دولت كنترل كننده اينترنت در جهان است.

خارج شده است
27 تير 1386,ساعت 13:24:42
پاسخ #8 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

اعتکاف بزرگ وبلاگ نويسان

مراسم معنوي اعتكاف با عنوان "اعتكاف بزرگ وبلاگ‌نويسان" از سوي هيات‌بلاگ برگزار مي‌شود.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وبلاگ‌نويسان مي‌توانند با مراجعه به نشاني اينترنتي www.heyatblog.ir براي شركت در اين مراسم ثبت‌نام كنند.
مراسم از ششم تا هشتم مرداد ماه برگزار مي‌شود و ثبت‌نام كنندگان بر اساس قرعه کشي به سه مکان مسجد جامع ابوذر، دانشگاه تربيت مدرس و دانشگاه جامع علمي کاربردي معرفي مي‌شوند.
مهلت ثبت نام تا چهارم مرداد ماه است و ثبت‌نام كنندگان الزاما بايد وبلاگ نويس باشند و الويت با دانشجويان وبلاگ‌نويس است.

خارج شده است
27 تير 1386,ساعت 13:29:15
پاسخ #9 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

توليد محتواي مطلوب و موتورهاي جست وجو مهم‌ترين عوامل جذب مخاطب در يك وبلاگ هستند

مدير اجرايي پرشين بلاگ، مهم‌ترين عوامل جذب مخاطب يك وبلاگ را توليد محتواي مفيد و به روز شدن آن،‌ قرار دادن لينك‌هاي مرتبط و موتورهاي جست وجو عنوان كرد.
عماد هنرپرور، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: «مهم‌ترين عامل جذب مخاطب يك وبلاگ،‌ توليد محتواي مفيدي است كه فرد پس از يك بار بازديد،‌ ارزش دوباره ديدن آن را احساس كند. پس از اين عامل، به روز شدن اين محتوا اهميت دارد،‌ به طوري كه اگر يك وبلاگ گروهي يا شخصي با فواصل طولاني به روز شود، مسلما مخاطبان كمتري را بر مي‌انگيزد.»
وي با اشاره به اهميت قرار دادن لينك در وبلاگ‌هاي مرتبط، گفت: «به عنوان نمونه در يك وبلاگ اقتصادي مهم آن است كه سايت‌هاي اقتصادي،‌ آن وبلاگ را لينك دهند،‌ نه صرفا حالتي كه در حال حاضر رواج يافته و همه از يكديگر مي‌خواهند آن‌ها را در وبلاگشان لينك دهند.»

به گفته‌ي وي، يكي از مهم‌ترين عواملي كه به نظر مي‌رسد حدود 70 درصد بازديد‌هاي وبلاگي ازآن است، موتورهاي جست وجويي هستند كه هم به محتوا و هم به لينك اهميت مي‌دهند.
هنر پرور ادامه داد: «ميزان به روز شدن وبلاگ‌ها و همچنين محتوايي كه در آن‌ها قرار مي‌گيرد در اين موتورهاي جست‌وجو اهميت زيادي دارد و همان طور كه افراد به طور عادي به محتواهاي تكراري واكنش منفي نشان مي‌دهند،‌ براي موتورهاي جست وجو نيز قرار دادن محتواهاي تكراري و كپي شده از ديگر وبلاگ‌ها اهميتي ندارد. به اين ترتيب 60 تا 70 درصد ترافيك وبلاگي كه به صورت عادي،‌ سالم و استاندارد اداره مي‌شود،‌ از طريق موتورهاي جست‌وجو است.»
وي در عين حال تصريح كرد: «فردي كه در دنياي واقعي داراي دوستان زيادي است، از وبلاگ او بازديد زيادي مي‌شود كه اين مساله وام گرفته از محيط واقعي اوست،‌ اين در حالي است كه كساني كه بازديد وبلاگشان را بر پايه‌ي مراجعه‌ي دوستان خود قرار داده اند،‌ سقف كوتاه و محدودي را براي خود فرض كرده اند‌، در حالي كه محيط مجازي امكان بازديد ميليون‌ها نفر را فراهم مي‌كند.»
وي افزود: «وبلاگي كه بازديد كننده زيادي ندارد،‌ به عدم توجه او به دو مساله‌ي لينك موتورهاي جست وجو باز مي‌گردد، در اين ميان كسي كه وبلاگش را به صورت استاندارد طراحي كند كه موتورهاي جست وجو را گيج نكند، قطعا پربازديد كننده خواهد بود.»
وي با اشاره به اين كه حلقه‌ي اصلي در جذب مخاطب وبلاگ توليد محتواست، تصريح كرد: «سايت‌هاي مرجع هم اصولا به وبلاگ‌هايي لينك مي‌دهند كه محتوا داشته باشند پس در مرحله‌ي اول بايد محتواي مطلوبي توليد شود كه افراد وبلاگ مورد نظر را بپذيرند و همچنين موتورهاي جست وجو آن را گزينه مناسبي براي نمايش بدانند.به اين ترتيب لينكي كه به محتواي خوب داده مي‌شود، ارزشمند است.»

خارج شده است
26 اسفند 1386,ساعت 11:32:38
پاسخ #10 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

امكان جديد بلاگ‌اسكاي براي وبلاگ‌نويسان

بلاگ‌اسكاي امكان «درج مطلب در ادامه» را براي كاربرانش فراهم ساخته است.
مطابق اعلام سايت بلاگ‌اسكاي، به موجب این تغییر، کاربران می‌توانند برای بارگذاري سریع‌تر مطالب وبلاگشان، متون بلند خود را به صورت ادامه‌دار وارد کنند.
برای این کار تنها کافیست در هنگام درج و یا ویرایش مطلبی از دکمه «درج ادامه مطلب» استفاده کرده و بعد از باز شدن ویرایشگر ادامه مطلب، بخش دوم مطلب خود را وارد کنند.
با استفاده از این امکان در هنگام نمایش صفحات وبلاگ، تنها بخش اول یادداشت‌ها نمایش داده می‌شود و خواننده وبلاگ در صورت تمایل بر لینک ادامه مطلبی کلیک کرده تا مطلب را به صورت کامل مطالعه کند.
اين تغيير، در ادامه امكانات و توانايي‌هاي جديدي است كه بلاگ‌اسكاي در حال فراهم نمودن براي كاربران خود است.
گفتني است، بلاگ‌اسكاي از نخستين سرويس‌هاي وبلاگ ايراني است كه در ابتداي ورود و گسترش وبلاگ در ميان ايرانيان و فارسي‌زبانان شروع به كار كرد.
اين سرويس‌دهنده اخيرا با شروع دوره جديد فعاليت خود، به گسترش امكانات خود و نيز افزايش نفوذ خود در ميان وبلاگ‌نويسان پرداخته است.

منبع : سایت اخبار فناوری اطلاعات

این فیس بوک من

خارج شده است
26 مرداد 1390,ساعت 11:04:05
پاسخ #11 در:
aatosa
تشكر
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1
کسب درآمد ماهیانه فقط کافیست عضو شوید وبه ازای دیدن هر تبلیغات مبلغ 100تومان به حساب بانکی شما واریز می شود برای عضویت سایت زیر را کلیک کنید.عضویت رایگان استhttp://www.teobux.com/index.php?ref=aminn

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged:

پرش به :