دنیای من و همسرم و دانستنیهای زوج جوان - * - 04 خرداد 1391,ساعت 21:26:34

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : دست خط شما!!
متن : �  اينم دست خط من .. شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 21:21:08
موضوع : راستي از اين حضرات چه خبر ؟
متن : از گلوریا و النا کسی خبر نداره؟!!!
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:55:20
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک اساسی تا حالا نکردم؛زیادم اهل کمک و این مسائل هم نیستم؛ نیستم دیگه ...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:50:10
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : "لیله الرغائب" شبی به بلندای آرزو‌ها امشب به نزد تو آمده‌ام تا حق تو را...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط ZAGHI        تاریخ : امروز، ساعت 20:26:44
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37

صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 13   بالا
موضوع: دنیای من و همسرم و دانستنیهای زوج جوان  (دفعات بازدید: 13013 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
29 خرداد 1386,ساعت 11:40:20
پاسخ #15 در:
latif
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 4

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 12
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 77
پاسخ : دنیای همسران
" از دامن زن مرد به معراج ميرود"

پس بهتره دختراي اين دوره زمونه برن يه كم زن بودن رو ياد بگيرن تا اينهمه طلبكارانه به زندگي و همسرشون نگاه نكنن و بفهمن كه واقعاً چقدر نقش اساسي در زندگي مشترك دارند. جمله بالا فقط يه شعار نيست. عين واقعيت است.

اميدوارم سر كسي نياد ولي دادگاههاي ما و ميزان طلاقها و بيچارگيهاي بعد از آن كاملاً نشون ميده كه دخترها و زنان چقدر در گرفتن حقشون موفق بودن.

من به خود نامدم اينجا که به خود باز روم
                                                     آدم آورد در اين دير خراب آبادم.

خارج شده است
05 تير 1386,ساعت 13:03:51
پاسخ #16 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 629
من واقعا یک سوال برام پیش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا لطیف شما می خواین بگید که فقط دخترها و خانم ها یادشون رفته که باید زن باشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچند که این حرف شما رو قبول ندارم.

ولی باید بگم همونطوری که خانم ها باید حواسشون باشه که شریک زندگی دارند مردها هم باید به این مسئله توجه کنند.

هیچ وقت یک طرفه به قاضی نروید.
اگر خانم ها در گرفتن حقشون در دادگاه ها فوق هستند این دلیل بر این نمی شه که زن بودن رو بلد نیستند.
اگر یک مرد برای زندگیش مرد باشه مطمئنا زن هم زن خواهد بود و اصلا نیازی به دادگاه نیست.

هر وقت در طرف مقابلتون اشکالی دیدید قبل هر کاری اول برید جلوی آیینه خودتونو ببینید که خالی از اون اشکال هستید یا نه؟؟؟؟

این هم برای خانم ها گفتم هم آقایون .

هم دیگر رو هیچ وقت مقصر ندونید اگر کار شما اشتباه باشه همسرتونم حتما یک کار اشتباهی انجام خواهد داد .

و در آخر
نمی دونم آقا لطیف ازدواج کردند یا خیر ولی باید بگم شما با این صحبتتون همه ی خانم ها رو
 زیر سوال بردید و این اصلا درست نیست.
قبول دارم که بعضی ها یادشون رفته که چطوری باید در زندگی مشترکشون رفتار کنند ولی این شامل همه نمی شه .

موفق و پیروز باشید

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ashegheeshgheto

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط anaraya »

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
05 تير 1386,ساعت 16:14:41
پاسخ #17 در:
latif
تشكر
-دريافت شده: 4

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 12
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 77
باید بگم همونطوری که خانم ها باید حواسشون باشه که شریک زندگی دارند مردها هم باید به این مسئله توجه کنند.
اگر خانم ها در گرفتن حقشون در دادگاه ها موفق هستند این دلیل بر این نمی شه که زن بودن رو بلد نیستند.
اگر یک مرد برای زندگیش مرد باشه مطمئنا زن هم زن خواهد بود و اصلا نیازی به دادگاه نیست.
باید بگم شما با این صحبتتون همه ی خانم ها رو زیر سوال بردید. قبول دارم که بعضی ها یادشون رفته که چطوری باید در زندگی مشترکشون رفتار کنند ولی این شامل همه نمی شه .
- خانمها نبايد حواسشون باشه كه شريك زندگي دارن (چون همشون كه متأهل نيستند)  بلكه بايد شأن و مقام خودشون رو كامل بشناسند و به وظيفه خطيري كه در اين عالم (متناسب با ظرفيت ذاتي كه خدا بهشون داده) دارند عمل كنند.
- منظورم از دادگاه، بلاها و اتفاقهايي بود كه بعد از طلاق و يا در حين اون به سر زنها مياد نه امتيازشون در گرفتن حق(يعني نگاه كنيد كه اون زن بابت گرفتن اين حق، چه تاواني پس ميده همونطور كه مرد پس ميده)
- اگر يك زن، واقعا زن باشه و زندگيشو محل نزول انوار الهي بسازه، مطمئنا شوهرش رو تحت تأثير قرار ميده و از اون يه مرد كامل ميسازه. همونطور كه تمام پيامبران و امامان ما بواسطه تربيت چند زن (مادر، خواهر، همسر و . . . ) به چنين مقامهايي رسيده‌اند.
- من هم روي صحبتم با اكثريت زنان جامعه بود نه تمام زنها. مطمئن باشيد كه اگه يه روز تمام زنها از شأن و مقامشون دور بشن، يك مرد سالم پيدا نخواهيد كرد و اين محال است چون عالم بواسطه چنين انسانهايي پابرجاست.

ashegheeshgheto

من به خود نامدم اينجا که به خود باز روم
                                                     آدم آورد در اين دير خراب آبادم.

خارج شده است
07 تير 1386,ساعت 18:58:09
پاسخ #18 در:
sky rain
تشكر
-دريافت شده: 34

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 11
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 249
مثالت منو کشته!
1 ساعت قبل از امدن اقای شوهر Smiley

جلوی اینه میایستد ژست میگیرد و چشمهای بسته اش را یک باره باز میکند باز میکند باز میکند بازتر باز هم باز تر ..پلکهایش کش امده است و مردمک چشمش دیگر قدرت گشاد شدن ندارد.مگر در اینه چه میبیند؟
زنی با موهایی که نامساوی کوتاه شده و به سان رنگین کمان هر تکه اش به رنگی در امده(شاید هم به سان خروس)!! $02
هیجان زده میشود به اندازه کافی تغییر کرده. البته برایش مهم نیست که روند این تغییر منجر به زیباسازی چهره اش شده یا خیر؟!!فقط این مهم است که(( خیلی تغییر کرده)) o04
اوه!وقتی شوهرش بیاید و برای اولین بار در طول 15 سال زندگی مشترکشان متوجه تغییر چهره او بشود تمامه خستگی15 ساله اش lاز بین میرود o14

لحظه قدم رنجه فر مودن اقای شوهر به منزل

علیرغم صدای تاپ تاپ قلبش صدای چرخش کلید در قفل درب را میشنود. میپرد و در جایگاهی که صد بار مورد ازمون و خطا قرار داده میایستد. نقطه ای درست در زاویه45 درجه ای روبه روی در.باید طوری بایستد که زانوهایش با خط افق زاویه 17.5 درجه بسازد.(این را حتمادر یکی از کتابهایه چگونه قلب دیگران را به دست بیاوریم خوانده است.) o05
در باز میشود.اقایه شوهر با یک روزنامه و یک لبخند زورکی وارد منزل میشود.زن روی پاشنه پایش میچرخد.اقای شوهر میگوید:((سرت گیج نرود!)) Grin

نیم ساعت بعد از امدن اقای شوهر

سگرمه هایه زن در هم رفته است. توی اشپزخانه به جان ملاقه و قابلمه افتاده است.عقده هایش را دارد سر انها خالی میکند.توی دلش بدو بیراه میگویدو به این نتیجه میرسد که نکنه اقای شوهر دچار اب مروارید یا کوررنگی حاد شده است! Lips Sealed
دیگر طاقت ندارد با عصبانیت فریاد میزند ((یعنی تو نفهمیدی من چه تغییری کرده ام؟ ))
اقای شوهر از پشت روزنامه نیم نگاهی به او میاندازد و میگوید:((چرا !یه کم عصبانی شدی حالا چرایش را نمیدانم!)) $91
حالا زن در یک وجبی اقای شوهر ایستاده.روزنامه مچاله شده را در گوشه ای پرتاب می کند و می گوید Sad(امروز توی ارایشگاه خانمی امده بود شوهرش ابروهایش را تراشیده بود و با گوش پاک کن و واکس یک مدل ابرو کشیده بود تا ارایشگاه ان را تاتو کند ...میگفت مدل ابرو را از روی یکی از هنرپیشه هایه بالیوودی برداشته....ان وقت تو به من انقدر بی توجهی؟!))
نیش مرد باز میشود ((مثال و شاهد مثالت منو کشته اگه تو اجازه بدی من هم از فردا مثل شوهر ان خانوم میشوم. یادت باشه خودت گفتی هان!)) o04 o04 o14

ashegheeshgheto

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل

خارج شده است
10 تير 1386,ساعت 12:30:01
پاسخ #19 در:
sky rain
تشكر

کم کم داره راه میوفته
*
آفلاین آفلاین
خواص ازدواج براي خانم‌ها ! ]

هم جدي بگيريد، هم نگيريد!

_ قبل از ازدواج وزن ايده‌آل با چهره‌اي بشاش، بعد از ازدواج چاق و افسرده و منزوي. نتيجه‌گيري اخلاقي: آمادگي بدن در مقابله با روزهاي سخت
_ قبل از ازدواج ايستادن در صف سينما و استخر، بعد از ازدواج ايستادن در صف شير و گوشت. نتيجه‌‌گيري اخلاقي: آموزش ايستادگي
_ قبل از ازدواج تعطيلات رفتن به ديزين واسكي، بعد از ازدواج در تعطيلات شست و شوي خانه و لباس. نتيجه‌گيري اخلاقي: پر شدن اوقات‌فراغت
_ قبل از ازدواج نوشتن كتاب شعر و رمان، بعد از ازدواج نوشتن داستان پرنده در قفس. نتيجه‌گيري اخلاقي: شهرت بادآورده
_ قبل از ازدواج صحبت تلفني بي‌‌محاسبه زمان، بعد از ازدواج اتهام به پرحرفي حتي براي ده دقيقه. نتيجه‌گيري اخلاقي: حفظ عضلات صورت
_ قبل از ازدواج رفتن به سفرهاي هفتگي، بعد از ازدواج در حسرت رفتن به پارك سر كوچه.‌ نتيجه‌گيري اخلاقي: در امنيت كامل به سر بردن
خانواده سبز

ashegheeshgheto

خارج شده است
10 تير 1386,ساعت 21:04:10
پاسخ #20 در:
sky rain
تشكر

کم کم داره راه میوفته
*
آفلاین آفلاین

حرفهايي باعث خوشحالی او می گردد. وقتی سخن از تعريف و تمجيد بميان می آيد زنان

تـبـديل به هيولای خـون آشـام گـرسـنـه ای می گـردند كه هميشه بيشتر و بيشتر و بيشتر طلب

می كنند! و اگر خواسته شان را برآورده نماييد، در عـوض بـسيـار بـيـشتـر از طرف

همسرتان مورد محبت و توجه قرار خواهيد گرفت آنها خوب می دانند كه چطور اين كار شما

را جبران كنند.

چه ازدواج كرده باشيد و چه در دوران نامزدی بسر می بريد و ...... ، اين قانون را بياد

داشته باشيد: برای آمـاده نـگاه داشـتـن يك زن جهت ابراز مهر و محبت به شما، كافی است

نكات مثبت بسياری از او را به وی يادآوری نماييد.

در ادامه به 10 مطلبی كه خانومها عاشق شنيدن آنها هستنداشاره می كنيم:

شماره 10

"روز خوبی داشتی؟" هـنـگاميـكه از همسر خود در مورد چگونگی گذراندن روزش پرسش

می كنيد، برداشت او اين خواهدبود كه شما انسان با فكری هستيد و مشتاقيد بدانيد وی ساعات

كاری خود را چگونه سپری كرده است. اما يـك هشـدار: ايـن سـؤال بـه هـمـسـر شـمـا مجوز

آن را خواهد داد كه چند ساعتی در مورد كوچكترين اتفاقاتی كه برايش افتاده صحبت نمايـد.

پس برای مدت زمانی طولانی آماده نشستن و شنيدن داستانهای او شويد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: زنها به آنچه كه در فكر شما می گذرد، توجه زيادی

دارند. پرسش در مورد چگونگی روز او نشان می دهد كـه شمـا پذيرا، مشتـاق و علاقمند به

گوش دادن به حرفهای همسرتان هستيد. با اين عمل به او فرصتی می دهيـد تا خودش را

خـالی نـموده و شما را به عنوان همراز و محرم اسرار خود در نظر بگيرد. اگر چه ممكن

است بيش از زمانی كه انتظار داريد مجبور به شنيدن صحبتهايش شويد، اما وقتی تمام شد، او

شروع به صحبت در مورد شما خواهد كرد.

شماره ۹

" نمی تونم بگم چقدر دلربا و زيبا هستی " همانطور كه مشخص است، اين بـه او مـی رسـاند

كه او برای شما جذاب بوده و فرد ديـگری بـه چشمتان نمی آيد. از طرف ديگر باعث افزايش

اعتماد بنفس در او خواهد شد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: اين جمله بخصوص در روابط زناشويی بلند مدت

مؤثر واقع می شود چرا كه شما به همسر خود اطمينان می دهـيد هنوز به او علاقه داريد. در

عوض همسرتان نيز سعی خواهد كرد اين زيبايی و دلربايی را با شما تقسيم نماييد.

شماره 8

"در مورد ‌[ هر چيزی ] چه احساسی داری؟" پـرسيدن اين سؤال به همسرتان نشان می دهد

كه شما خالصانه برای احـساسـات او اهميت قائل هستيد. زنها عاشق بيان احساسات خود در

مورد هر موضوع قابل تصوری می بـاشند. با اين حـال بـدانيد كه خود را در دام گفـتگويـی

طولانی و عميق در مورد آن موضوع گرفتار خواهيد كرد. بنابراين اگر شب تصميم ديدن

مسابقه فوتبالي را داريد، اين سؤال را مطرح نكنيد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: اين سؤال بيانگر جنبه مهربانی و دلسوزی يك فرد

است. وقتی همسرتان در می يابد كه شما توجهتان را به وی مبذول داشته ايد، او نـيـز متقابلا

تمام احساسات خود را با شدتی بسيار بيشتر، اهدا خواهد نمود. يعنی اگـر قـبـلا فـقـط فردی

جذاب بشمار می آمديد، اكنون همانند جواهری در چشم او جلـوه خواهيد كرد.

شماره 7

"تو زيبا تر از دوستان ديگرت هستی" قرار دادن او از بين همتاهايش بر سكوی نخست زيبايی

باعث بالا رفتن اعتمـاد بـنفـس وی شـده و سـبـب می گـردد تا هـمـسر شمـا در تـصـوراتش بر

دوستان هم جنس خود بتواند فرمانروايی كند. اين تحسين و تعريف بسيار مهمی در دنيای زنانه

محسوب شده و امتياز شما را در نزد همسرتان ارتقای چشمگيری خواهد داد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: گذشته از اينكه باعث می گـردد او از لحاظ زيبايی

ظاهری خود را برتر از اطرافيانش تصور كند، اين جمله كوتاه به همسرتان تفهيم می كند كه

شما تا چه حد برای وی ارزش قائل هستيد. بعلاوه زمانی كه دوستانش پيش شـما هستند، كمتر

احساس نگرانی خواهد كرد. او در مـورد خـودش احـسـاس خـوبـی نموده و پاداش سليقه

بخرج دادن شما را خواهد داد. با اينحال يك احتمال جانبی بالقوه وجود دارد: يك همسر حسود

اين سخن را مدركی براي متهم نمودن شما به اينكه قصد برانداز نمودن و چشم دوختن به

دوستانش را داريد، بشمار خواهد آورد.

شماره 6

" تو واقعا زرنگ و باهوشی" با تـصـديـق نـمودن هـوش و ذكـاوت وی، ايـن معـنی را

می رسانيد كه علاوه بر محاسن ظاهری، متوجه ذهن و فكر توانمندش نيز شده ايد. هـمـسر

شـما بـا شنيدن اين جمله در مورد همه جوانب زندگی خود احساس رضايت و خوشنودی

خواهد نمود. اين سخـن نشانه احترام از طرف شما برای همسرتان محسوب می گردد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: همسرتان اين مسئله را كه شما فقـط بـه فـكر روابط

جنسی نيستيد و قادريد ماورای چنين موضوعات فكر كنيد را تحسين خواهـد كرد. زنها عاشق

مردان صـمـيمی و خـوش قـلب مـی بـاشند و هيچ چيزی بهتر از بيان و تشخيص هوش و

ذكاوت آنها نمی تواند صفات آقا منشانه شما را آشكار نمايد.

شماره 5

"در روابط زناشويی بسيار خوب هستی" بيان اين جمله باعث می گـردد هـمـسرتان احساس

كند كه يك الهه است. شنيدن اين عبارت به همسر شـما تفهيم می كنـد كـه روابـط جنسی و

زناشويي او به چشم شما بی عيب و نقص بوده و باعث می گردد كه احساس نمايد واقعا

می داند كـه چگـونه بايد مرد خود را راضی نگاه دارد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: تحسين و تمـجيد از عملكرد او نشانگر اين است كه

شما به روابط جنسی فقط به عنوان ابزاری برای ارضا نــمودن خود نگاه نكرده، بلكه همه

جنبه هاي آنرا مورد ستايش قرار می دهيد.

شماره 4

"می خواهم همه عمرم را با تو سپری كنم" ايـن جمله ای سنگين است؛ معنی آن فاصله زيادی

با دادن پيشنهاد برای ازدواج نـدارد. بنابراين پيش از گفتنش به نامزدتان مراقب عواقبش باشيد.

اما بخاطر داشته باشيد كه ريسك كردن اغلب پاداش و نتيجه مطلوب به دنبال خواهد داشت.

هنگاميـكه اين جـمله را بيان مي داريد، او از لحاظ روانی بسيار سركيف می گردد. جـمـلات

ديـگـری كـه تقريبا همين نتيجه را داشته ولی تعهدآوری آنها كمتر می باشد، عبارتند از: " فقط

تو ميتونی تا اين حد منو خوشحال كنی" و " من دوست ندارم با هيچ كس ديگری جز تو باشم."

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: همـه زنـها عاشق شنيدن جملاتی حاكی بر

سرسپردگی ديرپا و با دوام از همسرشان هستند. مطمـئـن بـاشيـد كـه بـعد از گفتن اين جمله

سلامی هميشگی را از او خواهيد شنيد.

شماره 3

"تو بهترين دوست منی" به او می گوييد كه چگونه ماورا و فراسوی مسائل جنـسی می انديشيد

و به اين معنی اسـت كه برای رابطه اتان ارزش قائل هستيد و مايليد كارهايی را بـهـمراه او

انجام دهيد كه مردان ديگر ممكن است رغبتی به آن نداشته باشند. همسرتان بعد از شنـيـدن ايـن

جمله پيوستگی مقاومت ناپذيری با شما پيدا خواهد نمود.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: اين جـملات شـما را در نـظر وی بـجای يـك فرد

عادی كه مجبور به گذراندن وقتش با او است، به انسانی معنی دار و جذاب تـبـديـل می كند.

اين شما را به ابتدای ليست خواسـتگـاران پرتاب می كند چراكه شما به مهمترين نكته اشاره

كرده ايد: دوستی و رفاقت.

شماره 2

"تو يك مادر ايده آل خواهی شد" اغلب زنها به دنبال اين هستند كه روزی بچه دار شونـد.

هـمـچـنين اكـثـرا با خود كلنجار می روند كه آيا در اين راه مـوفـق خـواهد بـود يـا خـير. بـا

گفـتن اين جمله به او اطمينان می دهيد كه حتما به هدفش خواهد رسيد. به علاوه با ارضـای

نيازهای درونی او باعث آرامش و تسكين وی می شويد. بيان اين كلمات از زبان شما به عنوان

يك همسر، او را تبديل به خوشحال ترين انسان روی زمين خواهد نمود.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: اينـگونه بطور غير مستقيم به همسر خود می فهمانيد

كه مايليد از او بچه دار شويد. واضح است كه اين نوايی بسيار خوشايند در گوش او می باشد.

از اين نقطه، همسرتان بيشتر پذيرای پيشرفت و ترقی شما خواهد شد.

شماره 1

"تو زندگی منو كامل می كنی" اين به او می گويد كه تنها فرد مورد علاقه شما است. همه

زنها دوست دارند اين جمله را از شوهرشان بشنوند. بـيـان ايـن عبـارت بـه مفهوم آن است كه

شما همسر خود را بصورت كامل پذيرفته ايـد و ايـنـكه او به صـورت موجودی اجتناب ناپذير

و هميشگی برای شما در آمده است. در همسرتان احساس لـذت بـخش غير قابل تصوری

بوجودآمده و تا چندين روز لبخند از لبانش جدا نخواهد شد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: اين جـمـله اسـاسـا مـی گـويد كه شما در زندگی به

او نياز داشته و نمی توانيد بدون او به زندگی ادامه دهيد. زنها از شنيدن چنين جملاتی بسيار

مشعوف می گردند.

اشاره باشكوه

"دوستت دارم" اين جمله "دو كلمه ای" معروف و كوتاه كـه هـمگی ما برايـش اهـميت بسيار

زيادی قائل هستيم، مي تواند تاثير شگرفی به همراه داشته بـاشد. اگر ازدواج كرده ايد خوب

است هر روزه چندين بار برای همسرتان تكرارش نماييد.

چرا باعث زيبا شدن وجهه شما می گردد: گفتن اين عبارت بهـمسرتان بـاعث روشن نگاه

داشتن شعله های آتشی می گردد كه هميشه نياز به برافروزی دارند. اگـر در بـين شما كسانی

تـا حال اين جمله را به همسرشان نـگفـتـه انـد، هر گاه احساس آمادگی نموديد، ترديد به خود

راه نداده و آن را بيان كنيد. هيچگاه از گفته خود پشيمان نخواهيد شد وقتی كه عكس العمل او

را می بينيد ( يا احساس می كنيد ).

گفتگوی عشق

اكنون كه آموختيد كه چگونه می توانيد همسر خود را خوشنود كرده و صورتش را سـرخ

نماييد، اينكار را انجام دهيد! فقط به اين نكته فكر كنيد كه او در جواب كار شما در آينده چطور

جبران خواهد نمود

ashegheeshgheto

خارج شده است
18 تير 1386,ساعت 17:36:39
پاسخ #21 در:
dalghak
تشكر
-دريافت شده: 1

تازه وارد
*
محبوبيت : 2
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 11
دنیایه همسران هم برای خودش جالبه ها نه؟ Grin

ما قصه ي دل جز به بر يار نبرديم و ز يار شكايت سوي اغيار نبرديم

خارج شده است
24 شهريور 1386,ساعت 03:31:45
پاسخ #22 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 629
صبحها با یک بوسه به همسرتان صبح بخیر بگوئید . از باغهای گل برای عشقتان دسته های گل بچینید .

از دوستانتان درباره روشها و روابط عاشقانه شان سؤالاتی بپرسید .
همین امشب شامش را قاشق ، قاشق در دهانش بگذارید .

ashegheeshgheto

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
25 شهريور 1386,ساعت 01:50:56
پاسخ #23 در:
king
تشكر
-اهدا شده: 1
-دريافت شده: 14

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 33
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 359

اینجا یه مدت بحثی راه افتاده بود نتیجه اون چی شد؟  Roll Eyes

البته میبخشید که تو دنیایی که خوشبختانه یا بدبختانه هنوز وارد نشدم دخالت کردم  Embarrassed

خارج شده است
29 شهريور 1386,ساعت 17:02:09
پاسخ #24 در:
fawadjalali
تشكر
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 3
سلام دوستان عزیز  خانم ها این قدر بعد نیست که شما این جور دنبالی انها این جور حرف میزنین  خوب من فواد جلای که تا الان از دواج نکردم و میخواهم از دواج کنم و از شما محترمان میپر سم که با کی و با چی کسی از دواج کنم خوایش میکنم که نرا کومک کنید دوستان عزیز  من خیلی ناراحت هستم و نه تا الان عاشق شدم و نمیدانم و نه کدام دوست دختر دارم و نه تا الان کدام دختر منرا دوست داره نمیدانم که همرای دختر ها چیجوری  پسر ها دوست میشوند و دوستی میکنند  خوایش میکنم منرا کومک کنید دوستان عزیز Sad

دوست داشتم در سرزميني به دنيا مي آمدم که مردمش جُز از عشق نمي گويند،*جزازعشق نمي نويسند،جُز خواب عشق را نمي بينند، وجز از عشق نمي ميرند.*البته هيچ سرزميني اين گونه نيس

خارج شده است
30 شهريور 1386,ساعت 02:32:21
پاسخ #25 در:
king
تشكر
-اهدا شده: 1
-دريافت شده: 14

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 33
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 359

سلام دوستان عزیز  خانم ها این قدر بعد نیست که شما این جور دنبالی انها این جور حرف میزنین  خوب من فواد جلای که تا الان از دواج نکردم و میخواهم از دواج کنم و از شما محترمان میپر سم که با کی و با چی کسی از دواج کنم خوایش میکنم که نرا کومک کنید دوستان عزیز  من خیلی ناراحت هستم و نه تا الان عاشق شدم و نمیدانم و نه کدام دوست دختر دارم و نه تا الان کدام دختر منرا دوست داره نمیدانم که همرای دختر ها چیجوری  پسر ها دوست میشوند و دوستی میکنند  خوایش میکنم منرا کومک کنید دوستان عزیز Sad

fawadjalali جان خیلی خوب فارسی حرف میزنی , گفتی بچه ی کجایی؟ (یادم یکی از همسایه های ایران بود)

خودمونیم , خیلی با حال مخ میزنی , جمله هات تابلو پاچه خواری بود

شما اگه مطلبهای این تاپیک رو با دقت بخونیشون میفهمی که کسی نگفته خانمها بد هستن بلکه چند جا هم از جایگاه بالایی که دارن صحبت شده

خارج شده است
23 مهر 1386,ساعت 15:03:03
پاسخ #26 در:
sky rain
تشكر

کم کم داره راه میوفته
*
آفلاین آفلاین
سلام بابا یکی به این اقای fawadjalaliکومک کنه دیگه !!!!
اخه مگه میشه یه اقا پسر پیدا شه که ندونه باید چی کار کنه من که بعید میدونم بروو اقا ما رو فیلم نکن . در ضمن فکر میکنم ایران زندگی نمی کنی اخه این چه جور نوشتنه 1 ساعت دارم میخونم که بفهمم چی نوشتی البته اگه همینجوریم حرف میزنی بایدم این سوالا رو بکنی؟؟؟؟!!!!! L=

ashegheeshgheto

خارج شده است
23 مهر 1386,ساعت 15:27:44
پاسخ #27 در:
sky rain
تشكر

کم کم داره راه میوفته
*
آفلاین آفلاین
من و همسرم يك زندگي عاشقانه داريم زيرا...

1 - براي همديگر وقت صرف مي‌كنيم‌.                                                                               شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
2 - به همه مي‌گويم كه دوستش دارم‌.
3 - براي قدرداني از محبت‌هايش‌، نامة عاشقانه‌اي برايش مي‌نويسم‌.
4 - در جمع از او تعريف مي‌كنم‌.
5 - وقتي غمگين است سعي مي‌كنم ناراحتي‌اش را بفهمم و او را درك كنم‌.
6 - هميشه در اتفاقات خوب و مهم زندگي او را سهيم مي‌كنم قبل از اين كه ديگران چيزي بدانند.
7 - در همه مراحل زندگي باهم برنامه ريزي مي‌كنيم‌.
8 - همواره مراقبش هستم و به نيازهايش توجه خاصي نشان مي‌دهم‌.
9 - آرامش را در همه حال حفظ مي‌كنم‌.
10 - باورهايم را نسبت به او همواره حفظ مي‌كنم‌.
11 - پس از به پايان رسيدن روزهاي پرتحرك‌، شب‌ها همه چيز را برايش تعريف مي‌كنم‌.
12 - اولين كسي هستم كه تولدش را تبريك مي‌گويم‌.
13 - به كارهايي كه برايم انجام مي‌دهد توجه مي‌كنم و قدردان محبت‌هاي او هستم‌.
14 - ازدواجمان را از موهبت‌هاي الهي مي‌دانم‌.
15 - براي سلامتي‌اش صدقه مي‌دهم‌.
16 - در يك مكان يادداشتي محبت‌آميز برايش پنهان مي‌كنم و او را راهنمايي مي‌كنم تا پيدايش كند.
17 - در همه لحظات زندگي با گذشت رفتار مي‌كنم‌.
18 - سعي مي‌كنم كه هميشه سرزنده و شوخ طبع باشم‌.
19 - كارهايي كه نشان دهندة محبتم نسبت به اوست برايش انجام مي‌دهم‌.
20 - هرگاه از او خيلي عصباني هستم به نكات مثبتش هم فكر مي‌كنم‌.
21 - اگر احساس كنم از وسايل شخصي‌اش چيزي كم دارد ولي خودش نمي‌خرد، حتماً برايش تهيه مي‌كنم‌.
22 - همه هدايايي را كه به من داده است‌، از صميم قلب دوست دارم‌.
23 - هميشه دل آرام يكديگر هستيم

ashegheeshgheto

خارج شده است
23 مهر 1386,ساعت 16:00:52
پاسخ #28 در:
sky rain
تشكر

کم کم داره راه میوفته
*
آفلاین آفلاین
▲مردان بيش از زنان در گير عشق مي‌شوند
لابد گاهي از خود پرسيده‌ايد كه چه چيز باعث مي‌شود تا زنان بخواهند مرتب درباره وقايع زندگي روزمره‌شان با همه صحبت كنند، در حالي كه مردان عمدتا درون‌گراهستند و حال و حوصله صحبت در مورد اتفاقات زندگي روزمره‌شان را ندارند؟ چرا مردان عمدتا وقت آزاد خود را صرف كار كردن با كامپيوتر و يا خواندن مجلات ورزشي مي‌كنند در حالي كه زنان بيشتر ترجيح مي‌دهند به اخبار رسيده از اين و آن بپردازند و يا سعي كنند روابطشان با ديگران برازنده و معقول به‌نظر برسد؟ چرا مردان و زنان از روابطشان با يكديگر چيزهاي متفاوتي را طلب مي‌كنند؟ شايد علت، تفاوت‌هاي بنيادين در مغز مردان و زنان باشد.
در بررسي نمونه‌اي از تفاوت‌هاي رفتاري، محققان دانشگاه باث‌ متوجه شدند احساس درد در زنان و مردان متفاوت است. مردان در مواجهه با درد بيشتر به اين فكر مي‌كنند كه چگونه از شر آن در كوتاه‌ترين زمان ممكن خلاص شوند اما در مقابل، زنان بيشتر درگير پاسخ احساسي‌شان نسبت به آسيب هستند كه اين خود ممكن است باعث شود تا آنها درد را شديدتر احساس كنند.
براي مقابله با ناراحتي ناشي از طلاق نيز تفاوت دو جنس به خوبي مشهود است. زنان توانايي بيشتري براي تطابق با موضوع دارند. تحقيقي كه در يوركشاير انجام شد نشان داد زنان در مقابله با تمامي مراحل مختلف قطع رابطه از مردان قوي‌تر هستند. 61 درصد از زنان اظهار داشتند كه در طي 2 سال اول بعد از طلاق، آنها بسيار خوشحال‌تر از موقعي بودند كه هنوز در حال زندگي مشترك بودند در حالي كه فقط 51 درصد از مردان نظر مشابهي را داشتند.شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
دكتر فرانك تاليس روان‌شناس باليني معتقد است يافته‌هاي فوق را مي‌توان به وسيله تفاوت‌هاي مشخصي كه در مغز دو جنس وجود دارد، توجيه كرد. در سير تكاملي، زنان بيشتر اهل معاشرت و رفتارهاي اجتماعي هستند، چرا كه به هر حال اين زنان هستند كه بچه‌ها را بزرگ كرده و آنان را براي رويارويي با اجتماع آماده مي‌كنند. آنها داراي مهارت‌هاي برقراري ارتباط‌اجتماعي هستند كه مردان فاقد آن هستند و اين‌ مهارت‌ها به آنها اجازه مي‌دهد تا از طريق احساساتشان صحبت كرده و با دوستان و خانواده‌شان راحت‌تر ارتباط برقرار كنند در حالي كه مردان كمتر قادر به برقراري رابطه اجتماعي مناسب حتي با دوستانشان هستند و در هنگام ناراحتي‌هاي احساسي، به‌جاي مواجهه با مورد ناراحت‌كننده، بيشتر سعي مي‌كنند آن را از هر طريق ممكن و لو اينكه در درون خود بريزند، به حداقل برسانند. شايد يك دليل علمي براي اين موضوع اين باشد كه مغز مردان طوري تنظيم شده كه به‌صورت سيستماتيك و تحليلي عمل كند، در حالي كه مغز زنان بيشتر در مورد احساسات تنظيم شده است. در تحقيق يوركشاير اين‌طور به‌نظر رسيد كه مزيت‌هاي ذاتي فوق، نقش مهمي در زندگي جنس موِنث داشته باشند؛ در طي چند سال اول پس از طلاق، زنان روابط بيشتري با دوستانشان برقرار و وقت بيشتري صرف خانواده‌‌شان كردند و به‌دنبال مشاوره‌ها و درمان ناراحتي‌هايشان بودند در حالي كه مردان غالبا به‌دنبال لذت‌هاي موقتي بودند. عمدتا پس از به هم خوردن يك رابطه زناشويي، مردان براي حفظ اعتماد به نفسشان به‌دنبال رابطه جديد هستند به‌جاي آنكه فكر كنند چرا ازدواجشان با شكست مواجه شده است.
علاوه بر اين، برخلاف عقيده عمومي، در يك رابطه دوطرفه، مردان بيشتر از زنان درگير عشق مي‌شوند چرا كه براساس بررسي‌ها مردان بيشتر از زنان تمايل دارند تا غريزه‌شان را براي رسيدن به فردي كه او را جذاب و دلربا مي‌دانند، ارضا كنند. از طرف ديگر، زنان بيشتر از طريق برنامه‌ريزي‌شده‌تري عاشق مي‌شوند كه تحت تاثير سير تكاملي‌شان است. آنها بيشتر به‌دنبال شريكي هستند كه مراقب آنها بوده و قادر باشد خانواده‌شان را هم ازنظر مالي و هم ازنظر عاطفي تامين كند. زنان در رابطه‌شان با طرف مقابل علاوه بر جذابيت‌هاي فيزيكي، به‌دنبال مهرباني و سخاوت نيز هستند.
البته دكتر تايس خاطر نشان مي‌كند فشارهايي نيز در اجتماع وجود دارند كه باعث مي‌شوند مردان و زنان به سوي شيوه‌هاي رفتاري برنامه‌ريزي‌شده‌شان هل داده شوند. در اجتماع، مردان بيشتر تشويق مي‌شوند تا احساسات خود را كنترل كرده و تابع آن نباشند. شايد كنترل‌ احساسات در قرون گذشته و به‌ويژه در جنگ‌ها براي مردان خوب بوده باشد، اما در كل كنترل كردن احساسات براي شكل‌دهي يك رابطه زناشويي كار جالب و مفيدي نيست.
در سمت مقابل، زنان در اجتماع غالبا به سوي شيوه رفتاري رانده مي‌شوند كه در طي آن از زنان بيشتر انتظار مي‌رود ملايم‌‌تر و مهربان‌تر باشند كه اين خود موجب مي‌شود برقراري ارتباط با ساير افراد جامعه برايشان آسان‌تر باشد.به همين دليل زنان بيشتر از مردان به اطمينان كلامي اهميت مي‌دهند.
در تمام موارد ذكر شده سعي شده كارهاي پيچيده مغزي تا حد بسيار زيادي ساده شوند. البته بايد توجه داشت هيچ زن و مردي تمام خصوصياتي كه محققان در مورد مغز زن و مرد مي‌گويند را ندارد. اغلب مردم مغزهاي متعادلي دارند كه داراي مقادير مساوي از خصوصيات مردانه و زنانه است. حتي برخي از افراد داراي مغزهايي هستند كه رفتاري خلاف جنس آنها دارد.
دكتر تايس معتقد است تفاوت دو جنس هم در روابط سالم و هم در روابط شكست خورده كاملا مشهود بوده و بايد به‌دقت بررسي شود. موارد اختلاف زيادي بين دو جنس وجود دارند اما اگر موردي به‌طور عمده و در ميان تعداد زيادي از افراد صحيح بود، مي‌تواند كمك‌كننده باشد، به‌ويژه به اين دليل كه شما بفهميد و بدانيد آن موضوع، يك رفتار عمومي است و يك مورد ناخوشايند و يا شخصي نيست و شما نبايد احساس بدي در اين مورد داشته باشيد. به‌عنوان مثال، ممكن است در اختلاف زناشويي، مرد آرام و ساكت باشد ولي اين بدان معنا نيست كه وي عصباني شده است، بلكه معناي عمده آن اين است كه مغز آن مرد بهتر مي‌تواند مسئله را درون خود و با آرامش حل و فصل كند.
به‌طور مشابه، چنانچه زني براي صحبت‌كردن و مباحثه پافشاري مي‌كند، نبايد فكر كرد علت آن بهره‌برداري از نق‌زدن‌هاي مداوم است، بلكه اين غريزه وي است كه از او مي‌خواهد تا براي برقراري ارتباط و نشان دادن احساسش صحبت كند. اگر شما اين تفاوت‌ها را قبل از اينكه موردي پيش بيايد درنظر بگيريد، حتما رابطه راحت‌تر و درك بهتري از طرف مقابل خواهيد داشت و متوجه خواهيد شد كه كار مغزهاي متفاوت زن و مرد به كمك يكديگر كامل مي‌شود.‌

ashegheeshgheto

خارج شده است
23 مهر 1386,ساعت 16:04:19
پاسخ #29 در:
sky rain
تشكر

کم کم داره راه میوفته
*
آفلاین آفلاین
   ضرب المثل های ملل مختلف درباره ازدواج
از میان ضرب المثل های ملل مختلف و همین طور سخنان شخصیت های بزرگ جهان پیرامون ازدواج شصت مورد را انتخاب کرده ایم بسیاری از این حرف ها جنبه شوخی و مزاح دارد اما تعداد دیگری از آنها شاید وصف حال من وشما باشد ! همین طور قسمت دیگری از این گفته ها می تواند برای عده ای حکم کلید راهنما را داشته باشد .
1- هنگام ازدواج بیشتر با گوش هایت مشورت کن تا با چشم هایت ( ضرب المثل آلمانی)
2- مردی که به خاطر پول زن می گیرد به نوکری می رود ( ضرب المثل فرانسوی)
3- لیاقت داماد ، به قدرت بازوی اوست ( ضرب المثل چینی )
4- زنی سعادتمند است که مطیع شوهر باشد (ضرب المثل یونانی )
5- زن عاقل با داما بی پول خوب می سازد (ضرب المثل انگلیسی)
6- زن مطیع فرمانروای قلب شوهر است (ضرب المثل انگلیسی)
7- زن و شوهر اگر یکدیگر را بخواهند در کلبه ی خرابه هم زندگی می کنند . (ضرب المثل آلمانی)
8- داماد زشت و باشخصیت به از داماد خوش صورت و بی لیاقت . (ضرب المثل لهستانی)
9- دختر عاقل ، جوان فقیر را به پیرمرد ثروتمند ترجیح می دهد . (ضرب المثل ایتالیایی)
10- داماد که نشدی از یک شب شادمانی و عمری بداخلاقی محروم گشته ای (ضرب المثل فرانسوی)
11- دو نوع زن وجود دارد . با یکی ثروتمند می شوی و با دیگری فقیر (ضرب المثل ایتالیایی)
12- در موقع خرید پارچه حاشیه آن را خوب نگاه کن و در موقع ازدواج درباره مادرعروس تحقیق کن (ضرب المثل آذربایجانی)
13- برای بافتن زن می ارزد که یک کفش بیشتر پاره کنی (ضرب المثل چینی)
14- تاک را از خاک خوب و دختر را از مادر خوب و اصیل انتخاب کن (ضرب المثل چینی)
15- اگر خواستی اختیار شوهرت را در دست بگیری اختیار شکمش را دردست بگیر(ضرب المثل اسپانیایی)
16- اگر زنی خواست که تو به خاطر پول همسرش شوی با او ازدواج کن اما پولت را از او دور نگه دار (ضرب المثل ترکی )
17- ازدواج مقدس ترین قراردادها محسوب می شود ( ماری آمپر)
18- ازدواج مثل یک هندوانه است که گاهی خوب می شود و گاهی هم بسیار بد . (ضرب المثل اسپانیایی)
19- ازدواج ، زودش اشتباهی بزرگ و دیرش اشتباه بزرگتری است (ضرب المثل فرانسوی)
20- ازدواج کردن و ازدواج نکردن هر دو موجب پشیمانی است ( سقراط)
21- ازدواج مثل اجرای یک نقشه جنگی است که اگر در آن فقط یک اشتباه صورت گیرد ، جبرانش غیرممکن خواهد بود ( بورنز)
22- ازدواجی که به خاطر پول صورت گیرد ، برای پول هم از بین می رود ( رولاند)
23- ازدواج همیشه به عشق پایان داده است ( ناپلئون)
24- اگر کسی در انتخاب همسرش دقت نکند ، دو نفر را بدبخت کرده است ( محمد حجازی)
25- انتخاب پدر ومادر دست خود انسان نیست ، ولی می توانیم مادر شوهر و مادر زنمان را خودمان انتخاب کنیم ( خانم پرل باک)
26- با زنی ازدواج کنید که اگر مرد بود ، بهترین دوست شما می شد ( بردون)
27- با همسر خود مثل یک کتاب رفتار کنید وفصل های خسته کننده او را اصلاً نخوانید ( سوئی اسمارت)
28- برای یک زندگی سعادتمندانه ، مرد باید کر باشد وزن لال ( سروانتس)
29- ازواج بیشتر از رفتن به جنگ شجاعت می خواهد ( کریستین)
30- تا یک سال بعد از ازدواج ، مرد وزن زشتی های یکدیگر را نمی بینند ( اسمایلز)
31- پیش از ازدواج چشم هیتان را باز کنید و بعد از ازدواج آنها را روی هم بگذارید ( فرانکلین)
32- خانه بدون زن ، گورستان است ( بالزاک)
33- تنها علاج عشق ، ازدواج است . ( آرت بوخوالد)
34- ازدواج پیوندی است که از درختی به درخت دیگر بزنند ، اگر خوب گرفت هر دو زنده می شوند و اگر بد شد هر دو می میرند ( سعید نفیسی)
35- ازدواج عبارتست از سه هفته آشنایی ، سه ماه عاشقی ، سه سال جنگ و سی سال تحمل ! (تن )
36- شوهر مغز خانه است و زن قلب آن ( سیریوس)
37- عشق ، سپیده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق ( بالزاک )
38- قبل از ازدواج درباره تربیت اطفال شش نظریه داشتم اما حالا شش فرزند دارم و دارای هیچ نظریه ای نیستم ( لرد لوچستر)
39- مردانی که می کوشند زن ها را درک کنند ، فقط موفق می شوند که با آنها ازدواج کنند ( بن بیکر)
40- با ازدواج ، مرد روی گذشته اش خط می کشد و زن روی آینده اش (سینکالویس)

ashegheeshgheto

خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 13   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
اعتماد به نفس و 35 نکته طلائي در افزودن عزت نفس عــلــمــی بی بی گل 2 844 آخرين ارسال 01 مرداد 1390,ساعت 11:01:39
توسط 10000
بچه‌ها را زود بخوابانید تا معتاد نشوند !!! عــلــمــی elena 0 148 آخرين ارسال 08 ارديبهشت 1389,ساعت 16:00:17
توسط elena
ما چقدر زود باوریم !! گــــفــــتــــگــــو آزاد gholombe 9 466 آخرين ارسال 03 آبان 1389,ساعت 20:55:24
توسط shabpare