تعبير خواب - * - 04 خرداد 1391,ساعت 21:20:32

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : راستي از اين حضرات چه خبر ؟
متن : از گلوریا و النا کسی خبر نداره؟!!!
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:55:20
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک اساسی تا حالا نکردم؛زیادم اهل کمک و این مسائل هم نیستم؛ نیستم دیگه ...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:50:10
موضوع : دست خط شما!!
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .یه حیاط نوشته ی قدیمیه...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:43:42
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : "لیله الرغائب" شبی به بلندای آرزو‌ها امشب به نزد تو آمده‌ام تا حق تو را...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط ZAGHI        تاریخ : امروز، ساعت 20:26:44
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37

صفحه: [1]   بالا
موضوع: تعبير خواب  (دفعات بازدید: 986 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
06 بهمن 1389,ساعت 15:01:30
در:
سینا
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 311
-دريافت شده: 534

*
محبوبيت : 132
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 426
اميدوار به لطف خدا
تعبير خواب
سلام به همگي سحر خيزان عزيز
يا كساني كه خواب ميبنند و شب هنگام از ديدن كابوس وحشت ميكنن و تا صبح خوابشون نميبره
ديگه نگران نباشيد چون من هستم من از اين به بعد خوابهاتونو تعبير ميكنم نگران نباشيد من تعبير خواب خوبي هستم تازگيها كشف شدم دلم خواست بهره مندتون كنم

حالا خارج از شوخي از اين به بعد خوابهاتونو كه نسبت به انها حس خوب يا بدي داريد بنويسيد در صورت امكان تعبيرشونو براتون مينويسم

خدایا تو آنگونه ای که من دوست دارم

مرا آنگونه قرار بده که تو دوست داری

مواظب خوبيها و مهربونيهاتون باشيد حتي اگه كسي نباشه بگه تو چقدر خوبي برا

خاطر خدا و خودت خوب باش اونوقت فقط توئي و خدا و چه قشنگه خدا بگه تو چقدر

دوست داشتني هستي و تو بگي همچنين شما مهربونم

خارج شده است
06 بهمن 1389,ساعت 15:13:10
پاسخ #1 در:
shabpare
تشكر
-اهدا شده: 277
-دريافت شده: 434

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 73
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 480
...
پاسخ : تعبير خواب
اگه کسی خواب ببینه شخصی که مرده در خوابشه و اون شخص بیماره تعبیرش چیه؟

خوابهایم را
برای رود تعریف میکنم
دریا
از تو موج میزند
"ولی ا... پاشا"

خارج شده است
06 بهمن 1389,ساعت 15:28:34
پاسخ #2 در:
سینا
مدیر یار
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اميدوار به لطف خدا
اگر با مرده سخنان نیک بگویید تعبیرش زیاد شدن مرتبه شما نزد خداست و اگر سخن ناشایست بگویید تعبیرش برعکس است. / اگر پدر و مادر خود را مرده ببینید کارتان به خیر میشود. / اگر ببینید که مرده زنده شده است تعبیرش نیکو شدن حال شماست
اگر در خواب ببينيم که مرده بيمار است اين هم خوب نيست و توصيه شده که بيننده خواب بايد مراقب سلامت خويش باشد و چندي از خطر کردن بپرهيزد و خشمگين نشود و از عزيمت به سفر خودداري کند و از دخالت در اموري که مي تواند بي تفاوت بماند خودداري کند.

خارج شده است
08 بهمن 1389,ساعت 11:50:15
پاسخ #3 در:
girl
تشكر
-اهدا شده: 43
-دريافت شده: 97

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 31
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 71
سلام آقا سینا ممنون از اینکه تعبیر خواب می کنی o94 o94 o94 o94
اگر ببینی توی خواب طلاهاتو داری درست می کنی چیه و می خوای برای مهمانی بندازی
و مهمانی هم برای خودت هست و برای 30 نفر می خواهی غذا درست کنی .

***********آنکه برای رسیدن به تو از همه کس می گذرد عاقبت روزی تو را تنها خواهد گذاشت************

خارج شده است
09 بهمن 1389,ساعت 11:28:52
پاسخ #4 در:
سینا
مدیر یار
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اميدوار به لطف خدا
ديدن طلا در خواب براي مردان رنج و اندوه است و براي زنان نيکو است. اگر مردي در خواب ببيند که مقداري طلا يافته يا در جيب و کيف خويش دارد به مقدار حجمي آن طلا ( نه به ارزش آن ) مالش از بين مي رود و زيان مي بيند. نوشته اند اگر کسي در خواب ببيند طلا يافته و جسمي زرين پيدا کرده مجبور به پرداخت ديه مي شود يا تاوان مي دهد.نفايس الفنون تصريح مي کند که اگر بيننده خواب ببيند طلا مي ريزد دليل آفت و هلاکاست و اگر ببيند طلا به امانت مي دهد آن کس که امانت مي گيرد به او خيانت مي کند طلا شنيدن سخن مکروه است. مرحوم مجلسي نوشته اگر کسي سکه طلا به خواب ببيند که به او مي دهند به رياست مي رسد و چنانچه ببيند گم کرده از بيماري شفا مي يابد. ابن سيرين مي گويد اگر کسي ديد که زر مي گدازد بر زبان مردم مي افتد اگر ببيند که طلا به خانه مي برد مال مي يابد و ثروتمند مي شود. اگر ببيند طلا مي خورد مال خويش را هزينه مي کند يا هدر مي دهد. هر جنسي و جسمي که از طلا ساخته شده باشد براي مردان خوب نيست و در خواب زنان نيکو است. اگر کسي در خواب زرگري ببيند با مردي دروغ گو و لاف زن بر خورد مي کند

خارج شده است
04 فروردين 1390,ساعت 19:56:48
پاسخ #5 در:
shabpare
تشكر

دیگه راه افتاده
*
آفلاین آفلاین
...
سلام
اگه خواب ببینیم که یه بچه ای رو نجات دادیم از دریا و اون بچه خیلی کوچیکتر از اندازه ی طبیعی باشه تعبیرش چیه؟
لطفا جواب منو بدید

خوابهایم را
برای رود تعریف میکنم
دریا
از تو موج میزند
"ولی ا... پاشا"

خارج شده است
05 فروردين 1390,ساعت 11:51:57
پاسخ #6 در:
sadegh123
تشكر
-اهدا شده: 3
-دريافت شده: 52

تازه وارد
*
محبوبيت : 30
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 48
سلام خوابها همه نتیجه تفکرات روزمره ما است وهیچ کدام مصداق علمی ندارند . البته درصد کمی از خوابها خوابهای الهامی هستند که می توانند قابل تعبیر باشند

« آخرين ويرايش :توسط موسوی »

خارج شده است
05 فروردين 1390,ساعت 18:12:18
پاسخ #7 در:
shabpare
تشكر

دیگه راه افتاده
*
آفلاین آفلاین
...
سلام خوابها همه نتیجه تفکرات روزمره ما است وهیچ کدام مصداق علمی ندارند . البته درصد کمی از خوابها خوابهای الهامی هستند که می توانند قابل تعبیر باشند

که اینطور
حالا میشه یه راه حلی بدید از این خوابهای غیر علمی نبینیم؟؟البته بجز کم کردن فکر و خیالات روزانه

« آخرين ويرايش :توسط موسوی »

خوابهایم را
برای رود تعریف میکنم
دریا
از تو موج میزند
"ولی ا... پاشا"

خارج شده است
03 خرداد 1390,ساعت 09:23:55
پاسخ #8 در:
سینا
مدیر یار
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اميدوار به لطف خدا
سلام خوابها همه نتیجه تفکرات روزمره ما است وهیچ کدام مصداق علمی ندارند در کشور های عقب مانده مردم را به سمت خرافه گرایی هدایت می کنند البته درصد کمی از خوابها خوابهای الهامی هستند که می توانند قابل تعبیر باشند

اقا صادق اولاكشور عقب مانده نداريم اينها تلقينهاي كشورهايي هست كه به بعضي كشورها ميگن عقب مانده تا خودشونو پيشرفته نشون بدن پيشرفت ساخت سلاح كشتار جمعي اگه بود گرگ از همه پيشرفته تر هست كه تا حالا هيچ حيوني مثل اون كشتار نكرده و كل گوسفندهاي يك مزرعه رو در يك دقيقه ميكشه و نميخوره كه خدا رو خوش بياد

تعبير خواب و اينكه خواب تعبير داره در قران هم هست در ضمن ربطي به الهامات الهي نداره شاه زمان يوسف نبي مگه وحي بهش نازل ميشد خوابش تعبير داشت يا دزد هم سلولي
يوسف مگه آدم خوبي بود خوابش تعبير داشت لطفا اهانت نكن و به ما لقب خرافه گرا نده بهم بر خورد

سلام
اگه خواب ببینیم که یه بچه ای رو نجات دادیم از دریا و اون بچه خیلی کوچیکتر از اندازه ی طبیعی باشه تعبیرش چیه؟
لطفا جواب منو بدید

شرمندم شبپره چون ايام عيد فعاليت نداشتم سري به تاپيكم نزدم ولي تصميم دارم تمام تاپيكهايي كه ايجاد كردمو مروربكنم

در مورد تعبير خواب شما

بچه در خواب تعبيرش خبر و سرو صداست يعني خبري به شما ميرسه كه زياد هم داغ نيست چون ديديد كوچكتر از معمول هست يعني انتظار  شما رو بر آورده نميكنه

به اين مفهوم كه شما خبري از كسي بهتون ميرسه و فكر ميكنيد زيادم جالب و شنيدني نيست

دريا هم اگر طوفاني باشه با درياي آروم فرق داره البته شما چون جايي زندگي ميكنيد كه ساحل و دريا رو بيشتر ميبينيد به همين دليل ديدن دريا در خواب شما طبيعيه و تعبير خاصي نداره

نفايس الفنون نوشته دريا در خواب پادشاه است ولي به نظر من دريا را نبايد صرفا پادشاه دانست چون در زمان هاي مختلف دارندگان قدرت نام هاي مختلف داشته اند هر صاحب قدرت و شوکتي مي تواند در خواب ما به صورت دريا ظاهر شود. گاهي اين صاحب قدرت پادشاه است و گاه رئيس اداره و يا به قول فرويد امپراطور و امپراطريس و حتي مدير کلي مقتدر که بيننده خواب از او رعب دارد و مي ترسد و يا به لطف و محبتش اميد بسته است. تمام کساني که ما نسبت به آن ها ضعف شديد داريم در خواب هاي ما به صورت پديده هاي عظيم جلوه گر مي شوند مانند دريا، آسمان، توفان، رعد و برق و يا شير و پلنگ. عقيده فرويد نيز عينا همين است حال اگر در خواب ببينيم که کنار دريا ايستاده ايم با چنين شخصيتي مجاور مي شويم و چنانچه ببينيم از آب دريا مي نوشيم متنفع مي شويم و سود مي بريم. اگر بيننده خواب ببيند که آب دريا را نوشيد به طوري که چيزي باقي نماند به قدرت و شوکت و عظمت مي رسد. اگر بيننده خواب ببيند که روي آب دريا راه مي رود در کار خطرناکي مداخله مي کند که احتمال لغزش و سقوط او مي رود ولي موفق مي شود. معبران نوشته اند در ساحل دريا بودن و منظره تلاطم دريار را مشاهده کردن نشانه اي است از بيماري فرزندان. چنانچه ببينيد که از کشتي بيرون مي آييد و به ساحل قدم مي نهيد فرزند بيمار يا عزيز ديگري که بيمار داريد شفا مي يابد. اگر خود را در دريا در حال غرق شدن ببينيد گرفتار مشکلاتي مي شويد. بودن در کشتي در درياي آرام نشان امنيت و آرامش زندگي است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

elena, موسوی

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط سینا »

خارج شده است
26 تير 1390,ساعت 20:56:31
پاسخ #9 در:
ثنا
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 599
-دريافت شده: 521

*
محبوبيت : 216
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 454
سلام
اگه تو خواب ببینیم یکی پشت به قبله داره نماز میخونه یعنی چی؟!!!!
اصلا احساس خوبی به این خواب ندارم....دلم شور میزنه...اگه ممکنه تعبیرشو بهم بگین ناراحت

نه تلخم ، نه شیرین ، مزه ی بی تفاوتی میدهم این روزا ، جنس حالم زیاد مرغوب نیست

خارج شده است
26 تير 1390,ساعت 23:22:10
پاسخ #10 در:
سینا
مدیر یار
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اميدوار به لطف خدا
سلام
اگه تو خواب ببینیم یکی پشت به قبله داره نماز میخونه یعنی چی؟!!!!
اصلا احساس خوبی به این خواب ندارم....دلم شور میزنه...اگه ممکنه تعبیرشو بهم بگین ناراحت
مسجد خير و صلاح و تقوي و پرهيزگاري است و تقرب به اهل علم و دانش. چنان چه در خواب ببينيد در مسجد هستيد و نماز مي گذاريد کاري بزرگ و خوب انجام مي دهيد. اگر وامداري يا محبوسي يا بيماري در خواب ببيند که در مسجد نماز مي گذارد و اين مبنا بر مبناي صدق گذاشته مي شود از سختي و بدبختي نجات مي يابد. اگر کسي ببيند در مسجد نماز مي گذارد يا در وضو خانه وضو مي گيرد که بعدا نماز را اقامه کند زن مي گيرد و زن او پارسا و اهل دين خواهد بود. اگر بيننده خواب رو به قبله در خواب نماز مي گذارد کاري بر مبناي درست انجام مي دهد و اين کاري است خوب و خداپسندانه و اگر ببيند در جهتي غير از قبله نماز مي خواند کاري خلاف انجام مي دهد و اين کاري است که او را خسران دنيا و عاقبت نصيب مي کند. اگر ببينيد خانه شما مسجد شده به بزرگي و مجد و عظمت مي رسيد و اگر ببينيد در مسجد خانه گزيده و اقامت کرده ايد از بزرگي حمايت مي طلبيد و او شما را مورد عنايت و حمايت قرار مي دهد.

موسوی, ثنا

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط سینا »

خارج شده است
08 آذر 1390,ساعت 13:24:34
پاسخ #11 در:
ثنا
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 599
-دريافت شده: 521

*
محبوبيت : 216
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 454
هر کسی خواب و رویا می‌بیند و گاهی هم اینها شبیه کابوس هستند چه پس از خواب به یاد بیاوریم و چه به یاد نیاوریم. محققین دریافته اند که اکثر کابوسها و خوابهایی که افراد می‌بینند شبیه هم بوده و تعابیر مشترک دارند. در اینجا رایجترین خوابها و کابوسهای بین مردم را که از سوی موسسه جهانی تحقیقات خواب منتشر شده، مرور می‌کنیم.

۱ – خرابی اتومبیل

و هر نوع وسیله نقلیه در این نوع از خواب دیدن، شما در کنار و یا در داخل یک نوع اتومبیل یا هر نوع وسیله نقلیه دیگری که از کنترل خارج شده و یا هر نوع مشکل دیگری برایش پیش آمده (در حین حرکت) هستید. برای مثال شاید ترمزها بریده باشند، کنترل فرمان از دستتان خارج شده باشد و یا اینکه رودرروی یک صخره بوده یا حتی با آن تصادف کرده اید. شما می‌توانید راننده و یا سرنشین یا در کنار اتومبیل باشید. این نوع خواب فقط برای افرادی که راننده هستند یا رانندگی یاد دارند اتفاق نمی‌افتد بلکه برای همه ممکن است اتفاق بیفتد.

تعبیر : این نوع خواب معمولا نشان دهنده یک نوع احساس ضعف و ناتوانی در برابر مساله ای در زندگی بوده و یا اینکه شما به زودی تصادف خواهید کرد !

۲ – دستگاه های معیوب

در کابوس دستگاههای معیوب، شما تلاش بر این دارید که با دستگاهی که خراب یا معیوب است کار کرده و کنترل آنرا بدست بگیرید و گاهی شاید این دستگاه یا وسیله کار کند ولی نتیجه مورد انتظار شما را ندهد. بیشتر حالتهای این نوع خواب، کار با تلفن است که شامل شماره گیری اشتباه، قطع شدن ارتباط تلفنی، ناتوانی در شماره گیری و همچنین مشکلات متعدد در زمینه کار با اینترنت و هرچیزی نظیر اینترنت است. همچنین ممکن است شما با یک دستگاه داغون و بهم ریخته روبرو شوید(عکس).

تعبیر : شما احساس دوری از حقیقت و واقعیت را داشته و یا اینکه یک قسمت از بدن یا فکر شما آنطور که باید کار نمی‌کند همچنین در مواقعی که در مورد ارتباط برقرار کردن با دیگران دچار مشکل شویم، ممکن است دچار اینگونه خواب شویم.

۳ – گم شدن و در بند افتادن (زندانی شدن)

گم شدن در خواب نمایانگر تضاد در تصمیم گیری در مورد پاسخ به یکی از فرایندهای زندگی روزمره است. در این نوع کابوس شما در تلاش برای پیدا کردن راهی در یک منطقه وسیع، باغ و بیابان، خیابانهای شهر، ساختمانهای بزرگ و هر چیز دیگری شبیه به اینهاست حالت دیگر این خواب هم گرفتار و گیر افتادن در زندان، تار عنکبوت، اسیر شدن در قبر و کلا عدم توانایی در حرکت و آزاد شدن است.

تعبیر : این نوع کابوس نشانگر عدم توانایی در تصمیم گیری و انتخاب راه درست و بین دوراهی ماندن است.

۴ – به دنبال وسیله نقلیه عمومی‌دویدن

در این نوع رویا شما در تقلا برای رسیدن یا سوار شدن به اتوبوس، قطار، هواپیما و … می‌باشید اما به آن نرسیده یا در یک لحظه ناپدید میشود. جدای از احساس ترس در این نوع خواب شما احساس نا امیدی و شکست خوردگی می‌کنید همچنین نوع دیگر این خواب این است که شما برای شرکت در یک برنامه مهم مثلا مسابقه ورزشی دیر رسیده و آنرا از دست داده اید که البته نوع اول رایج تر است.

تعبیر : از دست دادن شانس یا موقعیتی خوب در زندگی، مثلا شغل خوب یا خانه مناسب و همچنین تقلا و تلاش برای گرفتن تصمیم مناسب برای ایجاد موقعیتی مناسب در زندگی از تعبیرهای این نوع خواب است.

۵ – رد شدن در امتحان

این خواب معمولا برای کسانی که مدتی از مدرسه اخراج شده و یا ترک تحصیل نموده اند اتفاق می‌افتد. در این نوع خواب شما به حالات و شرایط مختلف از شرکت در یک امتحان منع شده و یا شانس قبول شدن در آنرا از دست می‌دهید. مثلا دیر به جلسه می‌رسید، توانایی پاسخ به سوالات را ندارید، مداد و قلم به همراه ندارید و … .

تعبیر : این نوع رویا نشانگر آن است که شما احساس قرار گرفتن در حیطه آزمایش در زندگی واقعی خود را دارید. ولی آمادگی موفقیت در این آزمایش را نداشته و یا در حال انجام عملی اشتباه هستید.

۶ – مرگ و مریضی

در این نوع کابوس شما خودتان یا یکی از افرادی که خیلی دوستش دارید را در حالت مریضی، جراحت و یا مرگ می‌بینید. این نوع رویا معمولا با خوابی آرام همراه است که بیشتر به خاطر مریضی و عدم سلامتی جسمی‌بوجود می‌آید. در حالتی که در زندگی واقعی مریض هستید اگر از لحاظ روحی نیز مریض بوده و یا ترس از مریضی داشته باشید نیر ممکن است از این نوع رویا ببینید. همچنین در این نوع خواب ممکن است کسی را درحال وصیت کردن ببینید.

تعبیر : الف )مرگ : دراز شدن عمر، قطع رابطه با فرد دیده شده یا از دست دادن وی. ب ) مریضی : احتمال وجود خطر برای فرد دیده شده، آرزوی قطع رابطه با وی

۷ – تعقیب و گریز

خواب دیدن اینکه عده ای یا شخصی به دنبال شماست می‌تواند تجربه ای بسیار خوفناک باشد. فرد تعقیب کننده معمولا یا موجودی وحشتناک است و یا انسانی ترسناک و همچنین حیوانات مختلف. جالب اینجاست که این نوع کابوس بیشترین آمار را در بین کابوسهای دیگر دارا می‌باشد.

تعبیر : معنی این نوع کابوس این است که شما در زندگی واقعی از موضوعی ترسیده و یا احساس وحشت می‌کنید. همچنین این نوع خواب به واسطه یک موضوع مهیب و تاثیر گذار (منفی) که قبلا در زندگی برایتان پیش آمده دیده می‌شود. راه درمان : اینکه از خودتان بپرسید چه کسی یا چه چیزی در زندگی برای من ترسناک بوده و مانند یک غول بی شاخ و دم نمایانگر می‌شود؟ مثلا بعضی افراد پاس کردن چکهایشان مانند غولی بی شاخ و دم ایجاد وحشت برایشان می‌کند! یا بعضی دیگر قطع شدن ارتباط اینترنت به واسطه قطع شدن کابل ته دریا!

۸ – دندان !

دندان در خواب دیدن از خوابهای بسیار رایج است که بعضی اوقات می‌بینید که دهان خود را باز کرده و دندانهایتان یکی یکی شروع به افتادن می‌کند. (البته این می‌تواند به دلیل مشکلات دندان بوده و یا هرچیزی که به دهان و دندان مربوط می‌باشد.) همچنین می‌بینید که یکی از دندانها دچار مشکل شده و لق است که کلاً این نوع خواب پریشان بوده و نیز خود پریشان کننده است ولی باز هم معنی و تعبیر دارد.

تعبیر : رایجترین تعبیر ممکن این است که از اینکه فردی منزوی و غیر قابل نفوذ در مردم باشید می‌ترسید. تعبیری دیگر این است که احساس شرم و خجالت و عدم توانایی در ایجاد تعاملات اجتماعی بر شما غلبه کرده است.

۹ – عریان بودن

در این نوع خواب شما می‌بینید که عریان یا نیمه عریان هستید و یا اینکه لباس نا مناسبی به تن دارید. (مثلا در محل کار پیژامه پوشیده‌اید) بیشتر شما باعث جلب نظر فرد یا افراد دیگر می‌شوید. این نوع خواب معمولا نتیجه خجالت و شرم و حیاست ولی معنی آزادی عمل در مورد مسائل مختلف را نیز می‌دهد.

تعبیر : این رویا نتیجۀ احساس بی پناهی، آسیب پذیری و ترس از اینکه دیگران از آنچه که نباید در مورد شما بدانند ولی مطلع هستند (مانند مسائل بسیار شخصی و اسرار) سرچشمه میگیرد. نکته قابل توجه این است که این خواب بیشتر توسط افرادی که درگیر مسائل عروسی و ازدواج هستند دیده می‌شود.

۱۰ – سقوط کردن و افتادن

احتمالاً همه ما تجربه سقوط و افتادن در خواب را داشته ایم و در بیشتر مواقع پس از سقوط و افتادن (از بلندی) مرده ایم. همچنین شاید در هوا معلق شده و بسیار وحشت کرده باشیم و یا اینکه در آب غرق شده باشیم.

تعبیر : این رویا معمولا در مواقعی دیده می‌شود که ما احساس خطر و ناامنی در زندگی کرده و یا ترس از عدم وجود پشتیبانی دیگران وجود ما را فرا گرفته. شاید هم بر روی موضوعی بسیار تمرکز کرده و پس از فکر بسیار خود را در برابر آن موضوع تسلیم کرده و منصرف از انجام آن شده ایم. راه درمان : اگر این نوع خواب ما را اذیت کرده و بیشتر اوقات با آن شب را به روز می‌رسانیم بهتر است موقعیت کنونی خود را ارزیابی کرده و مسئله ای را که اینقدر فکر ما را مشغول کرده را باز کرده و زوایای مختلف آنرا یک به یک حل نماییم.

سینا

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

نه تلخم ، نه شیرین ، مزه ی بی تفاوتی میدهم این روزا ، جنس حالم زیاد مرغوب نیست

خارج شده است
07 دي 1390,ساعت 15:20:16
پاسخ #12 در:
سینا
مدیر یار
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اميدوار به لطف خدا
 اميدوارم هميشه خوابهاييي ببينيد كه تعبير قشنگي داشته باشه o94

لطفا براي من خواب نبينيد   $18

لطفا خوابهاتونو بگيد خواب گزار اعظم سايت براتون تعبيرش كنه

ديگه يهويي همتون خواب نبينيدا يكي يكي  OD

خارج شده است
09 دي 1390,ساعت 15:23:50
پاسخ #13 در:
a471847
تشكر
-اهدا شده: 48
-دريافت شده: 271

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 72
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 309
من دیشب خواب دیدم خونه ی برادرم اینا بودم بعد یهویی کلی ماشین با هم تصادف کردن که بیشتراشون مدل بالا بودن و
بعضی هاشون یه جورایی دیگه له شده بودن غیر قابل استفاده بودن
شایدم اصلا تعبیری نداشته باشه از این خواب الکی ها باشه نمیدونم

« آخرين ويرايش :توسط a471847 »

جام دل شکسته اگر گفتم به اهل نظر
بشکنی دوباره دگر وای بر تو
گر ز راه بی خبری یاد من زدل ببری
بگذری ز چشم تری وای بر تو
ای امید زندگیم زنده ام به خاطر تو
عشق من صداقت من نشد اگر که باور تو
وای بر من

خارج شده است
09 دي 1390,ساعت 16:34:33
پاسخ #14 در:
سینا
مدیر یار
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اميدوار به لطف خدا
من دیشب خواب دیدم خونه ی برادرم اینا بودم بعد یهویی کلی ماشین با هم تصادف کردن که بیشتراشون مدل بالا بودن و
بعضی هاشون یه جورایی دیگه له شده بودن غیر قابل استفاده بودن
شایدم اصلا تعبیری نداشته باشه از این خواب الکی ها باشه نمیدونم

ا اين چه خوابيه ديدي سه ساعته دارم نت رو بيل ميزنم تعبير ماشين و تصادف و مهموني برادر رو پيدا نكردم يه خواب ببين فوقش دوتا چقده ميخوابي اصلا نخواب OD
چرا ميخوابي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه نخوابي خوابم نميبيني
تعبيرم نميخواد منو الاف كردي خنده زياد

ديدن ماشين در خواب يك نوع آمال و آرزو هست احتمالا خودتونم نمي دونيد آرزوتون چيه ؟يا اينكه حس ميكنيد به آرزوتون نمي رسيد در حالي كه اينطور نيست و شما به آرزوتون ميرسيد مگه الكيه  $47

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :